Zonwering Expert Eindhoven, kwalitatieve zonwering producten tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.


Zonwering Eindhoven

Zonwering Eindhoven

De opwarming van de aarde is ook in Nederland te merken. Omdat de zomers steeds hogere temperaturen kent, is een goede zonwering van essentieel belang. Niet alleen dragen zonneschermen bij aan de verkoeling binnenshuis of het verschaffen van schaduw voor uw terras of tuin, zij leveren tevens een positief effect op de energierekening. Onderzoek toont aan dat zonneschermen tot 12% van het energieverbruik verminderen. Bij Zonwering Expert Eindhoven leveren wij verscheidene zonneschermen tegen scherpe aanbiedingen. Wij helpen u graag met het maken van de keuze uit de vele merken markiezen, screens, of rolluiken. Vul ons contactformulier in, en wij helpen u spoedig!


Inhoud:
Naar wat voor zonwering bent u op zoek?


Tegenwoordig bestaan er diverse vormen van zonbescherming. Waar vroeger in de meeste gevallen markiezen of zonneschermen werden geplaatst, is de keus nu uitgebreid met screens, rolluiken, jaloezieën en andere binnenzonwering. Welke zonneschermen het beste bij u passen hangt af van uw wensen. Elke vorm beschikt natuurlijk over eigen kenmerken, evenals voor- en nadelen. Wilt u graag een zonnescherm dat sterk inbraakwerend is? Dan vormen rolluiken de beste oplossing. Hebt u behoefte aan een zonwering met klassieke uitstraling? Dan vormen markiezen een goede optie. Voor welke vorm van zonbescherming u echter ook kiest, deze is aan te passen op het gebied van afmeting, kleur, besturing en design. Wil u weten welke mogelijkheden er bestaan? Vraag dan een adviesgesprek aan met een medewerker van Zonwering Expert Eindhoven.

Hoogwaardige kwaliteit

De bedrijven uit Eindhoven die zich bij het netwerk van Zonwering Expert hebben aangesloten, leveren allen producten van zeer hoge kwaliteit. Deze produceert men met behulp van innovatieve productieprocessen en geavanceerde materialen. Het gevolg hiervan is een hoge duurzaamheid en een grote veiligheid tijdens de productie. Deze duurzame productie draagt onder meer bij aan de het grote percentage energiebesparing (tot wel 29 procent bij kantoorpanden!) van de moderne zonneschermen. Naast een hoog niveau van productie, staat ook klanttevredenheid hoog bij ons in het vaandel. Wij streven ernaar u zo spoedig en adequaat mogelijk verder te helpen. De afgelopen jaren hebben wij dan ook al vele klanten naar volle tevredenheid geholpen. Ondervindt u toch problemen met de aangeschafte producten? Neem dan contact met ons op, met uw hulp schaven wij onze service steeds verder bij naar een optimaal niveau. Wij horen graag van u en helpen u met alle plezier verder.

Besparen? Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u benieuwd welke zonwering het meest geschikt is voor uw pand in Eindhoven? Hebt u behoefte aan een prijsindicatie? Wilt u weten wat het exacte verschil is tussen markiezen, screens en rolluiken? Wij geven u graag meer informatie en adviseren u over de diverse mogelijkheden. Door het contactformulier zo exact mogelijk in te vullen, kunnen wij u offertes op maat bieden van meerdere leveranciers uit uw regio. Vergelijk deze op basis van hun aanbiedingen en kies zo voor de zonweringexpert die het beste aan uw wensen voldoet. Hopelijk tot snel in Eindhoven!

Zonneschermen


Zonneschermen vormen de meest algemene soort zonwering in Nederland. Onder het begrip zonneschermen vallen zowel markiezen, rolluiken als screens. Toch is een zonnescherm eveneens een aparte vorm van zonbescherming, deze duidt men ook wel aan met de term knikarmscherm. Een knikarmscherm beschikt meestal over een grote uitval en flauwe hoek. Dit betekent in de praktijk dat zonneschermen een geschikte oplossing bieden als terrasoverkapping, terwijl zij geen optimale verkoeling binnenshuis bieden. Een simpel knikarmscherm is bij vrijwel elk zonweringsbedrijf in Eindhoven te bestellen, of bij de lokale bouwmarkt. Hierbij bestaan er twee diverse modellen: een knikarmscherm met een draagbuis, of met zijsteun. Hierbij is een knikarmscherm met zijsteun lichter en goedkoper, de maximale breedte van het scherm is dan beperkt tot maximaal 3 meter. Schermen met een draagbuis dragen meer gewicht dragen en beslaan daardoor ook een grotere breedte.

Meer lezen over zonneschermen? Bekijk dan deze pagina.

Wanneer is een knikarmscherm een geschikte keuze?


Wij horen van diverse klanten uit Eindhoven dat zij niet weten of zij moeten kiezen voor een knikarmscherm, of markiezen. Het eenvoudige antwoord hierop is dat wanneer u meer schaduw in uw tuin of terras wenst, u moet kiezen voor een knikarmscherm. Een markies is meer geschikt voor het filtreren van zonlicht, waardoor het binnenshuis lekker koel blijft. Voordeel van zonneschermen is dat deze schaduw bieden, terwijl u nog wel vrij uitzicht en een vrije doorloop behoudt. Het nadeel is dat er wel genoeg ruimte moet bestaan voor het knikarmscherm. Doordat u deze in uiterste gevallen vrijwel horizontaal ophangt, dient daarvoor een brede ruimte beschikbaar te zijn om uw huis in Eindhoven. Bent u bang dat de wind een te grote invloed zal hebben op het knikarmscherm? Voeg dan windsensoren toe, wij adviseren u graag.

Prijzen


Een knikarmscherm hoeft geen grote investering te vragen. Wanneer u kiest voor één van de merken van uw lokale zonweringsbedrijf, dan blijven de aanschafprijzen beperkt tot zo’n €500,-. Wilt u graag gegarandeerd een lange levensduur en hoge kwaliteit, dan bent u toch al snel aan hogere kosten verbonden. De minimale prijs voor een knikarmscherm met draagbuis van 2×2 meter is dan €750,-. Wilt u het nieuwste van het nieuwste op het gebied van elektronische bediening, dan zal de prijs verder stijgen. Om kosten te besparen is het een mogelijkheid om de zonneschermen zelf op te hangen. Dit vereist wel enige kennis en tijd, maar het is goed mogelijk. Zorg er dan voor dat u goed de handleiding leest. Mocht u tijdens het ophangen van het knikarmscherm toch problemen ondervinden, dan staan de medewerkers van Zonwering-expert Eindhoven altijd voor u klaar. Wilt u nog extra besparen? Vraag dan vrijblijvend offertes aan van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze vervolgens dan zelf op basis van prijs en aanbod. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Breedte: Uitval: Gem. prijzen:
200 cm 200 cm €650,-
300 cm 200 cm €850,-
300 cm 250 cm €900,-
400 cm 250 cm €1.100,-
400 cm 300 cm €1.200,-
500 cm 300 cm €1.250,-


Rolluiken


Rolluiken worden in Eindhoven zeer vaak verkocht. Dit komt doordat rolluiken vele voordelen hebben. De grootste hiervan is de hoge inbraakpreventie die de luiken met zich mee brengen. Andere voordelen zijn een grote warmte- en geluidsisolerende werking, een goede verduistering, privacy bescherming en weerbestendigheid. Rolluiken zorgen in de winter voor een vermindering van de stookkosten en in de zomer voor een heerlijke verkoeling. Dankzij het verduisterende effect plaatsen de specialisten rolluiken voornamelijk veel bij gezinnen met kleine kinderen. Het nadeel van rolluiken is het gebrek aan vrij uitzicht, naar buiten kijken is niet meer mogelijk. Daarentegen staat dat u bij vrijwel elk zonweringsbedrijf uit Eindhoven zelf de dikte van de lamellen kan bepalen, evenals de afmeting, kleur en besturing.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken? U leest het hier.

Voorzet-, opbouw- of inbouwrolluiken?


Vormen rolluiken de beste zonweringoplossing voor uw woonhuis? Dan moet u nu nog de keuze maken uit inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Deze keus is grotendeels afhankelijk van de staat van uw woning, en de vorm van ophanging die u prefereert.

  • Inbouwrolluiken vormen met name een geschikte optie voor nieuwbouwwoningen. Hierbij maakt de specialist een gat in de gevel, plaatst hij de inbouwrolluiken en zet hij daarna de steen er weer in. Het grote voordeel hiervan is dat u de inbouwrolluiken niet ziet wanneer u deze inrolt.
  • Onze medewerkers monteren ook opbouwrolluiken voor u. Deze zijn met name geschikt als inbouwrolluiken bouwtechnisch geen oplossing vormen. Met opbouwrolluiken blijft het gevelaanzicht vrijwel gelijk, al zal er een kleine verstoring optreden.
  • Tot slot zijn ook voorzetrolluiken een optie. Deze kunt u eenvoudig zelf monteren, wat een beperking van de kosten inhoudt. Voorzetrolluiken bestelt u bij vrijwel elk zonweringsbedrijf, tegen relatief lage kosten.


Prijsindicatie


In vergelijking met andere soorten zonwering kennen rolluiken lage aanschafprijzen. Toch bent u ook voor een rolluik van één van de A-merken minimaal €125,- per vierkante meter kwijt. De uiteindelijk uitgaven hangen onder meer af van de afmeting, ophanging, kleur en het besturingssysteem. U begrijpt dat een volledig geautomatiseerde bediening hogere aanschafprijzen met zich meebrengt dan een handmatige besturing. Hierdoor ontstaan prijsverschillen van zo’n €100,-. Om de prijzen enigszins te minimaliseren adviseren de specialisten van ons zonweringsbedrijf rolluiken aan te schaffen van een huismerk. Daarmee levert u wel in op de levensduur van de luiken evenals op de isolerende werking. U profiteert echter nog steeds van een goede verduistering en geluidsisolatie. De besparing op de initiële investering zult u door de verminderde isolerende werking wel deels kwijtraken aan stookkosten. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs uit Eindhoven middels het contactformulier.

Breedte: Hoogte: Gem. prijzen:
100 cm 100 cm €100,-
120 cm 120 cm €120,-
160 cm 140 cm €160,-
200 cm 200 cm €230,-
260 cm 200 cm €300,-
300 cm 260 cm €450,-

Markiezen


Dankzij de klassieke uitstraling geven markiezen een nostalgisch gevoel. Dankzij de overkapping aan zowel boven- als zijkanten, levert een markies zeer veel schaduw. Markiezen zijn daarom bij uitstek geschikt voor het behouden van de koelte in uw bedrijfspand of woning. Een markies geeft men met behulp van een houten of aluminium lattenconstructie vorm, meestal in een ronde stijl. Dankzij deze vormgeving passen zij zowel bij traditionele als moderne panden. Over de lattenconstructie ligt gekleurd doek. Dit doek is gemaakt van polyacrylaat. Deze stof is goed bestand tegen UV-straling, en is (door een chemische bewerking) ook goed bestand tegen vuil en water. In de meeste gevallen rolt het scherm zich door een elektronische of automatische bediening op om de eigen as. De afmeting van de as is afhankelijk van uw keuze, hoe kleiner de diameter, hoe groter de kans is op doorbuiging. Vraag één van de adviseurs van ons zonweringsbedrijf te Eindhoven eventueel om hulp.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over markiezen.

Standaardmodel, petmodel of klapmodel?


Markiezen worden geleverd in drie verschillende varianten. Deze hebben elk hun eigen kenmerken en toepassing. Hieronder vindt u een klein overzicht van de verschillen:

  • Petmodel: het petmodel bevat een unieke lattenconstructie, waardoor de standaard bolvorm verandert in een petvorm. Dit betekent dat u bij een markies met petmodel meer vrij uitzicht krijgt, en dat ook een vrije doorloop mogelijk is. Dit is met name geschikt bij hotels die wel een klassieke uitstraling willen behouden, maar hun gasten van al het comfort willen voorzien.
  • Standaardmodel: Markiezen met een standaardmodel lijken het meest op de markiezen die in de jaren vijftig ook al werden geplaatst. Door bij het standaardmodel te kiezen voor de traditionele groen/witte banen, zult u een klassieke sfeer creëren. Wenst u een modernere uitstraling? Maak dan de keuze voor antraciet of zwart.
  • Klapmodel: Ook het klapmodel kent een aangepaste lattenconstructie. Deze maakt het mogelijk dat de uitval bij het klapmodel veel groter is. Dankzij deze grote uitval kunnen markiezen met het standaardmodel makkelijk boven openslaande deuren en ramen worden geplaatst. Zo behoudt u schaduw in huis, terwijl ook frisse lucht binnenkomt.
Prijzen


Markiezen brengen relatief hoge installatiekosten met zich mee. Door de unieke opbouw en de speciale componenten van het schermdoek is de prijs voor één vierkante meter minimaal €350,- voor het standaardmodel. Per extra meter uitval betaalt u €50,- en per extra meter breedte €100,- aan toegevoegde kosten. Dan komen er nog de kosten voor de overkapping, besturing en eventuele sensoren bij. U zult dus rekening moeten houden minimale tarieven van €550,- voor het eenvoudigste model. Dit is dan wel de kostprijs voor een markies van één van de bekendste merken. Stelt u minder hoge eisen aan de kwaliteit van het markiesdoek, en hoeft u geen elektronische bediening? Dan is een huismerk van uw lokale zonweringsbedrijf ook een optie. Dit scheelt algauw een goede €100,- of meer. Gekeken naar de mogelijke besturingssystemen, dan is het natuurlijk mogelijk om te kiezen voor een handmatige besturing. Daarnaast is een elektronische bediening mogelijk. U krijgt de keuze uit een wandschakelaar of zelfs een draadloze afstandsbediening. Door sensoren toe te voegen hebt u hier helemaal geen omkijken meer naar. De prijs voor een dergelijk technisch hoogstandje is zo’n €400,-.
 
Prijs = (breedte + uitval) x materiaal + (overkapping x materiaal) + besturingssysteem.

1 m breed: 2 m breed: 3 m breed:
Uitval:
80 cm €350,- €450,- €550,-
100 cm €420,- €520,- €600,-
120 cm €450,- €550,- €650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout: €110,- €140,- €170,-
Aluminium: €130,- €180,- €230,-
Hardhout: €220,- €270,- €320,-
Screens


In de laatste jaren is aan het assortiment zonwering een nieuwe vorm toegevoegd. Deze zonneschermen, dikwijls aangeduid als screens, vallen onder vlakhangende zonbescherming. Desalniettemin bestaan er tegenwoordig ook bedrijven in Eindhoven die zipscreens als terrasoverkapping leveren. Het grote voordeel van screens is dat deze – evenals rolluiken – een goede privacy bieden. In tegenstelling tot de luiken is bij een screen naar buiten kijken nog steeds een optie. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat screens veel geplaatst worden bij bedrijven. Hoewel een screen redelijk gevoelig is voor de wind, kan met een uniek ritssysteem deze spanning worden ondervangen. Dit maakt dat screens zowel stevig als functioneel uitvallen. Ondanks deze hoge functionaliteit hoeft een screen geen lelijke blikvanger te zijn. Bij de meeste leveranciers bestelt u de doeken in vele kleuren en designs.

Hier leest u meer over screens.

Standaard screen, ritsscreen of spansysteem?


De mogelijkheden van screens ontwikkelen zich steeds verder door. Zo wordt bijvoorbeeld het productieproces steeds duurzamer. Wanneer u zoekt naar een screen als zonwering, dan hebt u de keus uit twee verschillende modellen: een standaardscreen, of een ritsscreen (zipscreen).

  • Standaardscreens zijn eenvoudige vlakhangende screens, die een relatief lage weersbestendigheid kennen. Het is dan ook van groot belang dat op tijd in- en uitgerold wordt. De standaardscreens beslaan maximaal 3 meter in breedte, en beschikken over een opbouwkast van ongeveer 75mm. Standaardscreens zakken door middel van een verzwaarde onderlijst.
  • Ritsscreens hebben extra ritsen aan de zomen, waardoor zij een grotere breedte kunnen bedragen. Dit leidt ertoe dat zij voor bedrijven uitkomst bieden. Ritsscreens werken tevens uitermate goed als insectenwering.


Overzicht prijzen


Globaal gezien kunnen de prijzen voor screens opgedeeld worden in drie categorieën. De eerste omvat standaardscreens van een eenvoudig design en zonder toegevoegde elementen zoals een spansysteem of elektronische besturing. De kosten hiervoor komen op maximaal €550,- ( afhankelijk van de gekozen afmeting). De tweede categorie omvat screens met meer opties in kleur, design, besturing en materiaal. Ook de maximale afmeting is hierbij mogelijk. De kosten voor dergelijke zonneschermen komt tussen de €550,- en €900,- te liggen. Tot slot is er de hoogste categorie, hierbij moet u denken aan screens met een spansysteem en een volledige draadloze besturing inclusief wind- en zonsensoren. Hiervoor kunnen de uitgaven oplopen tot wel €1700,-.

Huismerk

De prijzen hangen tot slot af van de vraag of u voor een huismerk of één van de bekendere merken als Verosol of Heroal kiest. Wilt u screens die zeer goed bestand zijn tegen de invloed van de wind? Kies dan voor een additioneel spansysteem.

Hoogte: Breedte: Gem. prijzen:
80 cm 60 cm €200,-
150 cm 75 cm €230,-
200 cm 150 cm €300,-
Bedieningsoort: Gem. prijzen:
Oogwindwerk €30,-
Elektrisch €160,-
Elektrisch met afstandsbediening €230,-
Zonwering merken

Diverse merken


Voor de verschillende soorten zonwering bestaan er meerdere merken. Hoewel wij ze hier niet allemaal voor u op een rijtje kunnen zetten, lichten wij een aantal merken voor u uit, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Hebt u behoefte aan uitgebreidere informatie over de merken? Neem dan contact op met ons zonweringsbedrijf via het contactformulier. Eén van de medewerkers helpt u graag verder. Eén van de bekendere zonnescherm merken is Weinor. Dit bedrijf produceert diverse soorten buitenzonwering tegen aantrekkelijke prijzen. Vergelijkbaar met Weinor zijn de producten van Stobag. Voornamelijk de diverse terrasoverkappingen van dit merk vinden gretig aftrek. Bent u specifiek geïnteresseerd in markiezen? Kijk dan eens naar de aanbiedingen van Schappi. Zij leveren al jaar en dag markiezen door het gehele land.
Keurmerken


Net als voor elk ander product, zijn er tevens op zonwering diverse keurmerken van toepassing. Het bekendst van de Nederlandse keurmerken is het SKG keurmerk voor zonbescherming. SKG staat voor de Stichting Kwaliteit Gevelbouw, de kwaliteitseisen voor de zonwering werden in samenwerking met Romazo (één van de zonnescherm merken) opgesteld. De schermen worden uiteindelijk geklasseerd op basis van de energetische eigenschappen, en ingedeeld in ofwel de HR ofwel HR+ klasse. Eén van de andere bekende keurmerken is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze wordt met name toegepast op rolluiken, inzake de mate van inbraakwerendheid.Vraag vrijblijvend offertes aan

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Vrijblijvend contactZonwering schoonmaken


Als u de zonbescherming in optimale staat wil houden, en de levensduur wil vergroten, dan moet u deze regelmatig goed schoonmaken. Dit is geen lastige klus, mits het op tijd en op de juiste manier gebeurt. Daarom geven wij hier enige informatie die u ondersteuning biedt bij het reinigen van de zonneschermen. Voor deze klus moet u in ieder geval een emmer lauw water, droge doeken, afwasmiddel en een borstel klaarleggen. De meeste schermen neemt men af met een vochtig doekje en een heel klein beetje afwasmiddel. Tip! Doe dit niet in de volle zon, zo ontstaan juist vlekken. Voor het reinigen van de aluminium of houten delen geldt hetzelfde. Zitten er hardnekkige vlekken, of wilt u zeker weten dat u een optimaal resultaat behaalt? Koop dan een speciale schoonmaak set bij uw lokale zonweringsbedrijf. Wij adviseren u tenslotte om het scherm goed te laten drogen voordat u het weer inrolt. Zo voorkomt u roestvlekken of andere beschadigingen.

BuitenzonweringAls u buitenzonwering hebt weet u hoe belangrijk het is om de zonwering goed te onderhouden. Er zijn een paar belangrijke tips voor het schoonmaken van uw buitenzonwering. Als er stof op uw scherm zit kunt u dit het makkelijkst weghalen door het eraf te borstelen, weg te kloppen of met de stofzuiger op te zuigen. Staan er watervlekken op uw zonwering? Maak het doek nat en wrijf met een schone, vochtige doek de plek op. Gebruik hierbij geen zeep. Het kan natuurlijk voorkomen dat er vet of vingerafdrukken zichtbaar zijn op uw zonnedoek. Probeer deze weg te halen met een schone lap. Gebruik hiervoor een schoonmaakmiddel dat niet agressief is. Als het lekker weer is heeft u uw zonwering naar buiten staan. De kans dat er een vogel op poept is dan redelijk groot. Probeer dit direct te reinigen met een licht vochtig doekje. Komt u er niet uit? U kunt altijd een specialist inschakelen voor het schoonmaken van uw scherm.
dakkapel rolluiken Eindhoven

Zonwering voor dakkapel


Wilt u de woonruimte uitbreiden met een dakkapel? Dan is het verstandig om bij de aanschaf van de kapel direct te kijken naar de mogelijkheden voor zonwering. Omdat de dakkapel zich in het bovenste gedeelte van de woning bevindt, is het hier al snel warm, en is een goede ventilatie en zonwering dan ook aan te raden. Over het algemeen raden zonweringprofessionals aan om bij de dakkapellen te kiezen voor een rolluik als zonnewering. Deze plaatst men eenvoudig aan de buitenzijde, maar zijn van binnenuit te bedienen. Op het moment dat u maar weinig kunt investering vormen dikke gordijnen ook een voldoende alternatief.


zonwering veranda Eindhoven

Verandazonwering


Naast zonbescherming voor pergola’s, serres en dakkapellen is het natuurlijk ook een optie om de veranda tegen de zonnestralen te beschermen. Hoewel de meeste veranda’s overdekt geleverd worden, is met behulp van een zonnedoek nog beter de temperatuur te reguleren. Een verandazonwering plaatst u over het algemeen aan de buitenkant van het dak, waardoor de warmte al vroeg wordt geblokkeerd. Daarnaast ontstaat er een extra laag tussen de overkapping en het scherm: dit verbetert de luchtcirculatie en zorgt daarmee voor extra verkoeling. Bij vrijwel elke specialist uit Eindhoven bestelt u de verandazonwering in verschillende kleuren en designs, tegen aantrekkelijke tarieven.Pergola zonwering


Wenst u meer schaduw in de achtertuin of over een tuinpad, en hebt u maar een beperkt budget ter beschikking? Overweeg dan de plaatsing van een pergola. Pergola’s bestaan uit een aantal houten palen, waarlangs planten kunnen opgroeien, of waarover u een zonnedek kunt aanbrengen. Het grote voordeel van een zonwering bovenop de pergola is niet alleen dat u meer schaduw creëert, maar dat u tevens ervoor zorgt dat bepaalde fragiele planten de warme zomerdagen doorkomen. De eerste oplossing voor een zonnescherm bij pergola’s is de baleinzonwering. Deze plaatst u aan de onderzijde van het schermdoek, voor een snel maar doeltreffend resultaat.

Zonwering reparatie


Hoewel de meeste zonneschermen zo’n 20 jaar meegaan, voordat u deze dient te vervangen, is er tussendoor vaak wel een reparatie nodig, om deze levensduur te behouden. Met name zonneschermen met een elektronische bediening vereisen op een gegeven moment een reparatie, omdat er een tandwiel in het motortje niet meer naar behoren werkt. Hierdoor stokt het in- en uitrollen van het scherm, of ontstaat er zelfs een klein brandje doordat de motor te warm wordt. Wij raden daarom aan om direct een erkend vakman uit Eindhoven in te schakelen voor een controle en reparatie op het moment dat uw zonnescherm niet naar behoren werkt. Een ander soort reparatie die regelmatig voorkomt is het herstel van het schermdoek. Door achterstallig onderhoud of door slijtage ontstaan er soms scheuren in het doek. Ook deze kunt u het beste laten herstellen door de vakman. Tot slot ontstaat er in sommige gevallen een beschadiging aan de knikarm. Met name de wind is hier de veroorzaker van. Wij adviseren om voor een reparatie altijd de ondersteuning van een specialist te vragen. Op deze manier weet u zeker dat de reparatie snel achter de rug is, en profiteert u in korte tijd weer van een optimaal wooncomfort.Zonwering tegen scherpe prijzen? Wij bieden rolluiken, markiezen en menig knikarmscherm van verschillende merken tegen een lage prijs. Kijk, vergelijk en bespaar tot wel 25% op uw investering!


Zonwering offertes vergelijken


Bent u benieuwd naar het verschil in aanschafprijs tussen markiezen en screens? Wil u meer weten over de merken waar wij mee samenwerken, en het effect van een merkproduct op de levensduur? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen uw budget? Aarzel dan niet om vandaag nog ons offerteformulier in te vullen. Geef hierop aan wat u zoekt, en wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende prijsopgaven toe van zonweringspecialisten uit de buurt van Eindhoven. Leg deze naast elkaar, en kies zo de specialist die het beste bij uw wensen aansluit. Ook voor reparatie en installatie zit u bij ons goed.

Bij u in de regio

Onze uitbreiding naar een landelijke dekking bracht tevens een vergroting van het aantal betrokken bedrijven met zich mee. Wij werken momenteel samen met meer dan 200 bedrijven, en het aantal groeit gestaag door! Ook in Eindhoven is menig zonweringsbedrijf aangesloten bij ons netwerk. De kans is dus groot dat u al vaker een knikarmscherm, markies of rolluik van onze hand heeft gezien. Hebt u behoefte aan een overzicht van de grootste vestigingen uit uw regio? Kijk dan in onderstaand overzicht.

Landelijk netwerk

In de voorbije jaren is Zonwering Expert steeds verder uitgegroeid. Waar wij begonnen als lokaal project, breidden onze diensten zich in 2002 al uit tot de gehele Randstad. In 2010 hebben wij tot slot de stap gemaakt naar een volledig landelijke dekking. Bij ons zonweringsbedrijf profiteert u dan ook niet alleen van de hoge kwaliteit in producten en de sterke klantvriendelijkheid, maar eveneens van de kunde en kennis van experts over heel Nederland. Selecteer in onderstaande lijst uw provincie, of vul het contactformulier in. Wij zorgen voor de rest.