dickson zonweringsdoeken

Dickson zonweringsdoeken

Textielbedrijf Dickson staat traditioneel bekend om zijn textielinnovaties, en is momenteel de wereldwijde nummer 1 op het gebied van textiel voor zonwering. Door de grote aandacht op innovatie heeft Dickson zich van vroeger uit weten te onderscheiden van andere fabrikanten, met een divers aanbod aan stoffen en technieken. Naast aandacht voor zonwering, richten de pijlen van Dickson zich op outdoor- en indoortextiel, stoffering van vloeren en bootmeubilair. De producten van Dickson worden momenteel in meer dan 110 landen verkocht, en zo’n 18.000 klanten zijn naar tevredenheid geholpen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten probeert Dickson zich te laten beïnvloeden door uitdagingen op duurzaam gebied. Door interne toetsing garandeert Dickson tevens een hoge kwaliteit, waardoor er 10 jaar garantie kan worden gegeven.

Techniek en Design

Textiel van Dickson kan toegepast worden op verschillende vormen van zonwering. Zo creëert Dickson stoffen voor uitvalschermen, terrasoverkappingen, zonnezeilen, markiezen en veranda zonwering. De zonwering collectie van Dickson is samengesteld uit wel 212 variaties, met 100 effen stoffen, verscheidene streepdesigns en jacquards waarbij interessante optische effecten voorkomen. Daarnaast is er tegenwoordig zelfs jeansstof mogelijk voor uw zonwering thuis. De ontwerpers van Dickson pogen om de zonwering zoveel mogelijk aan te passen aan architectuur en interieur. Door een combinatie van stijl en techniek wordt de zonwering verwerkt met de omgeving, waardoor deze niet afsteekt tegen het gebouw. Daarnaast heeft Dickson een zonweringdoek ontwikkeld, dat door een ongekleurde coating, sterk waterafstotend is. Dit is uitermate geschikt voor een meer permanente functie buiten. De nieuwste innovatie op het gebied van zonwering is Sunworker Open, een duurzaam antwoord op het gebied van visueel en thermisch comfort. Wat uw wens op het gebied van zonwering ook is, de ontwerpers van Dickson kunnen u op vele gebieden van dienst zijn.

dickson offerte

Garantie

Bij Dickson wordt gegarandeerd dat u met hun zonwering ten eerste beschermd wordt tegen weer en wind, waarbij vuil en water niet het doek beschadigen; en ten tweede tegen de zon, waar thermisch comfort, visuele bescherming en de filtering van uv-stralen de aspecten van vormen. Afhankelijk van de kleur van het doek heeft u een hogere of lagere bescherming tegen de zon. Daarnaast worden de doeken van Dickson geproduceerd op duurzame en milieuvriendelijke wijze. Zo wordt bij het verven geen afvalwater geproduceerd, water tijdens het afwerkingsproces hergebruikt, en is het doek tot wel tien keer duurzamer dan andere weefsels. Bovendien garandeert het OEKO-TEX 100 label, dat doeken geproduceerd bij Dickson geen giftige stoffen bevat. De waarborging van deze duurzaamheid, kleurvastheid en bescherming tegen weer, wind en zon geldt voor 10 jaar vanaf de aankoopdatum.

dickson zonwering

Zonwering Expert doet geen loze beloftes. Wanneer u een aanvraag doet zorgen wij ervoor dat u snel meerdere reacties ontvangt!Onderhoud

Hoewel doeken voor zonwering van Dickson aan alle vereisten voldoet voor gebruik in de open lucht, kunt u zelf verschillende problemen voorkomen door aan enkele voorwaarden te voldoen:

  • Zo is het aanbevolen om het geraamte van uw zonwering zo te plaatsen, dat deze nergens tegenaan schuurt.
  • Daarnaast is het aan te raden het doek strak te spannen, zodat er geen water op staat als het regent.
  • Tevens kunt u het doek beter inrollen als het zeer hard gaat waaien.
  • Aangezien de zonwering waterbestendig is, kan deze open blijven staan tijdens een regenbui. Wij van Dickson adviseren echter het doek niet op te rollen wanneer deze nog vochtig is.

Dickson Designer

Dickson komt met het nieuwste van het nieuwste: Een 3D designerprogramma, waarmee ontwerpen voor uw zonwering gepresenteerd kunnen worden. De 3D simulator bestaat uit een 360o interface, getoond op drie schermen, en is speciaal ontwikkeld voor het presenteren van oplossingen en innovaties op het gebied van zonwering. Met de simulator wordt het zonweringsdoek in de realistische omgeving gevisualiseerd. Dit kan zelfs tot en met de schaduw op uw balkon of terras! Hiermee kan u bij Dickson het resultaat van de zonwering keuren, voordat er enige aanpassingen aan uw huis zijn gedaan.


Schoonmaken van de doeken

De doeken van Dickson krijgen bij productie een speciale vlekkenbehandeling. Om deze behandeling niet te beschadigen, kunt het beste de volgende aanbevelingen voor het schoonmaken van het doek volgen:

  • Het droge doek moet zoveel mogelijk vrijgehouden worden van deeltjes. Dit kan door het doek te stofzuigen, uitkloppen of borstelen.
  • Vlekken kunnen worden verwijderd met zeepwater (vinger- en vetvlekken), of spons (vochtvlekken). Belangrijk is om nooit chemische producten te gebruiken.
  • Tot slot raden wij aan producten van Tex’Aktiv Clean en Guard te gebruiken.

Ondanks deze handreikingen, kan het na verloop van tijd voorkomen dat deeltjes zich vastzetten op het doek, of dat het doek op andere wijze verontreinigd raakt. Neemt u dan voor eventueel advies contact op met onze klantenservice.

In het kort

De doeken van Dickson zijn uitermate geschikt voor verschillende vormen van zonwering. Dankzij de nieuwste technieken en productiemethoden blijven de doeken gegarandeerd 10 jaar kleurecht, UV-bestendig en duurzaam. Door de oneindige mogelijkheden in design en vorm, krijgt u gegarandeerd een uniek ontwerp, totaal aan uw eisen voldoend. Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanschaf van nieuwe zonwering en wenst u een uniek design, of heeft u vragen naar prijzen en mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag, en zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Gratis offertes