jaloezieen

Jaloezieën

Indien u op zoek bent naar jaloezieën zal het u ongetwijfeld zijn opgevallen dat het aanbod van verschillende soorten enorm is. Kiest u voor een moderne aluminium uitstraling, of gaat u voor een klassieke jaloezie met stoffen ladderbanden? Het kiezen van de juiste jaloezie is maatwerk en afhankelijk van de omgeving. Wit en strak is subtiel en onopvallend, u kunt er echter ook voor kiezen om juist een opvallend model te plaatsen. Zonwering Expert adviseert u over de verschillende mogelijkheden zodat u een keuze kunt maken voor de juiste jaloezie op maat, passend bij uw situatie. Benieuwd naar de prijzen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in!

Jaloezieën op maat

Zoals gezegd, het aanbrengen van een jaloezie is in veel gevallen maatwerk. Het is verstandig om een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in zonwering de jaloezieën te laten plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen, leest u eerst goed de instructies door voordat u de jaloezieën op maat gaat plaatsen.

Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën zijn er in verschillende maten. De standaard maten zijn 16mm, 25mm en 50mm. De afwerking kan verschillen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen voor een 50mm systeem met geperforeerde jaloezieën of een houtprint. De aluminium modellen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het systeem te combineren met een houten koof, of stoffen ladderbanden.

Houten jaloezieën

Er zit een groot verschil in prijs wat betreft de houten jaloezieën. Indien u een keuze maakt voor een versie van duurzaam geteeld hout dan zal de prijs aanzienlijk hoger liggen. Een veel gebruikte houtsoort voor jaloezieën is lindenhout. Deze houtsoort is zeer licht en vormvast. Deze houten versie is veel minder gevoelig voor vocht en temperatuurschommelingen. Ook hier gaat op dat goedkoop in de meeste gevallen duurkoop is. Een jaloezie van goed materiaal gaat veel langer mee!

Prestige rolgordijnen of duo-rolgordijnen

In tegenstelling tot een rolgordijn blijft een prestige rolgordijnen of duo-rolgordijn ook overdag naar beneden. Een rolgordijn bestaat namelijk uit twee lagen stof. Een deel is transparant en het andere deel is niet transparant. De banen zijn horizontaal, door de kettingbediening kunt u de lichtinval stellen. Dit is meteen het grote voordeel van een prestige rolgordijn. U kunt deze zonwering geheel sluiten, half sluiten of geheel openen. Deze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en stoffen.

Neem ook eens een kijkje bij de luxaflex.

Onze kwaliteiten

De specialisten van Zonwering Expert bieden een groot assortiment van zonweringproducten aan. Er zijn een aantal redenen die ons succes verklaren.

  • Alleen zonwering van hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen gegarandeerd
  • Afspraak is ook echt afspraak
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos

Onze voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en horren daarom medebepalend voor het straatbeeld van heel Nederland!

Zonwering Merken

zonwering merken

Gratis offertes