horren

Horren op maat

Hordeuren en raamhorren zijn de oplossing tegen muggen en andere kleine beestjes in huis! Op Zonwering Expert leest u alles over horren op maat. Welke soort hordeur of raamhor is geschikt voor uw situatie? Onderstaand een overzicht van de verschillende luxe en goedkope hordeuren en raamhorren. Kies de hor die bij u past!

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is praktisch en is elegant vormgegeven. Het woord plisseren betekent opvouwen. Het horgaas van een plissé hor vouwt zich op in plaats van dat deze oprolt. Het gaas van een plissé hordeur is beter zichtbaar voor mens en dier. De hordeur loopt hierdoor een kleiner risico op beschadigen.
Een plissé hordeur ziet er niet alleen elegant uit, maar is ook zeer praktisch. De ondergeleider van een plissé hordeur is namelijk maar zo’n 3 tot 5 mm hoog. Hierdoor vormt de hordeur geen belemmering voor minder validen. De plissé horren staan niet op spanning. Een schakelmechanisme zorgt ervoor dat de plissé horren op iedere gewenste stand kan blijven staan. Daarnaast is de luxe hordeur eenvoudig te bedienen voor kleine kinderen. Deze horren zijn zeer geschikt bij veel beweging in en rond het huis!

De voordelen van een plissé hordeur op maat

  • Ideale oplossing voor schuifpuien
  • Een plissé hordeur is makkelijk op maat te laten maken
  • Dit type hor is zeer kindvriendelijk
  • Door het schakelmechanisme kan de hor op iedere stand blijven staan

Specialisten van Zonwering Expert hebben bij ons een tweetal screens geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de prijs en de verleende service. Wij kunnen Zonwering Expert dan ook van harte aanraden! – Familie De Vries


Scharnierende hordeur

Een scharnierende hordeur is over het algemeen wat robuuster en steviger dan de plissé hordeur. Dit maakt deze horren zeer geschikt voor gebruik in ruimtes waar de deur met enige regelmaat open en dicht gaat, zoals de tuindeur of de achterdeur.

Voordelen scharnierende hor

De scharnierende hordeur kunt u op maat bestellen en is voorzien van een zogenaamde schopplaat. Deze plaat zorgt ervoor dat u ook met volle handen de deur met gemak kunt openen. Daarnaast is deze kwaliteit hor voorzien van een dranger, zodat de deur steeds automatisch gesloten wordt. Op deze manier houdt u de insecten buiten de deur. De scharnierende horren zijn voornamelijk gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kijk ook eens bij de rolluiken of zonneschermen.

Onze kwaliteiten

De specialisten van Zonwering Expert bieden een groot assortiment van zonweringproducten aan. Er zijn een aantal redenen die ons succes verklaren.

  • Alleen zonwering van hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen gegarandeerd
  • Afspraak is ook echt afspraak
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos

Onze voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en horren daarom medebepalend voor het straatbeeld in heel Nederland!

Gratis offertes