luxaflex

Luxaflex

Luxaflex is een merknaam met een groot assortiment. Wanneer er wordt gesproken over luxaflex dan wordt er in de meeste gevallen gedoeld op de horizontale jaloezieën. Luxaflex levert binnenzonwering, horren, raamdecoratie, jaloezieën en horren aan verschillende dealers in Nederland. U doet er goed aan om eerst een specialist te bezoeken voordat u besluit de luxaflex of jaloezie te bestellen. Zo kunt u een betere inschatting maken van de kleur.

Houten luxaflex

Luxaflex is verkrijgbaar in zeer veel verschillende houtsoorten. Deze serie is uniek en van hoogstaande kwaliteit. U kunt kiezen voor een rustige of rijke weelderige look, bijvoorbeeld met een nerf of vlam in het hout. Daarnaast dient u een keuze te maken voor de ladderband. Gaat u voor een rustige kleur stof of juist een opvallende felle kleur jaloezie? Houten luxaflex is helemaal aan te passen aan uw eigen smaak en inrichting van uw interieur of exterieur.

Prijzen luxaflex

De prijzen van luxaflex zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering. Doordat er een zeer groot scala bestaat aan merken, kleuren en designs (en de afmetingen) zijn de prijzen van luxaflex verschillend. Het is verstandig om bij meerdere leveranciers een prijsopgave aan te vragen van meerdere jaloezieën voordat u een keuze maakt.

Luxaflex schoonmaken

Luxaflex en jaloezieën kunnen na verloop van tijd vettig of vuil worden. Wanneer u de jaloezieën wilt reinigen kunt u als volgt te werk gaan: Demonteer de luxaflex en leg deze in een bad met groene biotex. Gebruik bij voorkeur lauw water. Laat dit vervolgens ongeveer een half uur weken. Daarna spoelt u de luxaflex af met lauw water. Wanneer deze schoon is dan kunt u ze drogen. Dit kan gewoon aan de waslijn. Indien slecht weer, pak een paar grote handdoeken en wrijf de jaloezie droog. Laat de luxaflex vervolgens 24 uur drogen voordat u ze weer ophangt.

Onze kwaliteiten

De specialisten van Zonwering Expert bieden een groot assortiment van zonweringproducten aan. Er zijn een aantal redenen die ons succes verklaren.

  • Alleen zonwering van hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen gegarandeerd
  • Afspraak is ook echt afspraak
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos

Onze voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en horren daarom medebepalend voor het straatbeeld van heel Nederland!

Zonwering Merken

zonwering merkenSpecialisten van Zonwering Expert hebben bij ons een tweetal screens geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de prijs en de verleende service. Wij kunnen Zonwering Expert dan ook van harte aanraden! – Familie De Vries

Gratis offertes