zonwering merken

Zonwering merken

Er zijn diverse merken zonwering te bestellen op de Nederlandse markt. Ieder merk heeft zo zijn eigen kenmerken en de prijzen verschillen per merk. Onze zonweringleveranciers bieden een groot scala van producten aan van nagenoeg alle merken. Indien u een offerte aanvraagt voor bijvoorbeeld rolluiken of een knikarmscherm dan krijgt u een overzicht van meerdere merken. Op die manier is het voor u een stuk eenvoudiger om een goede keuze te maken voor een bepaald product.

Somfy

SomfySomfy is gespecialiseerd in het leveren van producten die u elektrisch kan bedienen. Hierbij moet u denken aan zonwering,rolluiken,markiezen en screens. Via Somfy kunt u uw zonweringen automatisch bedienen in en rondom uw huis. Dat kunt u doen met behulp van een telefoon of tablet of de afstandsbediening die geleverd wordt tijdens de plaatsing. Somfy zorgt voor comfort en privacy in uw woning. Daarnaast leveren ze ook elektrische verlichting en huisbeveiliging. Bij plaatsing van een screen zal deze automatisch naar beneden vallen wanneer de zon schijnt. Bij thuiskomst heeft u een heerlijk binnenklimaat.

Heroal

Heroal rolluikenHeroal is van oudsher een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van ramen, rolluiken, deuren, rolpoorten en gevels. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in insectenbescherming, terrasoverkappingen en klap – en schuifluiken. De producten zijn innovatief en duurzaam. Logischerwijs worden de producten van Heroal dan ook vaak toegepast bij woningen en bedrijfspanden. Wilt u een offerte aanvragen voor een Heroal product? Vult u dan gerust het contactformulier op deze pagina in.

Dickson

Dickson zonweringdoekenDickson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische stoffen en zonweringdoeken, outdoor meubelstoffen, indoor gordijnstoffen, bootuitrusting en woven flooring. Een bedrijf dat er voor zorgt dat u een betere woon- en werk omgeving heeft. De zonweringdoeken van Dickson zijn van hoge kwaliteit. Er wordt continu onderzoek gedaan naar nieuwe mogelijkheden. Wanneer u een zonweringproduct van Dickson aanschaft dan bent u verzekerd van een product dat aansluit bij de wensen van de moderne klant. Het is onderhouds- en gebruiksvriendelijk, kleurvast en waterdicht. Dickson geeft 10 jaar garantie op het textiel.

Verosol

Verosol zonweringVerosol is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het begon allemaal toen de man Verol zich bedacht hoe de wolkenkrabbers het binnen in koel moesten houden. Hij zocht lang na een idee maar kwam vervolgens wel met iets op de markt. Gemetalliseerd doek als binnen zonwering. De zonwering die verol levert , bied u ook nog eens besparing. En het gaat ook nog eens lang mee. Daarnaast heeft Verol ook een groot assortiment in zonweringen.

Unilux

UniluxUnilux, dat eigenlijk Unilux Screening Pioneers heet is een bedrijf die gespecialiseerd is in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Het bedrijf is actief de internationale screeningmarkt en vervaardigen onder andere horren, zonweringoplossingen voor gebouwen en verrijdbare scheidingswanden. Unilux is in 1990 opgericht en heeft op dit moment meer dan 50 medewerkers in dienst. Men werkt samen met erkende zonweringleveranciers door het gehele land.

Velux

VeluxSinds een lange tijd importeert en distribueert VELUX onder andere dakvensters, lichtsystemen, dakramen en verschillende soorten raamdecoratie. Voor rolluiken, horren en zonweringen kunt u ook bij VELUX terecht. De producten die ze leveren zijn duurzaam en hebben weinig impact op het milieu. Niet voor niets is VELUX uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Het bedrijf is van oudsher een Deens bedrijf dat is begonnen met het vervaardigen van dakramen. De naam komt voort uit een combinatie van “Ve” (ventilatie) en het Latijnse woord “Lux”, wat staat voor licht.

Luxaflex

LuxaflexLuxaflex is een bedrijf die bekend staat om luxe raambedekking. Daarnaast hebben ze een grote selectie van zonwering systemen. Wat de wensen ook zijn luxaflex bied het. Ook werkt luxaflex met apparaten die u op afstand kan bedienen. Alle producten die besteld worden bij luxaflex worden speciaal voor de klant op maat gemaakt. De collectie van Luxaflex bestaat uit binnen zonwering, buiten zonwering en horren.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen van een bepaald merk, of wilt u een globaal beeld krijgen van de kosten voor de zonwering die u op het oog heeft? Vul dan eens vrijblijvend en kosteloos het offerteformulier in. U ontvangt spoedig meerdere prijsopgaven van de diverse merken. Aan u om deze te vergelijken op prijs en kwaliteit!