Zonwering Expert Lisse, kwalitatieve zonwering producten tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.


Zonwering Lisse

Zonwering Lisse

De Nederlandse zomers zijn de afgelopen jaren steeds warmer geworden. Het is dan ook almaar belangrijker geworden om de woning voldoende tegen de zon te beschermen. Dit kan onder andere met behulp van zonwering zoals rolluiken, zonneschermen en markiezen. Bent u op zoek naar een goede zonwering? Dan bent u bij Zonwering Expert Lisse aan het juiste adres. Wij informeren u met alle plezier over de verschillen tussen screens, rolluiken, markiezen en andere zonneschermen. Hebt u een vraag of wilt u een prijsindicatie? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig, of sturen u enkele vrijblijvende offertes toe.

Naar wat voor zonwering bent u op zoek?

Wie op zoek gaat naar zonnewering voor een woning of bedrijfspand, zal erachter komen dat er heel wat verschillende modellen mogelijk zijn. Zo bieden wij het standaard model knikarmscherm aan, maar zijn er ook vele soorten markiezen en verticale screens bij ons zonweringsbedrijf in Lisse verkrijgbaar. Het is afhankelijk van uw wensen op het gebied van onder andere privacy, doorloopbaarheid en kosten voor welke zonwering u het beste kunt kiezen. Wij adviseren u graag en helpen u desgewenst bij het maken van een keuze. Geef op het webformulier uw wensen aan, en wij voorzien u binnen korte tijd van advies en een offerte op maat.

Hoogwaardige kwaliteit

Wie zonwering bestelt bij een zonweringsbedrijf uit ons netwerk in Lisse, weet zeker dat hij profiteert van een hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Alle bij ons aangesloten bedrijven werken met gediplomeerde vakmensen, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Deze specialisten worden bovendien regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van zonbescherming. Door de prijsopgaven van verschillende professionals met elkaar te vergelijken is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke investering. Dat scheelt een hoop geld. Wij garanderen dat u bij ons altijd snel en vakkundig wordt geholpen, en zijn u met alle plezier van dienst.

Offertes aanvragen

Wilt u weten wat het kost om een knikarmscherm bij uw woning in Lisse te plaatsen? Hebt u een vraag over de verschillen tussen screens en rolluiken? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor een markies in het klapmodel? Aarzel dan niet om via het webformulier enkele offertes aan te vragen. Wij sturen u op basis van uw wensen enkele prijsopgaven toe, die u zelf kunt vergelijken op basis van de prijzen. Kies zo altijd voor het zonweringsbedrijf dat bij u past! Iedereen geeft immers aan dat ze de beste zijn, met de laagste prijs. Om uw zoektocht naar een geschikt zonweringsbedrijf eenvoudiger te maken kunt u via ons initiatief vrijblijvend offertes vergelijken. Zo weet u zeker dat u nooit teveel voor de klus betaalt. Wij helpen u graag tijdens de zoektocht naar geschikte zonwering. Zit er toch geen geschikte aanbieder tussen of heeft u zich bedacht? Geen probleem. U weet dan in ieder geval wat de kosten en mogelijkheden zijn.


Bent u op zoek naar markiezen, zonnescreens of andere zonneschermen waarmee u uw woning in de zomer koel houdt? Dan bent u bij Zonwering Expert aan het juiste adres.

Zonneschermen

Wanneer u op zoek gaat naar zonwering bij een zonweringsbedrijf in Lisse, dan zult u de keus hebben uit een groot aantal soorten en modellen zonneschermen. Hoewel de term zonneschermen vaak als algemene term gebruikt wordt, is het ook de duiding van een specifiek soort zonnewering: het knikarmscherm. Een knikarmscherm is de meest eenvoudige vorm van zonwering, en wordt al jarenlang in Nederland gebruikt. Het voordeel van een knikarmscherm is de eenvoudige bediening en de gemakkelijke plaatsing. Bij de meeste aanbieders hebt u een ruime keuze uit kleuren en designs voor het schermdoek, waardoor het knikarmscherm precies aansluit bij de uitstraling van uw woning.

Wanneer een geschikte oplossing?

Voor wie graag in de zomer buiten in de schaduw wil zitten, en tegelijk wil profiteren van koelte in huis, zijn zonneschermen een uitstekende keuze. Een knikarmscherm kan 4 tot 5 meter breed gemaakt worden, en valt redelijk hoog boven de grond. Zo kunt u onder het knikarmscherm zitten. Het nadeel van zonneschermen is dat deze geen vrije doorloop bieden. Hebt u maar een beperkte ruimte achterhuis? Dan adviseren wij om in plaats van een knikarmscherm te kiezen voor één van onze verticale zonneschermen zoals een rolluik of markies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het webformulier.Zonneschermen prijzen

De prijzen voor een knikarmscherm zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo worden deze onder andere bepaald door het soort scherm waar u voor kiest, de vorm van bediening en de montage kosten. Wilt u een standaard knikarmscherm? Dan betaalt u gemiddeld €850,- voor een scherm van 4 meter. De prijzen voor bediening variëren tussen de €35,- voor een handmatige besturing en €250,- voor een elektrisch besturingssysteem.

Montagekosten

De montagekosten worden bepaald door de tijd die een specialist kwijt is aan het plaatsen van de zonneschermen. Minimale prijzen voor de montage zijn €100,-. U vraagt gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave aan via ons webformulier.

Breedte: Uitval: Gem. prijzen:
200 cm 200 cm €650,-
300 cm 200 cm €850,-
300 cm 250 cm €900,-
400 cm 250 cm €1.100,-
400 cm 300 cm €1.200,-
500 cm 300 cm €1.250,-

Rolluiken

Een veel toegepaste vorm van zonwering in Lisse is de rolluik. Rolluiken zijn zeer populair vanwege de vele voordelen die zij met zich meebrengen naast de standaard zonbescherming. Zo zorgen rolluiken tevens voor privacybescherming, een verlaagde kans op inbraak en verduistering. Tijdens de wintermaanden kunt u de rolluiken bovendien sluiten als extra isolatiewaarde. Het nadeel van de luiken is dat deze geen uitzicht naar buiten bieden. Rolluiken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Menig zonweringsbedrijf uit ons netwerk biedt zowel inbouw- als opbouw- en voorzetrolluiken aan. Voorzetrolluiken zijn hierbij de meest voordelige variant omdat zij op het kozijn worden geplaatst, en vrijwel geen verbouwing vereisen.

Opbouw- of inbouwrolluiken?

Zoals gezegd zijn er verscheidene soorten rolluiken verkrijgbaar, en wij krijgen van onze klanten uit Lisse dan ook regelmatig de vraag voor welke variant zij het beste kunnen kiezen. Het antwoord hierop is afhankelijk van uw wensen en budget. Zo zijn voorzetrolluiken de goedkoopste optie, maar bieden zij op de lange termijn minder besparing op de stookkosten. Inbouwrolluiken hebben over het algemeen de meeste voordelen. Inbouwrolluiken vereisen echter een grote verbouwing, waardoor het niet mogelijk is om deze later te plaatsen. Wilt u een goede isolatie en zonwering, tegen een gemiddelde prijs, en zonder zeer grote verbouwing? Kies dan voor opbouwrolluiken.

Prijsindicatie

Evenals bij de andere zonneschermen worden ook de prijzen voor rolluiken bepaald door verscheidene factoren. Zo moet u onder andere een keuze maken uit de kleur van de luiken en de vorm van het kastprofiel. De grootste invloedsfactor is echter de afmeting van uw rolluik. In de tabel hiernaast ziet u wat de gemiddelde prijzen per type zonnescherm zijn. U ziet, hoe groter het zonnescherm, hoe hoger de uiteindelijke prijs.

Maatwerk

Voor het maken van de rolluiken is het van groot belang dat u hiervoor de juiste maten doorgeeft. Indien gewenst kan een professional van ons bedrijf in Lisse bij u langskomen om de ramen in te meten. Wilt u liever eerst een prijsopgave? Vraag deze dan vrijblijvend bij ons aan. Wij helpen u graag verder.

Breedte: Hoogte: Gem. prijzen:
100 cm 100 cm €100,-
120 cm 120 cm €120,-
160 cm 140 cm €160,-
200 cm 200 cm €230,-
260 cm 200 cm €300,-
300 cm 260 cm €450,-
Markiezen

Traditioneel werden er in Lisse veel markiezen geplaatst als zonwering. Markiezen hebben een ronde vorm, en bieden een vrolijk aanzicht dankzij de groene en witte strepen in het doek. Wilt u graag markiezen plaatsen, maar hebt u geen behoefte aan deze traditionele uitstraling? Kies dan voor een markies met een egale aardetint voor het schermdoek. Zo creëert u een elegante sfeer, terwijl u wel profiteert van de vele voordelen van de markiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij verschillende markiesmodellen onder de zonwering door te lopen, en profiteert u van meer ruimte bij huis dan bij standaard zonneschermen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over de verschillen tussen de diverse soorten zonwering? Wij informeren u graag.

Petmodel, klapmodel of standaardmodel?

Wie graag markiezen als zonwering wil, heeft de keuze uit drie modellen: het standaardmodel, klapmodel en petmodel. Elk model heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen. Het standaardmodel is bijvoorbeeld overal toepasbaar, en is de meest voordelige variant. Het klapmodel heeft een grotere uitval, waardoor deze beter geschikt is voor plaatsing op terrassen. Men kan hierdoor heerlijk in de schaduw zitten. Loop er een pad langs uw raam, of wilt u uw ramen nog steeds kunnen openen in de zomermaanden? Kies dan voor een petmodel. Deze heeft een hogere werkhoogte, waardoor u nog onder de markiezen door kunt lopen. Hebt u geen idee welke variant het beste past bij uw wensen? Een specialist van ons zonweringsbedrijf kan bij u langskomen voor advies.Prijzen

De prijzen voor markiezen beginnen ongeveer bij €1200,- voor twee standaardmodel markiezen van één meter breed. Hebt u maar een beperkt budget, en wilt u graag zoveel mogelijk besparen op de kosten voor zonwering? Dan zijn er verscheidene oplossingen. Zo is het mogelijk om tot 25% besparen op de prijzen door het aanbod van meerdere professionals uit Lisse met elkaar te vergelijken. Dat scheelt u al snel honderden euro’s op de totaalprijs.

Meerdere prijsopgaven aanvragen

Hebt u geen behoefte om verschillende aanbieders op te zoeken en hen allen een prijsopgave te vragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul op ons contactformulier uw vragen over de zonneschermen in, en wij zorgen ervoor dat u de offertes van meerdere professionals krijgt toegestuurd. Alle aangesloten partijen zijn ervaren en erkende zonweringsbedrijven. Zo weten wij en u zeker dat u kwaliteit krijgt. Kiest u naaldhout, aluminium of hardhout? Aan u de keus.

1 m breed: 2 m breed: 3 m breed:
Uitval:
80 cm €350,- €450,- €550,-
100 cm €420,- €520,- €600,-
120 cm €450,- €550,- €650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout: €110,- €140,- €170,-
Aluminium: €130,- €180,- €230,-
Hardhout: €220,- €270,- €320,-Screens

Naast rolluiken, zijn ook screens een zeer populaire oplossing om de zon uit huis te weren. Screens – ook wel zonnescreens genoemd – zijn een verticale zonwering, die als additioneel voordeel hebben dat ze van binnenuit nog steeds uitzicht naar buiten bieden, terwijl van buitenaf de privacy beschermd wordt. Het nadeel van screens ten opzichte van rolluiken is dat de zonnescreens vaak eerder worden beïnvloed door weer en wind. De speciale screens met een spansysteem zijn hiervoor de beste oplossing. Hebt u vragen over de screens die wij aanbieden bij ons zonweringsbedrijf in Lisse? Of bent u benieuwd naar de diverse kleuren en designs die mogelijk zijn? Wij informeren u met alle plezier.

Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?

Er zijn meerdere modellen screens leverbaar bij u in Lisse. Wij maken over het algemeen gebruik van de standaard screen, maar ook ritsscreen of screen met spansysteem is een mogelijke optie. Welk model het meest geschikt is, is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de positie van het raam en het door u beschikbaar gestelde budget. Zo zijn ritsscreens duurder dan screens met een spansysteem, maar zorgt de eerste variant wel voor een beter bescherming tegen weer en wind. Wilt u graag een advies op maat? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Onze professionals dienen u graag van advies, en komen desgewenst bij u thuis langs.

Overzicht prijzen zonnescreens

Evenals voor de andere zonneschermen worden de prijzen voor de zonnescreens bepaald door meerdere invloedsfactoren. Denk hierbij onder andere aan model, maat en design. Een invloedsfactor waar wij nog niet over hebben gesproken is het merk waar u voor kiest. Zonwering van één van de bekendere merken zal duurder zijn dan die van het huismerk van de lokale bouwmarkt. Het gekozen merk zal echter ook invloed hebben op de kwaliteit en levensduur van het product.

Meerdere merken, scherpe prijzen!

Voor welk merk uit ons assortiment u echter ook kiest: wij garanderen hoogwaardige zonwering tegen scherpe prijzen! Vergelijk gemakkelijk en snel prijsopgaven door op het webformulier uw wensen aan te geven. U ontvangt dan meerdere offertes die u op basis van prijs en aanbod kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Daarnaast kiest u dan altijd de aanbieder die het beste bij het project past.

Hoogte: Breedte: Gem. prijzen:
80 cm 60 cm €200,-
150 cm 75 cm €230,-
200 cm 150 cm €300,-
Bedieningsoort: Gem. prijzen:
Oogwindwerk €30,-
Elektrisch €160,-
Elektrisch met afstandsbediening €230,-
Zonwering merken

Merken

Wie zonneschermen bestelt via ons netwerk, heeft de keuze uit diverse merken zonwering. Wij bieden zowel bekende A-merken als lokale huismerken aan. Het voordeel van één van de bekendere merken is dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en goede fabrieksgarantie. Daarnaast is het bij de meeste grote merken gemakkelijker om de zonwering op maat te laten maken. Hebt u maar een beperkt budget? Dan is het zeker niet nadelig om te kiezen voor één van de kleinere merken. Deze hebben vaak nog een uitstekende kwaliteit, maar vereisen meer onderhoud, of zullen eerder moeten worden vervangen. Weet u niet wat u moet doen? Vraag onze expert om advies op maat bij u thuis.Keurmerken

Om de kwaliteit en veiligheid van een product te garanderen zijn er verschillende keurmerken toepasbaar. Eén van de keurmerken voor knikarmschermen van Zonwering Expert komt van TÜV. Dit is een erkend Duits keurbedrijf, dat vele artikelen test op veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Wanneer een artikel voldoet aan hun eisen wordt dit het label GS (geprüfte sicherheit) gegeven. Dit label vindt u in Lisse terug op menig knikarmscherm.Vraag vrijblijvend offertes aan

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Vrijblijvend contactZonwering schoonmaken

Wie graag de levensduur van de zonbescherming wil verlengen, en tevens de aanblik van het materiaal optimaal wil houden, zal de zonneschermen regelmatig moeten schoonmaken. De beste vorm van schoonmaak is afhankelijk van het soort zonnescherm dat u hebt gekozen. Over het algemeen geldt echter dat u niet gebruik hoeft te maken van zeep voor de reiniging. Enkel bij sterk aangehecht vuil dient u gebruik te maken van een speciaal reinigingsmiddel. Dit is te koop bij vrijwel elk zonweringbedrijf uit Lisse. Een andere tip is om altijd het schermdoek te reinigen op een droge dag. Zo kan het doek helemaal drogen.

Duurzaam en veilig

Wie een knikarmscherm of ander zonnescherm bestelt via ons netwerk, profiteert gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Alle zonweringproducten die u via ons netwerk aanschaft zijn gemaakt met oog op duurzaamheid en veiligheid en voldoen dan ook aan de diverse Europese en Nederlandse normen die hiervoor gelden. Daarnaast zal elk scherm snel en vakkundig worden geïnstalleerd door één van onze vakmannen uit Lisse. Alle specialisten die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en kunnen dan ook elk model zonwering binnen een handomdraai plaatsen.


Voor zonwering van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen hoeft u niet meer verder zoeken. Het aanbod van Zonwering Expert in Lisse is zeer uitgebreid en aantrekkelijk geprijsd.

Bij u in de regio

Omdat ons netwerk zich steeds verder heeft uitgebreid, werken wij tegenwoordig samen met meer dan 200 bedrijven in Nederland. Het gevolg is dat er altijd één of meerdere bedrijven zich in uw omgeving bieden. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u al vele markiezen, screens en rolluiken van onze hand in Lisse bent tegen gekomen. Wilt u graag contact met een specialist bij u in de buurt? Kijk dan in onderstaande lijst en kies de plek die het dichtst bij uw woonplaats is.

Landelijk netwerk

Zonwering Expert is in 1998 gestart als een lokaal project in de omgeving van Utrecht. Doordat onze uiterst succesvolle formule van kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen en het vergelijken van professionals uit dezelfde regio, is ons netwerk in de volgende jaren steeds verder uitgebreid. Wij beheren daarom ook sinds een aantal jaar een landelijk opererend netwerk. Hebt u behoefte aan een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt? Stel u dan met ons in verbinding.