Zonwering Expert Voorthuizen, kwalitatieve zonwering producten tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.


Zonwering Voorthuizen

Zonwering Voorthuizen

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het gebruik van zonwering een positief effect heeft op het milieu, door de besparing van energie en fossiele brandstoffen. Door tijdens zonnige dagen de zonneschermen te laten zakken is het mogelijk bij kantoorpanden 29 procent energie te besparen, en bij woningen 12 procent. Dit betekent dat een investering in zonwering zich uiteindelijk zelf terugbetaald. Bij Zonwering Expert Voorthuizen bent u aan het juiste adres voor onder meer rolluiken, markiezen, screens of een knikarmscherm. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze tussen de diverse merken en het vergelijken van prijzen. Vul vandaag nog het contactformulier in.

Diverse kleuren, materialen en designs

Een knikarmscherm wordt over het algemeen gemaakt van een sterk doek, dat bestand is tegen zon en regen. U kunt bij menig zonweringsbedrijf echter ook kiezen voor zonneschermen gemaakt van materiaal met extra brandvertragende kwaliteiten of sterk vuilafstotend. Deze meerwaarde komt dan wel met hogere prijzen. Verder is het in de meeste gevallen mogelijk om zelf te bepalen welke kleur en design de screens, rolluiken of markiezen hebben. Nieuwe innovaties op het gebied van verf en productie hebben ertoe geleid dat er tegenwoordig meer dan 112 kleuren beschikbaar zijn. Hebt u vragen over de mogelijkheden, of wilt u weten welke merken de beste kwaliteit leveren? De medewerkers van Zonwering Expert Voorthuizen adviseren u graag.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Zonwering Expert Voorthuizen leveren wij alleen producten van hoge kwaliteit en geavanceerd materiaal. Daarnaast maken de bij ons betrokken leveranciers gebruik van innovatieve methoden voor de productie van de zonneschermen. Hiermee maken zij stappen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Verscheidene soorten zonbescherming hebben dan ook een positief effect op het milieu, door een besparing op de stookkosten in zowel zomer als winter. De hoogwaardige kwaliteit komt niet alleen naar voren in onze producten. Wij richten ons ook op een uitstekende klanttevredenheid en bereikbaarheid in geval van problemen. Dat klanttevredenheid hoog bij ons in het vaandel staat blijkt uit het feit dat diverse klanten vrienden en kennissen hebben doorverwezen. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Aarzel ook dan niet om ons dit te melden, zo kunnen wij onze service alleen maar verbeteren!

Geheel vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd naar de prijzen die aan het aanschaffen van zonwering verbonden zijn? Wilt u weten wat het verschil is in kosten tussen markiezen en rolluiken? Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in, en wij zullen u binnen een dag diverse offertes op maat toesturen. Deze kunt u geheel vrijblijvende vergelijken op prijzen, merken en aanbiedingen. Zo kiest u zelf voor een zonweringsbedrijf uit Voorthuizen dat bij u past.

Op zoek naar screens, markiezen en rolluiken tegen een scherpe prijs? Vul het offerteformulier op in, en vergelijk diverse hoogstaande- en huismerken met elkaar. U bespaart tot wel 25 procent!

Zonneschermen

Tijdens de zoektocht naar geschikte zonwering zult u regelmatig het begrip ‘zonneschermen’ tegenkomen. Waar dit begrip in de praktijk gebruikt wordt als een algemene term voor zonwering, kan het ook slaan op een vorm van zonbescherming die beter bekend staat onder de term ‘knikarmscherm’. Een knikarmscherm is een open zonweringssysteem, waarbij verborgen armen het doek uitrollen en spannen. Een knikarmscherm heeft een grote uitval en flauwe hoek, waardoor deze zonneschermen uitermate geschikt zijn als terrasoverkapping, maar minder voor de verkoeling binnenshuis. Bij menig zonweringsbedrijf uit Voorthuizen is het mogelijk een knikarmscherm met zijsteun of met draagbuis te bestellen. De prijzen voor een knikarmscherm met draagbuis zijn iets hoger, deze zijn echter leverbaar in een grotere breedte en uitval, dankzij de combinatie van vier knikarmen. Vraag onze medewerkers in Voorthuizen om meer informatie.

Wanneer is een knikarmscherm geschikt?

Zoals gezegd is een knikarmscherm uitermate geschikt als terrasoverkapping. Dankzij de grote uitval zorgt het scherm voor een groot schaduwvlak, dit terwijl u er nog gemakkelijk onder door kan lopen. Tevens zal bij zonneschermen het zonlicht nog wel de kamer bereiken, alhoewel licht gefiltreerd. Het laatste voordeel van een knikarmscherm is dat u deze zowel handmatig als elektrisch kan bedienen. Met behulp van wind- en zonsensoren wordt de effectiviteit bovendien geoptimaliseerd, zelfs wanneer u zelf niet in de buurt bent. Koopt u liever een vorm van zonwering die binnenshuis optimale verkoeling biedt? Kies dan bijvoorbeeld voor markiezen of rolluiken. Let bij het aanschaffen van zonneschermen wel op de benodigde ruimte van ophanging. Doordat een knikarmscherm in enkele gevallen ongeveer horizontaal wordt afgesteld moet er wel genoeg ruimte bij uw pand in Voorthuizen zijn.Zonneschermen prijzen

De kosten voor een knikarmscherm zijn afhankelijk van de variant waar u voor gekozen hebt (met of zonder draagbuis), de gekozen casette (open of gesloten), en de bediening. Daarnaast variëren de prijzen tussen de verschillende merken. Dit prijsverschil wordt onder meer gebaseerd op de keurmerken die sommige merken hebben, en het materiaal waarvan zij het doek en de ophanging hebben gemaakt. Kiest u liever voor een budgettaire vorm? Bij diverse zonweringsleveranciers uit Voorthuizen zijn ook huismerken leverbaar. De levensduur van deze schermen ligt iets lager, maar de kosten vallen dan mee.

Vanafprijzen

De minimale uitgaven voor een standaard knikarmscherm van twee vierkante meter vallen rond de €600,-. Deze prijs stijgt per halve meter breedte met €100,-, en per halve meter uitval met €50,-. Daarnaast krijgt u te maken met extra kosten van bediening en ophanging.

Breedte: Uitval: Gem. prijzen:
200 cm 200 cm €650,-
300 cm 200 cm €850,-
300 cm 250 cm €900,-
400 cm 250 cm €1.100,-
400 cm 300 cm €1.200,-
500 cm 300 cm €1.250,-

Rolluiken

Rolluiken zijn de tweede meest gekochte vorm van zonwering in Voorthuizen. Het grote voordeel van rolluiken is dat deze een sterk inbraakwerende functie hebben. Daarnaast hebben rolluiken, indien ze naar beneden gerold zijn een hoge isolerende werking tijdens de wintermaanden, en een verkoelend effect in de zomer. Andere voordelen van rolluiken als zonwering is dat deze geluidsisolerend, weerbestendig, verduisterend en privacy beschermend zijn. Uit onderzoek blijkt dan ook dat met name bij gezinnen met (jonge) kinderen rolluiken een grote aftrek vinden. Het enige nadeel is dat u niet door een rolluik heen kunt kijken, zodat u geen vrij uitzicht behoudt. Bij menig zonweringsbedrijf is het mogelijk zelf de dikte van de lamellen te bepalen, evenals de bedieningsvorm. De kwaliteit en inbraakwerendheid van een rolluik is met name afhankelijk van het gekozen merk. Diverse merken zoals Heroal, Roma en Winsol bieden hoogstaande zonwering aan, tegen scherpe prijzen.

Voorzet-, opbouw- of inbouwrolluiken?

  • Inbouwrolluiken worden ingebouwd in de raam- of deuropening. Dit betekent dat men de gevel deels zal afbreken, de inbouwrolluiken zullen plaatsen, en daarna de steen weer inzetten. Inbouwrolluiken zullen dan ook onzichtbaar zijn, wat het vooraanzicht ten goede komt. Toch worden inbouwrolluiken met name geplaatst bij nieuwbouwprojecten. De verbouwing staat bij huidige woningen niet in vergelijking met het geleverde voordeel.
  • Opbouwrolluiken worden voornamelijk geïnstalleerd als het bouwtechnisch niet mogelijk is om de inbouwvariant te plaatsen. Hierbij wordt de rolluikkast zo gemonteerd dat deze een geheel vormt met het raam. Hiermee wordt het vooraanzicht enigszins verstoord, maar bent u minder tijd kwijt aan verbouwing.
  • Voorzetrolluiken vormen een derde optie. Deze kunt u desgewenst zelf installeren, waardoor u minder kosten kwijt bent. Voorzetrolluiken zijn bij menig zonweringsbedrijf uit Voorthuizen leverbaar, en van verschillende merken.

Prijsindicatie

De prijzen voor een enkel rolluik zijn afhankelijk van diverse zaken. Denk hierbij aan het type rolluik, de manier van plaatsing, de gekozen besturing en de plaats waar u de luiken wilt installeren. Ook de afmeting van een luik is van invloed op de uiteindelijke prijs. Wanneer de A-merken met elkaar worden vergeleken, dan blijkt dat u minimaal €125,- per vierkante meter kwijt bent. Hier worden dan nog de kosten voor montage en bediening aan toegevoegd. De keuze voor een elektronisch bedieningssysteem betekent bijvoorbeeld een meerprijs van €100,-. Heeft u een beperkt budget, dan raden onze specialisten uit Voorthuizen aan om te kiezen voor een huismerk van de lokale bouwmarkt. Dit heeft als nadeel dat er minder garantie op zit, en dat de isolerende werking minimaal is. Desondanks blijft de verduistering hetzelfde, en is ook de geluidisolatie prima. Hiermee kunt u tot wel €50,- per vierkante meter besparen. Dit verschil in kosten wordt wel verminderd door een stijging van de stookkosten.

Breedte: Hoogte: Gem. prijzen:
100 cm 100 cm €100,-
120 cm 120 cm €120,-
160 cm 140 cm €160,-
200 cm 200 cm €230,-
260 cm 200 cm €300,-
300 cm 260 cm €450,-
Markiezen

Markiezen zijn de meest klassieke variant van zonwering. Deze zonneschermen hebben een aluminium of houten opbouw, waarover een doek is geplaatst. Dankzij de verschillende beschikbare designs kunnen markiezen zowel een moderne als klassieke uitstraling hebben. Het grote voordeel van markiezen is dat deze een relatief kleine uitval hebben, zodat deze boven vrijwel alle ramen en deuren kunnen worden geplaatst. Een standaard markies levert bovendien extra veel schaduw doordat zowel de bovenkant als beide kanten gesloten zijn. Hierdoor blijft uw woning heerlijk koel, onafhankelijk van de stand van de zon. Kiest u voor markiezen als zonneschermen? Dan zal een monteur uit Voorthuizen deze aan de buitenkant van uw woning installeren. Heeft u behoefte aan meer informatie over de diverse mogelijkheden? Wilt u weten welke merken markiezen van hoge kwaliteit aanbieden? Vul dan het contactformulier in, wij sturen u geheel vrijblijvend enkele offertes toe.

Petmodel, klapmodel of standaardmodel?

Bij menig zonweringsbedrijf uit Voorthuizen zijn drie modellen markiezen verkrijgbaar:

  • Het standaardmodel bestaat uit de normale markies; bolvormig en met een kleine uitval. Deze kan bij vrijwel elk pand gemonteerd worden. Het nadeel van het standaardmodel is dat deze geen vrije doorloop heeft.
  • Het klapmodel bestaat uit een lattenconstructie die een grote uitval mogelijk maakt. Hierdoor kunnen deze markiezen boven openslaande ramen en deuren worden gezet. De markies zal het openen van het raam niet hinderen.
  • Het petmodel heeft tevens een unieke lattenconstructie, gelijkend op een pet. Hierdoor is het bij markiezen met een petmodel wel mogelijk om er onder door te lopen. Tevens creëert u zo een vergroot vrij uitzicht, wat voor veel mensen een bijkomend voordeel is.

Welk model markies het meest geschikt is, is afhankelijk voor uw wensen. Aarzel niet om een specialist uit Voorthuizen om advies te vragen.Prijzen

De prijzen voor markiezen zijn relatief hoog, wanneer wij deze vergelijken met de prijs van andere zonneschermen. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met een minimale prijs van €350,- voor één vierkante meter van het standaardmodel. Voor alle modellen geldt dat er per extra meter breedte €100,- bij wordt gerekend, en per extra uitvalmaat €50,-. Natuurlijk zijn de precieze prijzen hiervoor afhankelijk van het gekozen zonweringsbedrijf. Bovenop de minimale kosten komen additionele uitgaven voor design, materiaal en bediening. Ook voor de overkapping betaalt u extra kosten. Wat betreft de besturing; deze kan zeer uitgebreid zijn, bijvoorbeeld door een volledige automatisering met behulp van wind- en zonsensoren. In combinatie met een standaard elektronische bediening kan de prijs hiervan oplopen tot €400,-. Wanneer we al deze kosten bij elkaar optellen, dan komt u voor een standaardmodel markies, van één vierkante meter met handmatige bediening minimaal op €550,-. Is uw budget hiervoor niet toereikend? Kies dan voor een knikarmscherm als zonwering.
 
Prijs = (breedte + uitval) x materiaal + (overkapping x materiaal) + besturingssysteem.

1 m breed: 2 m breed: 3 m breed:
Uitval:
80 cm €350,- €450,- €550,-
100 cm €420,- €520,- €600,-
120 cm €450,- €550,- €650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout: €110,- €140,- €170,-
Aluminium: €130,- €180,- €230,-
Hardhout: €220,- €270,- €320,-Screens

Naast zonneschermen, rolluiken en markiezen zijn er op de huidige markt ook screens beschikbaar als zonbescherming. Screens worden in Voorthuizen het meest geleverd aan bedrijven die wel privacy willen hebben, maar het vrije uitzicht willen behouden. Hoewel screens hiervoor zeer geschikt zijn en ook bekend staan als vlakhangende zonwering, kunnen ze tevens ingezet worden als terras- of balkonoverkapping, door ze horizontaal te plaatsen. Dankzij de robuuste stof, en de rits aan de zijgeleiders, zijn screens stevig en functioneel. Eenmaal gekozen voor een screen? Dan zal onze monteur uit Voorthuizen deze voor u aan de buitenkant van de gevel monteren. U heeft hier geen omzien naar, en hoeft alleen de kleur te bepalen. Dankzij de grote variatie in kleuren, heeft u zowel de keus uit een moderne uitstraling (bijvoorbeeld met antraciet of gebroken wit), of vrolijke tintent als oranje of rood. Wij passen alles aan uw wensen aan.

Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?

Zoekt u op internet naar screens, dan merkt u algauw dat er twee verschillende modellen aangeboden worden: standaard screens en ritsscreens. Het verschil tussen beide varianten is dat dankzij het unieke ritssysteem rits- of zipscreens een grotere breedte kunnen overspannen. Waar een standaardscreen maximaal zo’n 3 meter breed is, bereikt een ritsscreen een maximale afmeting van vijf meter. Verder hebben beide modellen dezelfde kenmerken: ze zakken door middel van een verzwaarde onderlijst en zijn goed bestand tegen weer en wind. Daarnaast dienen ze tevens als insectenwering voor het open raam. Wilt u screens die zeer windvast zijn? Kies dan voor een spansysteem als extra optie. Het spansysteem trekt feitelijk aan vier zijden het scherm strak, waardoor deze minder vatbaar is voor de invloed van de wind. Screens met spansystemen vormen een enigszins hogere investering. Vraag uw leverancier uit Voorthuizen naar de mogelijkheden.

Overzicht prijzen

De kosten voor screens starten rond de €550,-, inclusief besturing en omkasting. U heeft dan een eenvoudig model, functioneel, zonder extra toepassingen, ook de kleurkeuze is voor een dergelijke prijs beperkt. Wilt u meer mogelijkheden, zoals extra windvastheid, verscheidene designs, of extra afmetingen? Dan valt de uitgave tussen de €550,- en €900,-. Wanneer u kiest voor screens met spansysteem, van grote afmeting en met elektrische bediening, dan bent u minimal €1000,- kwijt, en lopen de prijzen mogelijk op tot €1700,-. De prijs voor de zonneschermen is tevens afhankelijk van het feit of u voor merken als Verosol, Heroal kiest.

Besparen?

Wanneer u opteert voor een huismerk van het zonweringsbedrijf dan bespaart u gemakkelijk honderden euro’s op de uiteindelijke uitgave. Hiermee levert u wel in op kwaliteit en levensduur. Besparen is tevens mogelijk door de diverse merken en aanbieders met elkaar te vergelijken. Vraag dus vrijblijvend offertes aan!

Hoogte: Breedte: Gem. prijzen:
80 cm 60 cm €200,-
150 cm 75 cm €230,-
200 cm 150 cm €300,-
Bedieningsoort: Gem. prijzen:
Oogwindwerk €30,-
Elektrisch €160,-
Elektrisch met afstandsbediening €230,-
Zonwering merken

Merken

Bent u op zoek naar zonneschermen, geproduceerd door één van de bekende merken? Dan bent u bij Heroal, Dickson, Unilux, Weinor of Somfy aan het juiste adres. Deze merken produceren verschillende soorten zonwering van hoog niveau, in een goede prijsklasse. Elk van deze merken heeft hierbij wel weer zijn eigen specialisme. Zo produceert men bij familiebedrijf Heroal rolluiken en terrasoverkappingen, waarbij de productie is gericht op duurzaamheid. Weinor daarentegen richt zich in het productieproces op veiligheid van hun knikarmscherm. Tot slot dient u te kijken naar de producten van Somfy. Zij leveren elektronica voor de bediening van rolluiken, screens en markiezen. Denk hierbij aan afstandsbedieningen, sensoren en bedieningspanels. Vergelijk de prijzen van deze merken door een aanvraag te doen middels ons offerteformulier.Keurmerken

Om verzekerd te zijn van de hoogwaardige klasse van een product, kunt u een zonweringsbedrijf naar de keurmerken vragen die op een zonnescherm van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat de mate van inbraakpreventie aangeeft, of het SKG merk, wat van toepassing is op de diverse artikelen voor gevelbouw. Een laatste keurmerk waar wij uw aandacht op willen vestigen is het GS (Geprüfte Sicherheit) label dat uitgegeven wordt door het Duitse testbedrijf TÜV. Zij testen verscheidene zonneschermen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.Vraag vrijblijvend offertes aan

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Vrijblijvend contactZonwering schoonmaken

Om het niveau van zonbescherming optimaal te houden, en de levensduur te verlengen, dient u de zonneschermen regelmatig te reinigen. Bij menig zonweringsbedrijf uit Voorthuizen zijn producten beschikbaar die hier specifiek voor gemaakt zijn. Voor een extra goede vuilafstoting, moet u bijvoorbeeld na het schoonmaken het doek inspuiten met een speciale spray. Er zijn tevens sprays leverbaar voor hardnekkige vlekken en vuil. Over het algemeen is het echter voldoende om de zonwering te reinigen met een doek en normaal kraanwater. Wel is het daarna van belang dat een doek voldoende opdroogt voordat deze weer ingerold wordt. Met het regelmatig schoonmaken verlengt u eenvoudig de levensduur van de zonbescherming met wel vijf jaar en behoudt u de fabrieksgarantie. Wij adviseren u desgewenst graag over de beste reinigingsmethode.

Buitenzonwering

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw buitenzonwering moet u deze regelmatig schoonmaken. U kunt de deeltjes die op het oppervlak van het doek liggen weg borstelen, kloppen of stofzuigen. Met een emmer lauw water is het mogelijk om sommige vlekken eruit te krijgen. U wilt uiteraard dat de buitenzonwering lang meegaat dus raden wij u aan om een hoes te kopen voor in de winter zodat deze dan beschermd is. Zonneschermen met cassettes zijn natuurlijk het hele jaar door beschermd tegen de weerselementen. Deze hoeft u niet zo vaak te schoonmaken. Het is aan te raden om bij een harde wind de zonwering niet uit te vouwen. Bij regen kan u deze wel uitgevouwen laten, maar moet u het vochtig invouwen voorkomen. Zo krijgt u geen schimmels die het doek verder aantasten.
Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten voor de diverse zonwering varianten? Wilt u bijvoorbeeld de prijs voor markiezen vergelijken met die voor rolluiken van dezelfde afmeting? Door het contactformulier in te vullen met uw wensen, maakt u het voor ons mogelijk offertes van meerdere aanbieders uit Voorthuizen toe te sturen. Deze kunt u geheel gratis en vrijblijvend toetsen op meerdere kenmerken, en daaruit zelf opmaken welke zonweringsbedrijf het meest geschikt is.


zonneschermen Voorthuizen


Diverse soorten zonwering tegen lage prijzen en van hoogwaardig niveau. Wij bieden zowel zonneschermen als rolluiken en screens, ook voor een knikarmscherm vormen wij het juiste adres.

Bij u in de regio

Het uitbreiden van ons netwerk heeft ertoe geleid dat wij intussen samenwerken met meer dan 200 zonweringspecialisten over het hele land. Met elk additioneel zonweringsbedrijf vergroten wij voor u de mogelijkheden en profiteert u van de ervaring en kennis van vele aanbieders. Deze grote verspreiding betekent tevens dat u waarschijnlijk al meermaals een knikarmscherm, zonneschermen, rolluiken of screens van ons bent tegengekomen. In onderstaand overzicht bieden wij een overzicht van de plaatsen waarin wij in uw regio voornamelijk actief zijn.

Landelijk netwerk

Waar Zonwering Expert oorspronkelijk begon als lokaal bedrijf, heeft ons netwerk zich de afgelopen jaren uitgebreid over heel Nederland. Dankzij onze hoge klantvriendelijkheid en de scherpe prijs waartegen wij onze artikelen aanleveren, is ons bedrijf snel gegroeid. Bent u benieuwd naar welk zonweringsbedrijf bij u in de buurt onze zonneschermen levert? Kijk dan in onderstaande lijst. Wij beantwoorden graag al uw vragen, en staan in het hele land voor u klaar.