heroal rolluiken

Heroal zonwering

Ontwikkelingsbedrijf Heroal, heeft innovatie en passie voor het product hoog in het vaandel staan, en stelt dit als basis voor haar succes. Heroal is een familiebedrijf, waarbij een kort besluitnemingproces, een hoge individuele verantwoordelijkheid en continuïteit een voordeel vormen voor de klant en zijn wensen. Hier ontwikkelt en produceert men producten die in en om huizen en bedrijven toegepast worden. Hierbij moet denkt u aan raam- en deursystemen, zonwering, insectenbescherming en terrasoverdekkingen. Bij Heroal werken zo’n 800 mensen in ruim 40 landen. In 2012 en 2013 hebben producten van Heroal prijzen gewonnen op innovatief en ontwerp gebied, zoals de Universal Design Award en de Price for innovation in architecture.

Innovaties

Bij Heroal staat innovatie op de eerste plaats. Door nieuwe methoden en ontwerpen te ontwikkelen proberen we steeds vooruitstrevend in het vakgebied te zij. Hierdoor zal de klant telkens het nieuwste en beste product aangeleverd krijgen. Heroal ontwikkeld producten die in de visie van Blue Building staan: energie-efficiënt en duurzaam. Innovaties die men ontwikkelt richten zich onder meer op de volgende gebieden:

  • Efficiënte warmte isolatie
  • Flexibel en duurzaam
  • Economisch en ontwerp georiënteerd
  • Toepasbaar op vele gebieden
  • Milieubewust
  • Technieken voor automatische zonwering
  • Efficiënt, robuust, geruisloos
  • Inbraakpreventie

Rolluiken

Op het gebied van zonwering heeft Heroal zich gespecialiseerd in rolluiken. De aluminiumbasis van de luiken zorgt ervoor dat het ophangsysteem niet erg zwaar wordt, en is daarom geschikt voor ramen tot 3.40 breed. Heroal rolluiken worden tijdens de productie voorzien van HK842 lamellen. HK842 lamellen zijn rondgevormd en bedekt met een dubbele weerbestendige laag van hardschuim isolatie. Een rolluik bestaat uit een pantser van dubbelwandig aluminium lamellen, die in een bak oprollen, door middel van geleiders. De geleiders van Heroal zijn leverbaar voor “in-de-dag” of “op-de-dag” montage. Zonwering van Heroal kan worden aangebracht wanneer u uw huis renoveert, toegepast worden naar uw wensen bij een nieuwbouw huis, maar ook op bestaande bouw worden aangebracht. U kan er voor kiezen om bij de productie de nadruk te leggen op lichtinval, geluidsisolatie of inbraakvertraging.

Voordelen rolluiken

Het ontwerp van de zonwering resulteert in geluidsdichte rolluiken, met een hoog niveau aan privacy. Ongewenste blikken en bezoekers worden met deze vorm van zonwering effectief tegengehouden. Naast het verlagen van de temperatuur in de zomer, zorgen de rolluiken ook voor het binnenhouden van de warmte. Omdat de rolluiken een isolerende buffer vormen, bespaart u in de winter ook op uw stookkosten. Daarnaast zorgt een rolluik voor een donkere kamer, waardoor u ’s ochtends langer slaapt, en ook de middagslaap van uw kind niet gestoord wordt. Dankzij de grote verscheidenheid aan mogelijkheden in het ontwerp van de zonwering, de vormen en types waaruit men kan kiezen, kan de klant bovendien een exclusief rolluik ontwerpen. Hierdoor biedt zonwering van Heroal meer mogelijkheden tot diversiteit dan andere zonwering.

inbraakpreventie

Inbraakpreventie

De zonwering van Heroal is uitermate geschikt voor inbraakpreventie. De rolluiken zijn isolerend door de hardschuim isolatie, en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en stevigheid. Deze vormt daarom een uitstekende barrière tegen inbraak. Onder meer de FME20o is specifiek ontwikkeld op veiligheid. Uit testen is gebleken dat deze vorm van zonwering het Duitse label TR 111 meekrijgt. Dit staat voor een verhoogde bescherming tegen inbraak (vergelijkbaar met het Nederlandse Politiekeurmerk voor Veilig Wonen).


heroal prijzen

Prijzen

De prijzen voor uw Heroal zonwering zijn afhankelijk van de maat (lengte x breedte) van uw raam, alsmede van de mate van automatisering waar u voor kiest, en de uitbreiding van functies. We zouden u graag een prijsindicatie geven. Echter, omdat iedere situatie anders is en omdat we graag correcte informatie geven qua prijzen in uw situatie, zouden we u willen vragen uw wensen zo volledig mogelijk kenbaar te maken. Onze specialisten stellen dan graag vrijblijvend een offerte voor u op.

offerte heroal

Offerte

Wanneer u geïnteresseerd bent in de zonwering van Heroal, aarzel dan niet om contact op te nemen door middel van het contact formulier. Onze rolluiken zijn zeer exclusief, en kennen naar verhouding een sterke inbraakveiligheid. Wanneer u vragen heeft of een prijsindicatie wilt, zullen onze medewerkers u graag van advies en een vrijblijvende offerte voorzien. Heroal zonwering kan door de meeste leveranciers bij ons besteld worden, vraagt u hier daarom altijd naar.

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de zonwering leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.
Gratis offertes