shutters

Shutters

Shutters zijn luiken die verstelbare lamellen hebben. Deze kunt u met de hand bedienen. Zo kun je ervoor kiezen ze helemaal open te zetten zodat elk straaltje zonlicht binnenkomt. Wilt u het liever wat minder, dan kan u of de luiken sluiten, of ze in een andere stand zetten. Kiest u voor shutters, dan kiest u voor sfeer én functionaliteit!

Materialen

Shutters werden oorspronkelijk gemaakt van hout. Echter, de nieuwe generatie bestaat uit moderne materialen en zijn daarom ook geschikt voor buiten. Denk hierbij aan aluminium. U kunt ook kiezen voor iets heel anders en de Polywood variant aanschaffen. Dit is een milieuvriendelijke materiaal en is een substituut van hout, maar bevat geen hout. Dit heeft o.a. als voordeel dat het UV- en vochtbestendig is, vormvast en vlamvertragend. Deze zijn met name geschikt voor in o.a. zwembaden en sauna’s.

Houten shutters

Houten shutters zijn zowel functioneel als sfeervol, en ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Ze zorgen voor een duurzame en warme uitstraling in uw woning of pand en zijn zeer decoratief. Woont u in een wat oudere woning en wilt u eens wat anders dan een doorsnee zonwering? Dan kan u met behulp van houten shutters een hele nieuwe sfeer creëren. Houten zonwering zal tenslotte altijd haar charme blijven behouden en is een natuurlijk materiaal.

Aluminium shutters

Aluminium shutters zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. U kunt kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld zijdeglans of mat, en ook bronskleuren zijn verkrijgbaar. Geeft u de voorkeur aan een combinatie van aluminium en hout? Dat kan ook! Bijvoorbeeld met een aluminium frame en houten lamellen, een mix van stijlen! Voor het maken van de aluminium variant worden innovatieve technieken toegepast. Het kantelsysteem wordt hierbij in het frame geïntegreerd. Dit heeft als gevolg dat de lamellen bij aluminium shutters ook elektrisch gekanteld kunnen worden. De moderne technieken staan voor niets!

Modern of traditioneel

Heeft u een moderne inrichting of juist wat traditioneler? Voor elke sfeer en smaak zijn er shutters verkrijgbaar. Neem contact op met een zonwering specialist bij u in de buurt om de mogelijkheden voor uw woning of pand door te spreken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

houten shutters

Specialisten van Zonwering Expert hebben bij ons een tweetal screens geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de prijs en de verleende service. Wij kunnen Zonwering Expert dan ook van harte aanraden! – Familie De Vries


Onze kwaliteiten

De specialisten van Zonwering Expert bieden een groot assortiment van zonweringproducten aan. Er zijn een aantal redenen die ons succes verklaren.

  • Alleen zonwering van hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen gegarandeerd
  • Afspraak is ook echt afspraak
  • Ontvang snel meerdere offertes
  • Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos

Onze voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets zijn onze zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en horren daarom medebepalend voor het straatbeeld in heel Nederland!

Gratis offertes