zonwering leads

Omzet verhogen? Kies voor zonwering leads!

Vindt u het als zonweringsexpert lastig om nieuwe klanten te werven? Wilt u uw omzet verhogen, maar heeft u geen zin om veel geld aan marketing uit te geven? Waar u gespecialiseerd bent in zonwering, zijn wij expert op het gebied van acquisitie en leadgeneratie. Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden en voordelen van onze zonwering leads.

Glashelder en eenvoudig!

Wij doen niet aan ingewikkelde abonnementen of hoge instapkosten. Bij ons betaalt u per ontvangen lead en u betaalt een vaste prijs per lead. U loopt dus geen enkel risico en het rendement van uw investering is gemakkelijk te berekenen! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voordelen van onze service

Wilt u zonwering leads kopen? Met onze service profiteert u van de volgende voordelen:

 • U betaalt altijd een vaste prijs per lead, het rendementen is dus eenvoudig te berekenen.
 • Betaal alleen per lead. U loopt dus geen enkel risico.
 • Altijd kwalitatieve leads voor handmatige controle op ons servicecenter.
 • Het is mogelijk om verkeerde aanvragen te reclameren, dan hoeft u niet te betalen.
 • U geeft zelf aan voor welke zonwering klussen u leads wilt ontvangen en voor welke regio.
 • Keuze uit twee opties: leads op basis van vergelijken of op basis van exclusiviteit.

Wat zijn zonwering leads?

Wat is een lead? Een lead is een potentiële klant. Deze persoon heeft op onze website het offerteformulier ingevuld en heeft daarmee aangegeven interesse te hebben in uw diensten. Vaak gaat het om een offerteaanvraag.

Wij zorgen ervoor dat onze website goed vindbaar zijn in Google, zodat geïnteresseerden bij ons het offerteformulier invullen. Daarvoor gebruiken we de nieuwe technieken op het gebied van leadgeneratie en goede teksten.

U neemt vervolgens zelf telefonisch of via de mail contact op met potentiële klanten. Door een aantrekkelijk aanbod te doen, haalt u de klant binnen. De klus handelt u ook zelf af. U heeft bij ons keuze uit leads op basis van vergelijken of op basis van exclusiviteit.

Hoe werkt het kopen van leads?

Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij snel contact met u op. In een vrijblijvend gesprek geeft u aan welke zonwering leads u wilt ontvangen en voor welke regio. Wij zorgen ervoor dat klanten onze website goed vinden, zodat ze bij ons een aanvraag doen.

Iedere aanvraag komt bij ons servicecenter binnen, waar deze op kwaliteit gecontroleerd worden. Bij leads op basis van vergelijken sturen we een aanvraag door naar verschillende zonweringexperts. U neemt vervolgens zelf telefonisch of per mail contact op met de klant. Door een goed aanbod te doen, haalt u de klus binnen. De klus handelt u ook zelf af. Kiest u voor leads op exclusieve basis, dan bent u de enige die ze ontvangt.

Zonwering leads kopen?

Altijd kwalitatieve leads

Omdat iedere lead eerst handmatig gecontroleerd wordt, leveren wij altijd kwalitatieve zonwering leads. Hoe werkt de controle? Op ons servicecenter wordt gekeken of alle contactgegevens compleet zijn en of de opdracht duidelijk is. Alleen als dat het geval is, sturen we de aanvragen aan u door.

Zit er toch een verkeerde lead tussen? Dan is het mogelijk om deze te reclameren. Dan hoeft u niet te betalen voor die lead. U bent bij ons dus verzekerd van kwalitatieve leads en dat voor een vaste prijs!

Vaste prijs per lead

Onze B2C leadservice wordt gekenmerkt door duidelijke prijzen: u betaalt altijd een vaste prijs per lead. Bovendien betaalt u ook enkel voor de leads die u ontvangt. Glashelder en duidelijk.

Ingewikkelde abonnementen doen wij niet aan, net als hoge instapkosten. De prijs van leads is afhankelijk van voor welke leads u kiest: op basis van vergelijken of op basis van exclusiviteit. Hieronder leest u daar meer over.

Leads op exclusieve basis: de voordelen

U heeft bij ons keuze uit twee soorten leads. Wanneer u kiest voor aanvragen op basis van vergelijken, worden de potentiële klanten naar verschillende zonweringsexperts uit de regio gestuurd. Door een aantrekkelijk aanbod te doen, haalt u de klus binnen.

Bij zonwering leads kopen op exclusieve basis bent u de enige die ze krijgt. De aanvraag wordt dus niet ook naar andere zonweringsbedrijven gestuurd. Er is dus geen directe concurrentie, waardoor de kans groter is dat u de klant binnenhaalt.

Verhoog uw omzet met zonwering leads!

Altijd een vaste prijs en geen hoge instapkosten.

Ik wil mijn omzet verhogen!

Kies zelf welke leads u ontvangt

Wilt u zonwering leads inkopen? Bij ons geeft u zelf aan voor welke klussen u online aanvragen wilt ontvangen. Zo weet u zeker dat u de opdracht kunt uitvoeren. Voor welke zonweringsklussen ontvangen wij vaak online aanvragen? Vaak gaat het om het plaatsen van de volgende zonwering:

 • Rolluiken, van aluminium, kunststof of hout.
 • Markiezen, van standaardmodel tot petmodel.
 • Screens, met of zonder rits.
 • Knikarmschermen, in verschillende desins.
 • Jaloezieën, binnen in de woning.
 • Terrasoverkappingen, met of zonder uitschuifbaar zonnescherm.

Bij alle zonweringssoorten is elektrische bediening populair, zeker in combinatie met bediening via een smartphone. Zit uw klus er niet tussen? Overleg is altijd mogelijk! Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

zonwering leads kopen

Ook zonwering leads kopen? Neem contact op!

Met onze leadservice profiteert u van verschillende voordelen. Ten eerste is de prijs helder en duidelijk: een vaste prijs per lead en u betaalt alleen voor de aanvragen die u ontvangt. Ten tweede leveren wij dankzij ons servicecenter enkel kwaliteitsleads en ten derde zijn ook leads op exclusieve basis mogelijk.

Gratis uitproberen?

Dat is mogelijk! Vul vandaag nog het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Om u kennis te laten maken met onze kwalitatieve leads ontvangt u er 5 gratis en zonder verplichtingen!

Gratis offertes