zonwering merken

Zonwering merken

U hebt de keuze uit vele verschillende merken op het gebied van zonwering. Alle merken hebben zo hun eigen kenmerken en ook de prijzen verschillen per merk. Wilt u een zonweringsdoek, jaloezieën of een zonnescherm? Onze zonweringleveranciers bieden een groot scala van producten aan van nagenoeg alle merken. Zoekt u ook nog een vakman die de zonwering kan aanbrengen? Vul dan vandaag nog het offerteformulier in. Wij zijn namelijk een netwerk van meerdere zonweringspecialisten. We sturen u gratis en vrijblijvend een aantal offertes toe. Deze vergelijkt u met elkaar op basis van prijzen en voorwaarden. Vervolgens kiest u zelf welke vakman zonwering van één van uw favoriete merken komt plaatsen.

Somfy

SomfyHoudt u van comfort? Dan is Somfy het juiste merk voor u. Somfy is gespecialiseerd in het leveren van producten die u elektrisch kan bedienen. Hierbij moet u denken aan zonwering, rolluiken, markiezen en screens. Als u veel zonneschermen hebt dan is het een heel karwei om deze elke zonnige dag naar beneden en omhoog te halen. Dankzij dit merk hebt u daar geen last van. Via Somfy kunt u uw zonwering automatisch bedienen in en rondom uw huis. Dat kunt u doen met behulp van een telefoon of tablet of de afstandsbediening die geleverd wordt tijdens de plaatsing. Helemaal luxe is een screen, welke automatisch naar beneden valt wanneer de zon op de ramen schijnt. Bij thuiskomst heeft u een heerlijk binnenklimaat. Somfy zorgt voor comfort en privacy in uw woning. Daarnaast leveren ze ook elektrische verlichting en huisbeveiliging.

Heroal

Heroal rolluikenHeroal is één van de bekendste Duitse merken op het gebied van zonwering. Ze produceren en ontwikkelen nog steeds alleen in Duitsland. Heroal is van oudsher een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van ramen, rolluiken, deuren, rolpoorten en gevels. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in insectenbescherming, terrasoverkappingen en klap – en schuifluiken. De producten zijn innovatief en duurzaam. Heroal vindt de wensen van gebruikers en architecten op het gebied van zonwering ontzettend belangrijk. Ze besteden hier veel aandacht aan. De eigenschappen waar ze zich op focussen zijn daarom het gebruik van daglicht, een fluisterstille werking en een hoge windbestendigheid. Heroal maakt bij de zonwering gebruikt van gerecycled aluminium. De producten zijn daarnaast voorzien van een hoogwaardige poedercoating en een laklaag welke voor weerbestendigheid en een lange levensduur zorgen. Logischerwijs worden de producten van Heroal dan ook vaak toegepast bij woningen en bedrijfspanden.

Dickson

Dickson zonweringdoekenEen ander bekend merk in de zonwering branche is Dickson. Dickson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische stoffen en zonweringdoeken, outdoor meubelstoffen, indoor gordijnstoffen, bootuitrusting en woven flooring. Een bedrijf dat ervoor zorgt dat u een betere woon- en werk omgeving heeft. De zonweringdoeken van Dickson zijn van hoge kwaliteit. Er wordt continu onderzoek gedaan naar nieuwe mogelijkheden. De nieuwste generatie stoffen heeft verbeterde technische eigenschappen en scoort erg goed op het gebied van zonnebescherming en duurzaamheid. U hebt bovendien de keuze uit moderne designs, maar ook uit effen stoffen. Dickson ziet zichzelf dan ook wel als de haute couture op het gebied van zonwering. Wanneer u een zonweringproduct van Dickson aanschaft dan bent u verzekerd van een product dat aansluit bij de wensen van de moderne klant. Het is onderhouds- en gebruiksvriendelijk, kleurvast en waterdicht. Dickson geeft bovendien 10 jaar garantie op het textiel.

Verosol

Verosol zonweringVerosol is een merk dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het begon allemaal toen meneer Verosol een manier wou bedenken voor hoe wolkenkrabbers het binnen koel kunnen houden. Hij zocht lang naar een idee maar kwam vervolgens wel met iets op de markt. Gemetalliseerd doek als binnenzonwering. Het metalliseren van het textiel is iets unieks in de zonweringbranche. Het metalliseren is niet eenvoudig. Het doek wordt eerst voorbehandeld en grondig schoongemaakt zodat het aluminium goed hecht. De binnenzonwering van Verosol heeft drie belangrijke eigenschappen. Het neemt hinderlijk zonlicht weg en houdt warmte buiten terwijl u het zicht naar buiten behoudt. De innoverende zonwering van Verosol verraste de markt toen ze al deze eigenschappen samenvoegden in één product. Energiebesparing, duurzaamheid en comfort zijn een aantal kernwoorden welke Verosol erg belangrijk vindt. Het doel van Verosol is dan ook om voor 2020 volledig milieuvriendelijk te kunnen werken.


Unilux

UniluxUnilux is ook één van de bekendere zonwering merken. Het merk is in 1990 opgericht en heeft op dit moment meer dan 50 medewerkers in dienst. Unilux, oftewel Unilux Screening Pioneers, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van schermen en bescherming tegen de zon en insecten. Dit is één van de merken dat zich als een echte pionier ziet. Unilux is dan ook continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe oplossingen van de producten. Een innovatief product wat Unilux aanbiedt is de zonwering voor lichtkoepels, lichtstraten en grote lichtoppervlakken. Deze lijn, genaamd Topspin, is geschikt als zonwering voor speciale utiliteitsbouw. De zonwering is geschikt voor gebogen, ingewikkelde, hoge en grote oppervlakken. Het is hierdoor een duurzame oplossing voor de regulering van warmte en licht in bepaalde gebouwen. Hebt u een pand met een bijzondere bouw? Dan bent u bij dit merk aan het juiste adres.

Velux

VeluxHet bedrijf is van oudsher een Deens bedrijf dat is begonnen met het vervaardigen van dakramen. De naam komt voort uit een combinatie van “Ve” (ventilatie) en het Latijnse woord “Lux”, wat staat voor licht. Velux is dan ook één van de bekende merken op het gebied van dakramen, maar dat is niet het enige waarvoor u bij Velux terecht kunt. Sinds een lange tijd importeert en distribueert VELUX onder andere dakvensters, lichtsystemen, dakramen en verschillende soorten raamdecoratie. Voor rolluiken, horren en zonweringen kunt u ook bij Velux terecht. Een bekend product van het merk is zonwering voor schuine dakramen. Van jaloezieën en vouwgordijnen tot aan rolgordijnen en plisségordijnen: als u zonwering voor uw dakraam zoekt dan bent u bij Velux aan het juiste adres. De producten die het merk levert zijn duurzaam en hebben weinig impact op het milieu. Niet voor niets is Velux uitgegroeid tot een bekende speler in de markt.

Luxaflex

LuxaflexLuxaflex bestaat al meer dan 60 jaar. Het bedrijf is opgestart door Henry Sonnenberg en Joe Hunter. Ze wilden iets vernieuwends, iets compleet anders dan wat al bestond creëren. Uit die droom ontstonden horizontale jaloezieën van aluminium. Luxaflex is een bedrijf dat bekend is vanwege luxe raambedekking. Daarnaast hebben bieden ze een grote selectie van zonweringsystemen en horren aan. Binnenzonwering, buitenzonwering, wat uw wensen ook zijn, Luxaflex biedt het aan. Ook Luxaflex werkt met apparaten welke u op afstand kan bedienen. Alle producten die u bij Luxaflex bestelt worden speciaal voor de klant op maat gemaakt. Daarnaast staat bij het merk kindveiligheid hoog in het vaandel. Bij het ontwerpen wordt daarom veel aandacht besteed aan het veiliger maken van producten voor woningen met jonge kinderen. Hebt u kleine kinderen? Dan is zonwering van Luxaflex de juiste keuze voor u.

Offertes aanvragen

Zonwering zorgt ervoor dat uw woning koel blijft. Wilt u een vakman inhuren voor het aanbrengen van zonwering? Bent u benieuwd naar de prijzen van bepaalde merken zoals Somfy, Heroal of Verol? Of wilt u een globaal beeld krijgen van de kosten voor de soort zonwering die u op het oog heeft? Vul dan vrijblijvend en kosteloos het offerteformulier in. U ontvangt spoedig meerdere prijsopgaven (max. 5) van bedrijven op het gebied van zonwering uit ons netwerk. Het is aan u om deze te vergelijken op prijs, aanbod en voorwaarden. U kiest vervolgens zelf welk bedrijf het beste bij u past. We helpen u graag!
zonwering merken

Gratis offertes