Zonwering Expert Vlijmen, kwalitatieve zonwering producten tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.


Zonwering Vlijmen

Zonwering Vlijmen

De afgelopen jaren is de temperatuur in de Nederlandse zomers steeds hoger opgelopen. Kon u vroeger de warmte nog buitenshuis houden door een goede ventilatie en het sluiten van de gordijnen, vandaag de dag zijn zonneschermen toch wel noodzakelijk. Bent u op zoek naar een goede zonwering? Dan bent u bij Zonwering Expert Vlijmen aan het juiste adres. Wij helpen u met het maken van een keuze uit de diverse vormen van zonbescherming, zoals rolluiken, markiezen, screens of een knikarmscherm. Door bij ons contactformulier uw wensen zo precies mogelijk in te vullen kunnen wij u enkele offertes op maat bieden van menig zonweringsbedrijf uit Vlijmen.

Naar wat voor zonwering bent u op zoek?

Steeds meer mensen zien het grote voordeel van zonwering in. Maar welke soort zonneschermen zijn nu het meest geschikt voor u? Dit is afhankelijk van de eisen die u aan de zonbescherming stelt. Zo zijn rolluiken ideaal wanneer u behoefte heeft aan een zonwering die verduistert en een goede privacy biedt. Markiezen daarentegen bieden minder privacy, maar zorgen voor een elegante uitstraling en de mogelijkheid voor ventilatie binnenshuis. Op deze pagina vindt u meer informatie over alle soorten zonneschermen, de voor- en nadelen, en de bijbehorende aankoopbedragen. Wilt u meer weten, of hebt u behoefte aan een exacte prijsindicatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier en wij verbinden u snel met een erkend zonweringsbedrijf in Vlijmen.

Hoogwaardige kwaliteit

Voor welke vorm van zonwering u ook kiest, bij Zonwering Expert bent u aan het juiste voor zonneschermen van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wij garanderen dat de schermen niet alleen van hoge kwaliteit zijn, ook een lange levensduur en eenvoudig onderhoud zijn bij ons standaard. De producten worden bovendien door één van de aangesloten bedrijven op vakkundige wijze geïnstalleerd, waardoor u binnen afzienbare tijd van een optimaal wooncomfort geniet. Hebt u onverhoopt problemen met de zonbescherming of bent u niet tevreden over onze klantenservice, geeft dit dan bij ons aan. Wij kijken graag samen met u naar de verbeterpunten en zullen niet tevreden zijn totdat u het bent. Een honderd procent klanttevredenheid, hoogwaardige kwaliteit en snelle service dat is waar wij voor staan!

Offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een zonwering naar keuze? Hebt u vragen over de voordelen van rolluiken ten opzichte van markiezen? Wilt u weten wat de maximale uitval van een knikarmscherm is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij sturen u op basis van uw eisen enkele offertes op maat toe van zonweringbedrijven uit uw regio, welke u zelf kunt vergelijken op basis van het geboden aanbod. Kiest u de beste prijs, de specialist die morgen al kan beginnen, of de vakman met de meeste ervaring? Aan u de keus. Doordat wij een strenge selectieprocedure hanteren weet u zeker dat het aangesloten zonweringsbedrijf uitstekende kwaliteit biedt. Vul dus snel het offerteformulier in. Wij helpen u graag verder!

Zoekt u naar zonwering van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen in Vlijmen? Zoek dan niet verder, bij Zonwering Expert vergelijkt u eenvoudig en snel zonneschermen van diverse leveranciers uit uw regio.

Zonneschermen

Over het algemeen wordt de term zonneschermen gebruikt als overkoepelende term voor alle soorten zonwering. Zonneschermen vormen echter ook een geheel eigen variant van zonbescherming, die bij de meeste leveranciers wordt aangeboden onder de term ‘knikarmscherm’. Een knikarmscherm is een open systeem, waarbij verborgen armen onder het doek (de knikarmen) zorgen voor het uit- en inrollen van het zonnescherm. Dankzij deze armen staat het knikarmscherm altijd goed gespannen. Belangrijk bij een knikarmscherm is dat u deze goed onderhoudt. Dit doet u onder andere door te voorkomen dat u het doek nat inrolt (dit leidt namelijk tot schimmel). Daarnaast dient u het knikarmscherm regelmatig met een droge borstel af te nemen. Met het juiste onderhoud en zorgvuldige behandeling kan een knikarmscherm tot wel dertig jaar meegaan. Vraag uw zonweringsbedrijf uit Vlijmen eventueel om extra onderhoudstips.

Wanneer een geschikte oplossing?

Een knikarmscherm biedt vele voordelen. Zo zorgen deze zonneschermen voor een grote hoeveelheid schaduw, en blijft de vrije doorloop in de meeste gevallen behouden. Daarnaast kan een knikarmscherm tot wel zes meter breed geleverd worden, en vrijwel horizontaal ingesteld, waardoor het zorgt voor een volledige terras beschaduwing. De maximale uitval van een knikarmscherm is drie meter, en het doek kunt u zowel handmatig als elektrisch bedienen. Naast de vele voordelen zijn er ook enkele nadelen aan de zonneschermen verbonden. De grootste hiervan is dat u bij harde wind en regen het scherm direct moet inrollen om problemen zoals schimmel, slijtage en verkleuring te voorkomen. Daarnaast nemen knikarmschermen relatief veel ruimte in, en kan de geleverde schaduw enigszins kil aanvoelen op minder warme dagen. De vele voordelen en relatief lage kosten wegen hier echter uitstekend tegen op.Zonneschermen prijzen

De kosten voor een knikarmscherm zijn afhankelijk van diverse factoren. De belangrijkste hierbij is de afmeting waar u voor kiest. Hoe groter de uitval en breedte, hoe hoger de bedragen liggen. Afhankelijk van de kwaliteit zijn er al zonneschermen verkrijgbaar vanaf €100,- per breedte meter. Kiest u voor een zonnescherm van één van de bekendere merken, dan zal dit bedrag een stuk hoger liggen. De levensduur van het product is dan echter ook veel hoger. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de manier van bedienen waar u voor kiest. Voor een handmatige besturing rekent een leverancier uit Vlijmen vrijwel geen extra kosten, terwijl een elektronische bediening minimaal €200,- extra kost. Wanneer u een elektrisch bedieningssysteem combineert met wind- en warmtesensoren dan zullen deze prijzen nog verder stijgen. Vergelijk voor een zo goed mogelijk aanbod menig zonweringsbedrijf uit Vlijmen via ons webformulier.

Breedte: Uitval: Gem. prijzen:
200 cm 200 cm €650,-
300 cm 200 cm €850,-
300 cm 250 cm €900,-
400 cm 250 cm €1.100,-
400 cm 300 cm €1.200,-
500 cm 300 cm €1.250,-

Rolluiken

Rolluiken voor veel van onze klanten in Vlijmen de meest ideale vorm van zonwering. Het grote voordeel van rolluiken is dat deze zelfs op de meest zonnige dagen nog een uitstekende verduistering bieden. Daarnaast zijn rolluiken onder meer geschikt voor het beperken van geluidsoverlast, het voorkomen van ongewenste blikken binnenshuis en een goede warmte-isolatie. Daarnaast biedt een rolluik een extra laag als inbraakwering. De meeste rolluiken krijgen dan ook een Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat betekent dat zij de kans op een gelegenheidsinbraak met vijftig procent verminderen. Het meest gehoorde nadeel van een rolluik is dat deze geen uitzicht naar buiten bieden. Dankzij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonwering is het echter tegenwoordig mogelijk om voorzetrolluiken aan te schaffen waarbij de lamellen deels gedraaid kunnen worden. Dankzij een geïntegreerde hor behoudt u op deze wijze het huis vliegvrij, is ventilatie mogelijk en krijgt u uitzicht naar buiten. Wilt u de kamer verduisteren, dan is dit met één handbeweging gedaan.

Opbouw- of inbouwrolluiken?

Bij vrijwel elk zonweringsbedrijf uit Vlijmen is het mogelijk om zowel voorzetrolluiken als inbouw- en opbouwrolluiken aan te schaffen. Welke variant de goedkoopste oplossing voor u vormt is afhankelijk van uw pand. Inbouwrolluiken plaatst men in de meeste gevallen alleen bij nieuwbouwwoningen, vanwege de grote verbouwing die hiervoor nodig is. Positief aan inbouwrolluiken is dat deze alleen zichtbaar zijn wanneer u de luiken sluit. De omkasting en zelfs een eventuele motorbesturing zijn in de gevel verwerkt. Voor opbouwrolluiken is tevens enige verbouwing vereist. Deze zijn echter bij de meeste panden goed te plaatsen. Opbouwrolluiken worden tegen een kozijn, gevel of tussen twee muren geplaatst. U zult de omkasting blijven zien, maar levert geen storend beeld. Is het niet mogelijk om inbouw- dan wel opbouwrolluiken te plaatsen, of mag dit niet wegens de monumentstatus van uw pand in Vlijmen? Kies dan voor voorzetrolluiken. Deze worden tegen het raam geplaatst, en bieden een goede zonwering. De kosten hiervoor zijn relatief laag en daardoor vormen voorzetrolluiken een zeer aantrekkelijke keuze.

Prijsindicatie

De prijs voor rolluiken verschillen per leverancier uit Vlijmen. De belangrijkste factor die voor deze prijsverschillen zorgt zijn de merken die men aanbiedt. Kiest u voor één van de meest bekende merken voor rolluiken zoals Heroal of Roma, dan zullen de prijzen een stuk hoger zijn dan wanneer u de keuze maakt voor rolluiken van het thuismerk van uw lokale aanbieder. Deze prijsverschillen leiden ook tot een verschil in kwaliteit, isolatie en levensduur. Hoe beter het merk bekend staat, hoe langer de zonwering mee zal gaan. Over het algemeen moet u voor rolluiken, afhankelijk van het merk, rekening houden met prijzen rond de €75,- tot €200,- per vierkante meter. De hogere bedragen van een merk rolluik kunt u op de lange termijn weer terugverdienen door de hogere isolatiewaarde. Hiermee bespaart u op de stookkosten, wat leidt tot een verlaging van de energierekening. Vraag via ons webformulier om een prijsindicatie van een zonweringsbedrijf uit Vlijmen voor een overzicht van de kosten voor een rolluik naar uw wensen.

Breedte: Hoogte: Gem. prijzen:
100 cm 100 cm €100,-
120 cm 120 cm €120,-
160 cm 140 cm €160,-
200 cm 200 cm €230,-
260 cm 200 cm €300,-
300 cm 260 cm €450,-
Markiezen

Markiezen zijn de meest traditionele vorm van zonwering die wij in Nederland kennen. Met de unieke vormgeving en kleurstelling kunt u met markiezen dan ook een zeer authentieke uitstraling bij uw pand bewerkstelligen. Zeker voor monumentale panden zijn markiezen een grote aanrader. Daarnaast is het echter tegenwoordig ook een optie om met markiezen juist een elegante en moderne look te creëren. Dit doet u onder andere door te kiezen voor een markies met een eenkleurig doek in aardekleuren, wit, zwart of grijs. Deze vorm van markiesgebruik zien wij vandaag de dag steeds vaker binnen de horeca in [var1 ]verschijnen. Het grote voordeel van markiezen is dat deze een goede ventilatie binnenshuis mogelijk maken, terwijl tevens de zon geen kans krijt naar binnen te stralen. Bij sommige modellen blijft de vrije doorloop hierbij bovendien beschikbaar. Voor vragen over de mogelijkheden voor design, materiaal en kleur en mogelijke kosten verwijzen wij u graag naar ons contactformulier. Wees bij tijden van het invullen zo duidelijk mogelijk in uw wensvraag zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Petmodel, klapmodel of standaardmodel?

Bij menig zonweringsbedrijf uit Vlijmen zijn markiezen in drie verschillende modellen verkrijgbaar. Dit zijn het standaardmodel, petmodel en klapmodel. Voor welk van deze varianten u het beste kunt kiezen, hangt af van de eisen die u aan de zonneschermen stelt. Denk hierbij onder meer aan de bijbehorende prijzen, de mogelijkheid tot vrije doorloop en het openen van ramen en deuren. Heeft u geen idee? Laat u adviseren door onze vakman!

  • Het meest gebruikelijke model is het standaardmodel. Markiezen in het standaardmodel hebben een gelijke uitvalmaat en hoogte, wat leidt tot het traditionele beeld. Deze variant past goed boven gesloten ramen en deuren, en is verkrijgbaar in vele soorten en maten.
  • Het klapmodel heeft een andere lattenconstructie, waardoor de uitval verlengd wordt. Hierdoor kunt u markiezen in het klapmodel plaatsen boven openslaande ramen en verkrijgt u hiermee extra schaduw.
  • Het petmodel heeft eveneens een unieke lattenconstructie. In dit geval wordt de uitval verhoogd in plaats van verlengd. Zo blijft het mogelijk om onder de zonneschermen door te blijven lopen.Prijzen

Het aankoopbedrag voor een markies bestaat uit een optelsom van de volgende elementen: de prijs voor het doek, prijs voor omkapping, en de kosten voor een eventuele elektronisch besturingssysteem. De prijs voor het doek is afhankelijk van de breedte en de uitval. Zo betaalt u voor een doek van één meter breed met 80 centimeter uitval zo’n €325,-, terwijl een doek van 3 meter breed en 120 centimeter uitval neerkomt op zo’n €600,-. De bedragen voor een omkapping variëren naar gelang de breedte en het materiaal. U hebt onder meer de keuze uit naaldhout, aluminium, kunststof en hardhout (€100,- tot €200,- bij 1 meter breedte). Deze bedragen gelden voor markiezen binnen het standaardmodel. Voor het klapmodel dient u te rekenen op een verhoging van de bedragen met 20%, bij het petmodel een verhoging van 15%. Daarnaast betaalt u eveneens voor de installatie van de zonneschermen. Kiest u liever een zonwering met lagere prijzen, kies dan voor een knikarmscherm.
 
Prijs = (breedte + uitval) x materiaal + (overkapping x materiaal) + besturingssysteem.

1 m breed: 2 m breed: 3 m breed:
Uitval:
80 cm €350,- €450,- €550,-
100 cm €420,- €520,- €600,-
120 cm €450,- €550,- €650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout: €110,- €140,- €170,-
Aluminium: €130,- €180,- €230,-
Hardhout: €220,- €270,- €320,-Screens

Enigszins nieuw op het gebied van zonwering zijn screens. Het grote voordeel van screens is dat deze zorgen voor een goede zonbescherming, terwijl de vrije doorloop en een vrij uitzicht behouden blijven. Daarnaast zijn deze screens relatief goedkoop, en kunt u deze toepassen op zowel particuliere panden als bedrijfspanden. Dankzij een uniek windvast systeem kunnen bepaalde modellen zelfs tot zes meter breed worden uitgevoerd, waardoor u een egale en uniforme uitstraling meegeeft aan een bedrijf. Het nadeel van een screen is dat deze geen extra inbraakwering biedt, en evenmin invloed heeft op brandvertraging. Wilt u weten of een screen een goede optie is voor uw bedrijf of woning in Vlijmen? Stel u dan in verbinding met een erkend zonweringspecialist via ons webformulier. Eén van onze medewerkers helpt u graag met het maken van een keuze.

Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?

  • Standaard screens zakken door middel van een verzwaring in de onderlijst. Dit is de variant die het meest bij particuliere woningen is toegepast. Een standaard screen is maximaal drie meter breed, en zal door de monteur aan de bovenzijde van het kozijn worden geplaatst.
  • Ritsscreens (zipscreen) hebben een speciale rits geleiding. Dit betekent dat het scherm tot wel 4 meter wijd kan zijn. Deze variant is tevens stormvast, en kan ook als insectenwering bij deuren worden toegepast. Tot slot zijn er ook screens verkrijgbaar met een spansysteem.
  • Het spansysteem zorgt ervoor dat de schermen extra beveiligd zijn tegen extreme windvlagen. Voor welke variant u ook kiest, wij raden aan om altijd rekening te houden met wind, als deze boven een gemiddelde kracht uitkomt is het verstandig om de screens in te rollen.

Overzicht prijzen zonnescreens

Voor zonnescreens geldt dat – evenals voor de andere vormen van zonwering – de prijzen afhankelijk zijn van diverse factoren. Dit zijn onder andere de afmeting van het oppervlak, het gekozen materiaal en het besturingssysteem. Voor screens geldt dat de gemiddelde kosten relatief hoog zijn. U betaalt ongeveer €200,- tot €400,- voor het standaardmodel, exclusief de kosten voor omkasting en bediening.

Beperkt budget?

Bent u zeker van de keuze voor zonnescreens als zonbescherming, maar beschikt u over een beperkt budget, kies dan niet voor screens van één van de bekendere merken, maar koop zonneschermen bij het huismerk van een zonweringsbedrijf of bouwmarkt uit Vlijmen. Zo bespaart u algauw tot wel 35% op de uiteindelijke investering. U kunt tevens besparen door verscheidene aanbieders met elkaar te vergelijken, vul hiervoor het contactformulier in. Wij sturen u dan spoedig offertes van leveranciers uit uw regio. De offertes zijn kosteloos en vrijblijvend.

Hoogte: Breedte: Gem. prijzen:
80 cm 60 cm €200,-
150 cm 75 cm €230,-
200 cm 150 cm €300,-
Bedieningsoort: Gem. prijzen:
Oogwindwerk €30,-
Elektrisch €160,-
Elektrisch met afstandsbediening €230,-
Zonwering merken

Merken

Gaat u op zoek naar zonneschermen dan zult u zien dat alle leveranciers diverse merken aanbieden. Wij denken dan onder andere aan merken zoals Heroal, Unilux, Dickson en Verosol. Deze merken bieden zonwering aan van hoge kwaliteit met een groot gebruiksgemak. De investering in deze zonneschermen ligt echter wel een stuk hoger dan die van een huismerk. Het voordeel van de merken is naast de hoge kwaliteit tevens de goede isolering die zij bieden: u zult in de winter op de stookkosten kunnen besparen. Wilt u graag een elektronische bediening? Eén van de beste merken op dit gebied is Somfy. Bij dit bedrijf creëert men bedieningssystemen voor onder meer markiezen, rolluiken en screens. Wilt u graag een nieuw zonnescherm? Swela heeft een ruim assortiment van hoogwaardige zonnedoeken.
Keurmerken

Om verzekerd te zijn van de hoogwaardige klasse van een product, kunt u een zonweringsbedrijf naar de keurmerken vragen die op een zonnescherm van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat de mate van inbraakpreventie aangeeft, of het SKG merk, wat van toepassing is op de diverse artikelen voor gevelbouw. Een laatste keurmerk waar wij uw aandacht op willen vestigen is het GS (Geprüfte Sicherheit) label dat uitgegeven wordt door het Duitse testbedrijf TÜV. Zij testen verscheidene zonneschermen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.Vraag vrijblijvend offertes aan

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Vrijblijvend contactZonwering schoonmaken

Hoewel u de zonneschermen van één van de bekendere merken niet vaak hoeft schoon te maken, blijft een goed onderhoud wel van belang. Zo is het aan te raden om minimaal eens per jaar het doek van een zonnescherm volledig af te spoelen en te drogen in de zon, zonder gebruik te maken van speciaal schoonmaak middel. Hebt u zonwering met lamellen, gebruik dan een droge borstel om deze vuil- en stofvrij te maken. Voorkom dat u onnodige reparaties moet uitvoeren op uw zonbescherming, door deze altijd op tijd in te rollen bij kans op regen of hevige windstoten. Vogelpoep in uw zonwering? Probeer dit zo snel mogelijk eruit te halen met een vochtige doek anders kan het een blijvende vlek worden. Wilt u uw schermen optimaal verzorgen? Vraag dan eens bij een zonweringspecialist uit Vlijmen naar de mogelijkheden voor specifiek schoonmaakmateriaal of extra tips.

Buitenzonwering

Als u buitenzonwering heeft weet u hoe belangrijk het is om de zonwering goed te onderhouden. Er zijn een paar belangrijke tips voor het schoonmaken van uw buitenzonwering. Als er stof op uw doek zit kunt u dit het makkelijkst weghalen door het eraf te borstelen, weg te kloppen of met de stofzuiger op te zuigen. Heeft u watervlekken op uw zonwering? Maak het doek nat en wrijf met een schone, vochtige doek de plek op. Gebruik hierbij geen zeep. Het kan natuurlijk voorkomen dat er vet of vingerafdrukken zichtbaar zijn op uw zonnedoek. Probeer deze weg te halen met een schone doek. Gebruik hiervoor een schoonmaakmiddel dat niet agressief is. Als het lekker weer is heeft u uw zonwering naar buiten staan. De kans dat er een vogel op poept is dan redelijk groot. Probeer dit direct te reinigen met een licht vochtige doek. Komt u er niet uit? U kunt altijd een specialist inschakelen voor het schoonmaken van uw doek.


Bij Zonwering Expert bent u aan het juiste adres voor markiezen, rolluiken, screens en knikarmschermen in diverse soorten en maten tegen lage prijzen. Kies voor budget en kwaliteit in één!

Bij u in de regio

Het uitbreiden van ons netwerk heeft ertoe geleid dat wij intussen samenwerken met meer dan 200 zonweringspecialisten over het hele land. Met elk additioneel zonweringsbedrijf vergroten wij voor u de mogelijkheden en profiteert u van de ervaring en kennis van vele aanbieders. Deze grote verspreiding betekent tevens dat u waarschijnlijk al meermaals een knikarmscherm, zonneschermen, rolluiken of screens van ons bent tegengekomen. In onderstaand overzicht bieden wij een overzicht van de plaatsen waarin wij in uw regio voornamelijk actief zijn.

Landelijk netwerk

Waar Zonwering Expert oorspronkelijk begon als lokaal bedrijf, heeft ons netwerk zich de afgelopen jaren uitgebreid over heel Nederland. Dankzij onze hoge klantvriendelijkheid en de scherpe prijs waartegen wij onze artikelen aanleveren, is ons bedrijf snel gegroeid. Bent u benieuwd naar welk zonweringsbedrijf bij u in de buurt onze zonneschermen levert? Kijk dan in onderstaande lijst. Wij beantwoorden graag al uw vragen, en staan in het hele land voor u klaar.