isoleren zonwering

Isoleren met zonwering

Het is mogelijk om uw woning op verschillende manieren beter te isoleren. Een niet voor de hand liggende manier is zonwering. Bij het plaatsen van zonneschermen of screens denkt u natuurlijk direct aan het tegenhouden van zonlicht, maar een andere functie is de goede isolerende werking. In de zomer zorgt zonwering voor het tegenhouden van zonlicht, maar hierdoor wordt ook veel warmte geweerd. In de zomer behoudt u hierdoor de koele aangename binnentemperatuur, terwijl u in de winter de warmte binnenshuis kunt houden. U kunt zonnewering zeker multifunctioneel noemen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Zonwering in de winterperiode

Naast een zonwerende functie heeft dit ook een isolerende functie. Vooral de isolerende functie komt in de winter goed van pas. Indien u echt voor de isolatie zonwering aanschaft, dan kunt u zich het beste verdiepen in screens, shutters, rolluiken en binnenzonwering. Op die manier profiteert u van de beste isolerende werking.

Energiebesparing

Als de screens, shutters of rolluiken in de winter ’s avonds en ’s nachts gesloten houdt dan kan de warmte moeilijker ontsnappen. Zo bespaart u dus ook op uw energierekening doordat u minder hoeft te stoken. Houdt er wel rekening mee dat de raambekleding goed aansluit bij uw kozijnen, anders kan het gaan tochten. Denk er ook om dat eventuele gordijnen niet voor de verwarming hangen, zo belemmert u de warmtetoevoer. Goede zonnewering kan in alle seizoenen een energiebesparing met zich meebrengen. Laat u daarom goed informeren over isoleren met zonwering.

Een goede isolatie loont

Het is belangrijk dat u zich goed verdiept in de verschillende isolatie mogelijkheden. Naast zonwering is het ook mogelijk om andere ramen te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan dubbel of hoogrendement glas, zo gaat er minder warmte verloren. Wanneer u meerdere middelen combineert zal uw woning nog beter geïsoleerd zijn.

Specialisten van Zonwering Expert hebben bij ons een tweetal screens geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de prijs en de verleende service. Wij kunnen Zonwering Expert dan ook van harte aanraden! – Familie De Vries


Onze kwaliteiten

De specialisten van Zonwering Expert bieden een groot assortiment van zonweringproducten aan. Er zijn een aantal redenen die ons succes verklaren.

  • Alleen zonwering van hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen gegarandeerd
  • Afspraak is ook echt afspraak
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos

Onze voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en horren daarom medebepalend voor het straatbeeld!

Zonwering Merken

zonwering merken