binnenzonwering

Binnenzonwering

Zonnewering komt in alle seizoenen goed van pas, het zorgt ervoor dat u in de zomer een aangename temperatuur heeft in uw woning. Op die manier kunt u binnen verkoeling zoeken. In de winter zorgt binnenzonwering ervoor dat de warmte in uw woning blijft, het heeft een isolerend effect. Er zijn veel soorten zonwering verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Het is verstandig om u goed te verdiepen in de verschillende soorten zonnewering. Ieder type heeft zo zijn voor- en nadelen. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Luxaflex

Een veel gebruikt type zonwering is luxaflex. Luxaflex is gemakkelijk te monteren en is voor iedere ruimte geschikt. Luxaflex is in alle afmetingen en veel kleuren te verkrijgen. Doordat luxaflex in veel materialen te verkrijgen is, bestaat er nagenoeg altijd een materiaal dat aansluit bij uw wensen. De prijs van luxaflex kan sterk variëren. Dit komt doordat het in veel uitvoeringen te verkrijgen is. Luxaflex is al verkrijgbaar vanaf €40,00, maar ze zijn ook verkrijgbaar in de prijsklasse rond de €100,00.

Shutters

Tegenwoordig is het erg populair om shutters te plaatsen, door ze te plaatsen in uw woning creëert u een moderne uitstraling. Witte shutters maken een ruimte optisch groter en zorgen voor een lichtere ruimte. Als u bruine of zwarte shutters plaatst, dan zorgt u voor een warme uitstraling. Het is dus mogelijk om meerdere sferen te creëren. De prijzen van shutters liggen ongeveer gelijk aan de prijzen voor luxaflex. De prijs is afhankelijk van het materiaal, de kleur en de afmetingen. Houdt rekening met een prijs tussen de €50,00 en €150,00.

shutters

Jaloezieën

Het plaatsen van een jaloezie biedt uitkomst als u een ruimte snel wilt verduisteren of licht wilt creëren. Met een stokje aan de zijkant kunt u de jaloezie open of dicht draaien. Met het touwtje is het mogelijk om de jaloezie in zijn geheel omhoog te trekken. Ook dit type zonwering is in veel kleuren, materialen en alle afmetingen te verkrijgen.

Lamellen

U ziet tegenwoordig steeds minder lamellen in huizen. Lamellen worden vooral gebruikt binnen bedrijfspanden en kantoorpanden. Doordat lamellen recht naar beneden vallen is de lengte van de lamel bepalend voor het verduisterende gedeelte. Hierdoor is een groot raam gemakkelijk te voorzien van binnenzonwering. Lamellen zijn in het geheel open en dicht te draaien, maar het is ook mogelijk om de lamellen voor het raam weg te halen. Een lamel is al vanaf €0,80 te verkrijgen, maar dan moet u er rekening mee houden dat het hele bevestigingsysteem ook aangeschaft moet worden.

Vouwgordijnen

Een groot voordeel van vouwgordijnen is dat ze uitwasbaar zijn in de wasmachine of met de hand. Hiervoor kunt u stof en vliegen makkelijk uit het gordijn halen. Doordat een vouwgordijn in alle afmetingen te verkrijgen is kunt u het makkelijk voor ieder raam hangen. Als u het doek naar beneden haalt ziet u een geheel, het is dus ook mogelijk om te kiezen voor een vouwgordijn met patroon. De prijzen van een vouwgordijn liggen variëren sterk. Wanneer u standaard vouwgordijn wilt, dan zijn die al verkrijgbaar vanaf €30,00. Een op maat gemaakt gordijn is een stuk duurder. Houd dan rekening met prijzen vanaf €140,00.

De voordelen van binnenzonwering

Zoals u hierboven kunt lezen biedt ieder type binnenzonwering diverse voordelen. Elk type zonwering sluit aan bij andere wensen. Het is dus verstandig om helder te hebben wat u precies wilt met uw binnenzonwering. Het is verstandig om advies te vragen aan een specialist om te kijken wat het beste bij uw woning past. Binnenzonwering biedt dus veel voordelen voor u en uw wooncomfort. In de winter is het zelfs mogelijk om geld te besparen op uw energierekening doordat u de kachel minder op hoeft te stoken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. U hoort spoedig van ons.