knikarmschermen

Knikarmschermen

De zon laat dit jaar wel op zich wachten! Dit kunt u zien als tegenvaller, maar u kunt deze tijd ook gebruiken om u te verdiepen in zonwering voor uw appartement of huis. Zodra het zonnetje dan dadelijk lekker staat te branden, bent u voorbereidt en houd je je terras, tuin en huis lekker koel. Wilt u schaduw op je terras, in uw woning maar wel met een vrije doorloop? Dan is een knikarmscherm voor u hoogstwaarschijnlijk de beste keuze.

Een knikarmscherm is een scherm dat de zon tegenhoudt zodat u bijvoorbeeld op een koele plek kunt zitten in de tuin en toch kunt genieten van het mooie weer. Soms is de zon gewoon te fel en te warm en dan biedt een knikarmscherm een absolute uitkomst.

Voordelen van knikarmscherm

Waarom kiezen voor een knikarmscherm? Dit scherm biedt namelijk tal van voordelen. Knikarmschermen zorgen er voor dat u genoeg schaduw hebt, maar garanderen tegelijkertijd een vrije doorloop onder het zonnescherm. Zo heeft u het beste van twee werelden; u kunt lekker buiten zitten en toch van de zon genieten, maar dan vanuit de schaduw. Maar dat is nog niet alles!

Knikarmschermen zijn geschikt voor zowel handbediening als elektromotor en er bestaat een groot aanbod uit doekdessins. Zo zorgt u ervoor dat u niet alleen schaduw creëert, maar kunt u ook het doek bijvoorbeeld matchen met uw tuinset. Het knikarmscherm draagt zo dus ook bij aan een mooie uitstraling van uw tuin of balkon.

Kiest u voor een knikarmscherm met volledig gesloten cassette dan zorgt u dat het scherm en doek volledig beschermd is tegen de weersinvloeden; geen onverstandige keuze met oog op het regenachtige Nederland!

Knikarmscherm met zijsteun

Er zijn twee typen knikarmschermen beschikbaar. Eentje daarvan is het type zijsteun; hierbij worden de constructie en de armen van het scherm opgehangen tussen de zijsteunen. Deze knikarmschermen zijn verkrijgbaar met een maximale breedte van 5 tot 6 meter, afhankelijk van de uitval.

Knikarmscherm met draagbuis

Het type draagbuis; hierbij worden de armen aan een extra constructie bevestigd, en niet aan de zijsteunen. Hierdoor zijn er grotere breedtes en uitvallen mogelijk, omdat het namelijk een verzwarende constructie oplevert en deze schermen kunnen geleverd worden met drie of vier knikarmen. Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan en vergelijk de prijzen van meerdere zonwering leveranciers uit uw regio.

knikarmscherm