verosal zonwering

Verosol zonwering

Verosol zonwering bestaat sinds 1963, toen scheepsbouwer Cornelis Verolme geconfronteerd werd met de wolkenkrabbers in New York. Hij probeerde een methode te ontwikkelen waarmee de temperatuur in wolkenkrabbers laag konden worden gehouden. Zijn ideale oplossing: binnenzonwering in de vorm van gemetalliseerd doek, waardoor het licht weerkaatst wordt. Zoals hij het zelf verwoordde: “When you are sitting inside a room, it feels like sitting in the shadow of a tree.” Verolme ontwikkelt vervolgens een machine waarmee deze extra dunne aluminiumlaag op het doek aangebracht kan worden. In volgende jaren is deze techniek voor het metalliseren steeds ontwikkeld en verbeterd. Leuk detail is wel, dat de oorspronkelijk productieketel nog steeds in gebruik is. Het metalliseren van het doek, staat bekend als het geheim van Verosol, echter niet het metalliseren, maar de voorbehandeling van het doek is centraal in de unieke werkwijze. Door het speciale textiel goed schoon te maken, blijft het aluminium beter hechten, waardoor het textiel egaal wordt gemetalliseerd. De vakkennis van de medewerkers van Verosol zet hun apart van andere textielverwerkers, en zij leveren daarom een unieke bijdrage aan de productie van zonwering.

Zonwering van Verosol

Bij Verosol worden verschillende vormen van zonwering geproduceerd, elk met hun eigen waarde voor uw huis en een eigen mate van zonwering. De volgende vijf vormen van zonwering worden bij Verosol onderscheiden:

  • Jaloezieën: met een moderne uitstraling en uniek design vormen jaloezieën een unieke en eigen toevoeging in uw huis. Door de aluminium deeltjes die bij Verosol in de jaloezieën worden verwerkt, vormt luchtvochtigheid geen probleem, en kunnen de jaloezieën in elke gewenste ruimte toegepast worden. Door de duurzame materialen en hoge kwaliteit, wordt 3 jaar garantie gegeven op de jaloezieën.
  • Rolgordijnen: de rolgordijnen bij Verosol worden gewaardeerd als elegant en sfeervol, naast hun hoge functionaliteit. Rolgordijnen passen in iedere kamer, en houden ongewenste lichtinval en warmte buiten. In de winter zorgen rolgordijnen er juist voor dat de warmte binnenshuis blijft.
  • Plisségordijnen: zijn een combinatie van gordijnen en jaloezieën, te vergelijken met een vouwgordijn. Door de unieke pasvorm zijn ze geschikt voor elke raamvorm, alsmede schuine ramen of serreramen. Desondanks hebben plisségordijnen van Verosol een goede stijl en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.
  • Gordijnen: een vorm van zonwering die essentieel is voor elke kamer. Verosol biedt gordijnen van topkwaliteit en heeft een groot assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is.
  • Paneelgordijnen: deze gordijnen bestaan uit stroken stof die aan een railsysteem hangen, en gemakkelijk verschoven kunnen worden. Hierdoor kunt u met relatief weinig kosten door uw hele huis over zonwering beschikken. Door de zeer moderne vormgeving, haalt u hiermee ook nog een sfeervolle toevoeging voor uw interieur in huis.

voordelen verosal zonwering

Zonwering Expert doet geen loze beloftes. Wanneer u een aanvraag doet zorgen wij ervoor dat u snel meerdere reacties ontvangt!Voordelen Verosol zonwering

Het gebruik van Verosol zonwering kent verschillende voordelen. Zo geeft zonwering van Verosol nog steeds uitzicht naar buiten. Andere vormen van zonwering, zoals een zonnescherm of rolluiken belemmeren het uitzicht op buiten. De zonneschermen van Verosol bieden echter de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht te weren, terwijl het u nog steeds van het uitzicht kunt genieten en thuis geen opgesloten gevoel krijgt. Daarnaast reflecteren de zonneschermen direct de zonnestralen, waardoor de zon geen kans krijgt het binnenshuis te verwarmen. Hierdoor blijft het binnen lekker koel. Tevens heeft u hierdoor geen last van vervelend lichtinval, wat leidt tot schittering of verblinding door uw computerscherm of televisie. Met Verosol zonwering kunt u ondanks de zon, ongehinderd doorwerken.

Duurzaamheid

Eén van de pijlers van Verosol is duurzaamheid bij het produceren van de zonwering. Dit blijkt onder meer uit de algemene missie: “Creating a better environment”. Van belang is dat de zonwering energiebesparende kwaliteiten heeft, en geproduceerd wordt op duurzame en milieuvriendelijke wijze. Verosol poogt bij te dragen aan een milieuvriendelijke wereld waarin mensen comfortabel kunnen wonen. Eén van de bedrijfsdoelen is om in 2020 compleet op een duurzame wijze de zonwering te produceren.


Productieproces

Bij Verosol worden doeken in drie stappen verwerkt tot zonwering. Dit unieke verwerkingsproces leidt tot een heel eigen vorm van zonwering, die op andere plekken niet geproduceerd wordt. Het productieproces van Verosol verloopt milieubewust, en geeft doeken een duurzaam karakter. Hiermee bieden wij u een lange termijn oplossing tegen de zon, die ook nog energiebesparend werkt. Het productieproces omvat de volgende stappen:

  • Metalliseren: hierbij wordt het doek in een metalisseermachine voorzien van een dunne laag aluminium aan beide zijden. Dit heeft een isolerende en reflecterende werking, waarmee de temperatuur in huis en bedrijf laag blijft, maar in de winter ook de warmte binnenhoudt.
  • Doek kleuren: in dit deel van het proces wordt het doek geverfd in de exacte kleur die de klant wenst. Een zeer precies proces, aangezien de tint niet moet afwijken van de keuze van de klant.
  • Bovendien moeten de kleuren voldoen aan zeer strenge kleurvastheid voorwaarden.
  • Keuren: de laatste stap in het proces behelst de eindcontrole. Stap voor stap wordt op de keurtafel nagegaan of de zonwering aan alle eisen en voorwaarden voldoet, alvorens het aan de klant geleverd wordt.


Kortom

Dankzij haar unieke en duurzame productieproces: het metalliseren van textiel, kent binnenzonwering van Verosol 3 eigenschappen: het buitenhouden van warmte, het bewaren van het uitzicht, het afwenden van directe lichtinval. Wanneer u vragen heeft over het productieproces, of als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van binnenzonwering, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of een offerte. De medewerkers van Verosol zonwering staan dagelijks voor u klaar.offerte verosal

Gratis offertes