pergola zonwering

Pergola zonwering

Er zijn vele soorten en merken zonwering, met veel verschillende prijzen. Eén vorm hiervan is de pergola zonwering. Pergola, ook wel pergolino, is een schaduwdoek, welke vaak gebruikt wordt als terrasoverkapping. De pergola staat op palen, waarbij het doek aan de bovenkant zit. Deze kan naar voren geschoven worden, zodat het dient als terrasoverkapping, of u schuift deze naar achteren als u wel in de zon wilt zitten. Hierdoor kunt u alle kanten op met een pergola. Bent u op zoek naar een vorm van zonwering voor uw terras? Dan is een pergola schaduwdoek perfect voor u. Onze vakman plaatst uw pergolino voor u tegen lage prijzen.

Materialen

Er zijn diverse materialen waar u uit kunt kiezen als u kiest voor pergola zonwering. De meest voorkomende variant is een houten pergola. Naast de houten variant zijn er tegenwoordig ook modellen van aluminium en kunststof verkrijgbaar. Een houten model is de goedkoopste versie, is erg stevig en de houten variant gaat jaren mee. Doordat de houten pergolino een mooie, authentieke uitstraling heeft past dit bij iedere woning. Een aluminium of kunststof model zorgt vaak, in tegenstelling tot een houten model, voor een wat strakkere uitstraling. Het is dus maar net wat u wilt. Wilt u meer weten over een houten, aluminium of kunststof pergola? Onze expert komt graag bij u langs.

Schaduwdoek

Als u kiest voor terrasoverkapping, is pergola zonwering ideaal. Hierbij hoort een doek, welke ervoor zorgt dat u lekker in de schaduw kunt zitten. Zo heeft u de optie voor een schaduwdoek of een harmonicadoek. Een schaduwdoek is een doek dat strak getrokken wordt, waardoor u schaduw creëert en u zonder al te veel last van de zon in uw tuin kunt zitten. Een schaduwdoek is verkrijgbaar in diverse materialen en een schaduwdoek is verkrijgbaar in waterdichte varianten. Hierdoor heeft u dankzij een schaduwdoek geen last van de zon en regen. Een schaduwdoek is beschikbaar in verschillende maten en een schaduwdoek kan eventueel op maat gemaakt worden.

schaduwdoek

Pergolino zonwering

Pergolino zonwering is regen- en windvast, waardoor het erg geschikt is voor de temperaturen en weersomstandigheden in Nederland. Door het systeem blijft het doek in ieder positie optimaal gespannen blijft. Ook deze variant is in diverse kleuren en maten beschikbaar. Door het systeem worden uw muren minimaal belast, waardoor u geen last heeft van beschadigingen. Ook beschikt dit schaduwdoek over een elektrische bediening, in het geval u dit wilt. Pergolino is in grote maten verkrijgbaar, zodat het zelfs voor terrassen bij cafés geschikt is. Wilt u meer weten over dit model of andere zonwering? Vul dan het contactformulier in, onze expert informeert u graag.

Zelf een pergola maken

In plaats van een kant en klaar model, of een model dat in elkaar gezet wordt door een professional, is het mogelijk om zelf een pergola zonwering te maken. Als u een beetje handig bent, is het prima te doen om zelf een model en doek te maken. Zo bepaalt u zelf hoe uw pergolino er uit komt te zien en is deze helemaal aangepast aan uw smaak. Voor het bouwen moet u een bevestigingspunt zoeken aan de muur van uw woning en bevestigingspunten in uw tuin zodat u het doek strak kan trekken. Voor tips en informatie over het zelf maken hiervan en het bouwen, helpt onze expert u graag verder.

Uw pergola op maat gemaakt

Geen enkele tuin is hetzelfde, daarom is er de mogelijkheid om uw pergola zonwering op maat te laten maken. Een expert komt bij u langs om de maten op te meten. U meet ook zelf gemakkelijk de maten op, vraag aan de professional welke maten hij precies nodig heeft om de terrasoverkapping op maat te maken. Doordat u deze zonwering op maat laat maken, past deze precies bij uw tuin. Hierdoor geniet u er jaren van en gaat deze jaren mee. Wilt u meer informatie over het op maat maken van uw terrasoverkapping? Neem dan contact op, onze expert informeert u graag.

Harmonicadoek

Naast een schaduwdoek is er voor de pergola zonwering ook een harmonicadoek beschikbaar. Net zoals een schaduwdoek is een harmonicadoek verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Daarnaast is een harmonicadoek ook als waterdichte variant beschikbaar. Een harmonicadoek is een doek dat in elkaar en uit elkaar geschoven kan worden. Hierdoor is het makkelijk om dit doek te bedienen, u hoeft verder niets op te hangen, wat met een normaal schaduwdoek wel het geval is. Een expert vertelt u meer over een harmonicadoek of schaduwdoek en zorgt voor het plaatsen hiervan tegen lage prijzen.

Merken

Er zijn meerdere merken die meerdere soorten zonwering aanbieden. Voor pergola modellen zijn er de merken Stobag, Verano en Erhardt en daarnaast nog veel meer. Voor de doeken zijn er ook meerdere merken die deze aanbieden. Denk hierbij aan Dickson, Swela of Soltis. Doordat er vele merken zijn die deze modellen en doeken aanbieden, is het verstandig om u te verdiepen in de kenmerken van de verschillende merken. Zo weet u zeker dat u een goede investering doet in het juiste merk en dat deze aansluit bij uw wensen. Onze expert komt graag bij u langs om u te informeren en adviseren over de merken.

Zonwering Expert is uw specialist op het gebied van pergola zonwering, schaduwdoeken, screens, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen en binnenzonwering.

pergola prijzen

Prijzen

De prijzen voor de diverse soorten zonwering verschillen. Zo hangt het af van welke vorm u kiest en van de maat van bijvoorbeeld een harmonicadoek. Kiest u voor een pergola schaduwdoek, een harmonicadoek of een andere terrasoverkapping? Uw keuzes beïnvloeden de prijzen. Onze expert komt graag bij u langs om u te informeren over de diverse opties, zoals een doek zelf op maat maken, of een schaduwdoek voor pergolino zonwering op maat laten maken. Daarnaast zorgt hij voor het plaatsen van uw pergola zonwering tegen lage prijzen. Neem daarom nu contact met ons op. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een vorm van zonwering voor op uw terras? Zoekt u een terrasoverkapping en een vakman die een doek voor u kan plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u informatie en advies over de diverse vormen van zonwering, zoals een pergola schaduwdoek. Een harmonicadoek is ideaal als wering tegen de zon op uw terras, zodat u lekker kunt genieten van uw tuin in de schaduw. Wilt u meer informatie over de pergola zonwering, een schaduwdoek als terrasoverkapping of andere vormen waarmee u de zon weert? Neem dan contact met ons op en ontvang een offerte.

Gratis offertes