Zonwering Expert Groningen, kwalitatieve zonwering tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.

Zonwering Groningen

Zonwering Groningen

Wilt u genieten van schaduw op uw terras in Groningen? Heeft u last van felle zonnestralen in uw woning? Warmt u woning veel op door de zon? Door zonneschermen, screens of rolluiken te plaatsen geniet u van schaduw en heeft u geen last meer van de zon. Lees op deze pagina meer over zonwering, het plaatsen en installeren, de mogelijkheden en de kosten.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis offertes van bedrijven uit de omgeving van Groningen. Ga ook voor de beste kwaliteit, vergelijk de offertes en bespaar op de kosten. Van een groot knikarmscherm tot verduisterende screens, markiezen of elektrische rolluiken. Alles is mogelijk.

Onze dienstverlening, uw voordeel:

 • vergelijk gratis offertes;
 • bespaar op de kosten;
 • u hoeft geen bedrijven te benaderen, wij zorgen voor alles;
 • groot netwerk van professionals.

 

Zonwering voor binnen of buiten?

Er bestaat buitenzonwering en binnenzonwering. Voorbeelden van buitenzonwering zijn rolluiken, verduisterende screens, rolluiken, markiezen en zonneschermen. Een groot knikarmscherm wordt zowel voor uw raam geplaatst om de zon tegen te houden in uw woning als boven uw terras. Geniet ook van schaduw en plaats buitenzonwering in uw woning in Groningen. Zonwering binnen creëert niet alleen schaduw, maar ook veel privacy. Denk hierbij aan jaloezieën, gordijnen, luxaflex en shutters. Afhankelijk van de mogelijkheden, de grootte van het raam, het budget en uw persoonlijke wensen maakt u een keuze uit de verschillende soorten zonwering voor binnen of buiten.

Soorten zonwering

Er zijn vele soorten zonwering voor buiten mogelijk. Met een standaard breed knikarmscherm creëert u veel schaduw op een terras. Ga bijvoorbeeld voor een extra groot scherm van 5 meter breed. Markiezen zijn geschikt voor een woning, maar geven ook veel sfeer aan uw winkel of bedrijfspand. Wilt u graag uw woning verduisteren, de zon blokkeren, maar nog wel naar buiten kunnen kijken? Dan zijn screens erg geschikt voor u. Deze plaatst u aan de buitenkant van de ramen en reflecteren de zonnestralen. Rolluiken worden ook aan de buitenkant van de ramen gemonteerd. Voor zonneschermen, rolluiken en markiezen zijn er vele mogelijkheden wat betreft kleur en design. Alle informatie vindt u op deze pagina!

Gratis offertes vergelijkenWerkzaamheden (*)

Type zonwering (*)

Bediening (*)


Gewenste uitvoerdatum (*)

Zoekt u naar zonwering van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen in Groningen? Zoek dan niet verder, bij Zonwering Expert vergelijkt u eenvoudig en snel zonneschermen van diverse leveranciers uit uw regio.

Navigeer verder op deze pagina naar:

Zonneschermen | Rolluiken | Markiezen | ScreensHoogwaardige kwaliteit

Wilt u graag nieuwe zonwering binnen of buiten plaatsen? Uiteraard wilt u dan alleen de beste kwaliteit. Hoogwaardige kwaliteit ziet u niet alleen in de uitstraling, maar merkt u ook in het gemak van het bedienen en de levensduur. De bedrijven in Groningen die zijn aangesloten bij ons netwerk garanderen u de hoogste kwaliteit.

De vakmensen beschikken over de noodzakelijke deskundigheid en laten zich regelmatig bijscholen. Op deze manier zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en voorzien ze u van handig advies. Het plaatsen en installeren van zonwering binnen en buiten moet correct gebeuren. Schakel daarom een vakman in!

Besparen? Vrijblijvende offertes aanvragen

Overweegt u om nieuwe zonneschermen of zonwering binnen te installeren bij uw woning of bedrijfspand in Groningen? Wilt u graag meer weten over de prijzen en totale kosten voor het plaatsen? Vraag dan meerdere offertes aan via het offerteformulier. Kies het zonweringsbedrijf uit Groningen dat het beste bij u past op basis van de prijs, aanbod en voorwaarden.

Het is verstandig om offertes te vergelijken, want zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. U hoeft alleen het offerteformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u spoedig offertes ontvangt. Vergelijk en bespaar!Prijzen zonwering

zonwering prijzen in Groningen

Voor buitenzonwering zoals rolluiken, markiezen, screens, zonneschermen of een complete terrasoverkapping is de grootte, het type, het design en het materiaal van invloed op de prijs. Een screen van 1 bij 3 meter kost gemiddeld €200,- tot €300,- en markiezen met dezelfde afmetingen kost gemiddeld €350,- tot €650,-. Een knikarmscherm kan van 2 tot 5 meter breed geleverd worden. De prijs is afhankelijk van het design en de grootte van het knikarmscherm. De gemiddelde prijs voor een dergelijk knikarmscherm ligt tussen de €650,- tot €1.250,-. Deze prijzen zijn exclusief de montagekosten. Wilt u graag meer weten over de exacte kosten? Vraag dan meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier.

Prijstabel zonwering

Type zonweringBreedte in meters*Gemiddelde prijzen, exclusief montagekosten **
Rolluiken1-3€100,- tot €450,-
Markiezen1-3€350,- tot €650,-
Screens1-3€900,-
Zonneschermen (knikarmscherm)2-5€650,- tot €1.250,-
Terrasoverkapping3-12€800,- tot €1.300,-

* Maatwerk is uiteraard mogelijk
** Let op dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte prijs hangt af van diverse factoren, denk bijvoorbeeld aan de exacte afmetingen, de materialen en de bediening. De genoemde gemiddelde prijs is exclusief montagekosten, maar inclusief btw.Montage- en bedieningskosten

In de tabel vindt u meer informatie over de gemiddelde kosten voor zonwering buiten. Houd echter ook rekening met de bijkomende kosten voor montage en het bedieningssysteem van de zonwering. Het goedkoopste is om te kiezen voor een handmatige bediening, maar elektrische bediening geeft u wel veel gebruiksgemak. Afhankelijk van het type zonwering en de bediening moet u denken aan gemiddelde kosten voor de montage door een vakman van €50,- tot €200,- per scherm. Hierbij plaatst de vakman uw zonwering, zorgt dat alles goed ingesteld wordt en dat de bediening perfect werkt. Tevens zorgt hij voor een nette afwerking.

Zonwering plaatsen

Denkt u erover na om rolluiken, markiezen of zonneschermen te laten plaatsen? Hierbij is het belangrijk dat de zonwering goed aansluit en op de juiste manier bevestigd wordt aan de muur of gevel.

Afhankelijk van het soort zonwering is er speciaal bevestigingsmateriaal en een aanpak van monteren. Buitenzonwering is veel zwaarder en verreist ander materiaal dan lichtere binnenzonwering.


Zonnescherm plaatsen

Zonneschermen

Het begrip zonneschermen wordt door velen gezien als een algemene term voor alle soorten zonwering. Wist u echter dat het ook van toepassing is op een specifiek soort zonbescherming? Om het onderscheid duidelijk te maken spreekt men bij een zonweringsbedrijf echter vaker van knikarmschermen of uitvalschermen dan zonneschermen. Een knikarmscherm is het soort zonnescherm dat enkele jaren geleden het meest werd geplaatst, en wij zien dit dan ook veel terug in de samenleving. Een knikarmscherm bestaat uit een enkel schermdoek, dat naar beneden klapt om zo het direct zonlicht uit de ruimte te weren. Dankzij het ruime aanbod aan kleuren past deze bovendien altijd bij de aanblik van het pand.

Meer lezen over zonneschermen? Bekijk dan deze pagina.Wat doet de vakman voor u?

De vakman uit ons netwerk uit de omgeving van Groningen helpt u met een perfecte plaatsing. Ten eerste zal hij alles opmeten en de plaats van de zonwering bepalen. Ten tweede kijkt hij goed welk materiaal en gereedschap hij nodig heeft en bevestigt hij de zonwering. Tot slot zorgt de vakman ervoor dat alles goed is afgesteld en werkt hij alles netjes af.

Zelf doen of vakman inschakelen?

Aarzelt u nog om een vakman in te schakelen voor uw zonwering in Groningen? Met een vakman bent u verzekerd van een goede plaatsing, installatie en afwerking. U weet dan zeker dat er later geen problemen optreden door een verkeerde instelling. Een slechte montage leidt vaak tot beschadigingen aan uw muur, gevel of zonwering. Voorkom problemen en schakel een vakman in.


Voordelen zonneschermen

 • Veel schaduw
 • Allerlei kleuren en designs
 • Houdt de zon effectief tegen
 • Zowel boven ramen als boven een terras

Wanneer een geschikte oplossing?

Zonneschermen zijn inzetbaar voor vele doeleinden. Een groot knikarmscherm van 4 tot 5 meter breed is ideaal boven een terras of voor een groot raam. Wanneer het knikarmscherm hoog geplaatst wordt, heeft u veel ruimte om eronder in de schaduw te zitten. Zonneschermen zoals rolluiken en screens houden niet alleen de felle zon in uw huis in Groningen tegen, maar zorgen ook voor veel privacy. Door screens te plaatsen kunt u altijd naar buiten kijken, maar van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk. Rolluiken hebben daarnaast ook een inbraakwerende functie. Markiezen houden ook de zon tegen, en hebben tegelijkertijd een decoratieve functie.


Zonneschermen prijzen

De prijs voor zonneschermen worden door diverse factoren beïnvloed. Bij het knikarmscherm is met name de breedte en uitval van invloed op de aanschafprijs: hoe groter hoe hoger de kosten. Daarnaast zal het besturingssysteem de nodige invloed hebben. Kiest u voor een handmatige bediening? Dan zal dit vrijwel geen extra kosten met zich meebrengen. Een elektronisch besturingssysteem kost echter ongeveer €250,-. De keuze voor het schermdoek is de laatste invloedsfactor: een extra weerbestendige coating zal ongeveer €100,- extra aanschafkosten vragen.

Montagekosten

Voor elk zonnescherm moet u rekening houden met montagekosten naast de aanschafprijs. Omdat de installatie van een knikarmscherm vrij eenvoudig is, zal de montageprijs rond de €100,- liggen. Mits er geen problemen optreden zoals een verminderde draagkracht van de muur.

Prijstabel Zonneschermen

Breedte:Uitval:Gem. prijzen:
200 cm200 cm€650,-
300 cm200 cm€850,-
300 cm250 cm€900,-
400 cm250 cm€1.100,-
400 cm300 cm€1.200,-
500 cm300 cm€1.250,-Benieuwd naar de prijzen van zonwering in Groningen?

Vraag vrijblijvend offertes aan, vergelijk en bespaar op kosten!

Vrijblijvende offertes

Rolluiken

Een volgende soort zonneschermen waar wij u graag meer informatie over willen geven zijn de rolluiken. Rolluiken vormen tegenwoordig de meest gekozen soort zonwering, vanwege de vele voordelen die de rolluiken met zich meebrengen. Het grootste voordeel van rolluiken is dat ze niet alleen de zon tegenhouden, maar ook de kamer verduisteren. Dit betekent dat rolluiken een uitstekende oplossing bieden voor kinderkamers, of slaapkamers van senioren die ’s middags nog even slapen.

De rolluiken zullen daarnaast in de wintermaanden de isolatiewaarde van uw pand in Groningen verbeteren, mits u deze dan uitrolt. Een nadeel en tegelijk voordeel van de rolluiken is de privacybescherming; mensen zullen niet meer bij u naar binnen kunnen kijken, maar ook u verliest het vrije uitzicht.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken? U leest het hier.


Opbouw- of inbouwrolluiken?

Bij een zonweringsbedrijf krijgt u de keus uit diverse modellen rolluiken. Van opbouw- tot inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Welke variant het beste bij u past, hangt af van het beschikbare budget, de staat van de woning en de wensen op het gebied van isolatie. Ongeveer de helft van de klanten kiest voor opbouwrolluiken: deze ziet u van binnenuit niet zitten, en kennen een relatief lage prijs. Het nadeel van de opbouwrolluiken is dat deze aan de buitenkant de aanblik van de gevel vervuilen. Het alternatief is de installatie van inbouwrolluiken. Inbouwrolluiken leveren de beste isolatie en inbraakveiligheid. Een vakman zal de inbouwrolluiken moeten plaatsen, vanwege de grote verbouwing. Een voorzetrolluik is een speciaal soort rolluik dan men bij monumentale panden mag installeren.
Prijzen rolluiken

De prijs voor rolluiken hangen grotendeels af van het soort luiken dat u kiest. Hoe groter de noodzakelijke verbouwing, hoe hoger de kosten worden. Daarnaast is de afmeting van invloed op de uiteindelijke aanschafprijs. Kiest u voor een kleine rolluik van 1 vierkante meter? Dan ligt de prijs rond de €100,-. Voor rolluiken van 2.60 bij 2 meter stijgt dat bedrag echter al snel naar €300,-. Hier bovenop komen dan nog de installatiekosten en de investering in een eventueel besturingssysteem.

 

Maatwerk

Voor rolluiken geldt dat het bestellen van de exacte afmeting van groot belang is. Heeft uw raam een afwijkende maat, of weet u niet precies wat u moet opmeten? Dan kan een zonweringspecialist uit Groningen bij u langskomen voor het meetwerk.

Prijstabel rolluiken

Breedte:Hoogte:Gem. prijzen:
100 cm100 cm€100,-
120 cm120 cm€120,-
160 cm140 cm€160,-
200 cm200 cm€230,-
260 cm200 cm€300,-
300 cm260 cm€450,-Markiezen

Een volgend soort zonwering dat uw aandacht verdient is de markies. Markiezen zijn bij velen populair vanwege de traditionele en authentieke aanblik die zij bieden. De traditionele markiezen bestonden uit een ronde lattenconstructie, met daarover een doek met groen-witte strepen.

Vindt u het model van de markiezen wel aantrekkelijk, maar staat het traditionele markiesdoek u niet zo aan? Combineer dan traditie met moderniteit en kies voor een egale en rustige kleur als antraciet of crème. Ook het drukken van bedrijfslogo’s is mogelijk bij markiezen. De keuze voor markiezen als zonneschermen brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder het behoud van de vrije doorloop en de mogelijkheid voor het openzetten van ramen en deuren onder de markies.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over markiezen.
Petmodel, klapmodel of standaardmodel?

Bij vrijwel elk zonweringsbedrijf uit ons netwerk in Groningen krijgt u bij markiezen de keus uit diverse modellen markiezen. Het meest gebruikelijke model is het zogeheten standaardmodel: dit is een zeer aantrekkelijke optie voor mensen met een beperkt budget, en is overal te plaatsen. Het klapmodel wordt gemaakt met een speciale lattenconstructie, waardoor de uitval vergroot wordt. Dit levert een groter schaduwgebied op, waardoor het klapmodel vaak wordt toegepast bij terrassen en andere horecagelegenheden. Een derde model is het petmodel, ook hierbij is er sprake van een speciale lattenconstructie, maar dan met het oog op het verkorten van de kap. Dit betekent dat u hieronder een vrije doorloop behoudt, en deze zelfs kunt plaatsen als er weinig ruimte naast huis is.Prijzen markiezen

De prijs voor het aanschaffen van markiezen liggen relatief hoog in vergelijking met andere zonneschermen. Dit komt met name door het specifieke systeem dat voor de installatie nodig is.

Daarnaast is de levensduur van de zonneschermen zeer hoog, wat betekent dat u hier lange tijd van zult genieten. De prijs voor een enkele markies begint rond de €600,- mits u kiest voor een handmatige bediening. Door meerdere offertes aan te vragen krijgt u een beter idee van de prijsindicatie aansluitend bij uw wensen.

 

Vergelijk aanbieders

Door de verschillende prijsopgaven te vergelijken, is het bovendien een mogelijkheid om tot wel 40% te besparen op de uiteindelijke investering. Het is hiervoor wel van belang dat u op ons offerteformulier exact uw wensen doorgeeft. Van kleur tot afmeting, en van model tot maximale budget. Hierdoor krijgt u een zo goed mogelijk overzicht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? De specialisten uit ons netwerk in Groningen helpen u graag.

Prijstabel markiezen

1 m breed:2 m breed:3 m breed:
Uitval:
80 cm€350,-€450,-€550,-
100 cm€420,-€520,-€600,-
120 cm€450,-€550,-€650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout:€110,-€140,-€170,-
Aluminium:€130,-€180,-€230,-
Hardhout:€220,-€270,-€320,-Screens

Een laatste variant zonnescherm dat steeds vaker gekozen wordt door particuliere klanten is het zonnescreen. Screens vormen een goede oplossing op het moment dat u zelf naar buiten wil kunnen kijken, maar tevens de privacy wil verhogen. De screens bieden daarnaast een gedeeltelijke verduistering, en voorkomen daarbij de inval van direct zonlicht. Omdat de screens een vorm van verticale zonwering bieden, hoeft u zich hierbij bovendien niet druk te maken om de ruimte rondom het huis. Het nadeel van screens is dat deze geen schaduwplek bieden, en een slechtere windbestendigheid kennen dan rolluiken. De oplossing hiervoor is de installatie van screens met een spansysteem of een zogeheten ritsscreen. Het risico op beschadiging door de wind blijft echter bestaan.

Hier leest u meer over screens.Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?

Net als bij markiezen en rolluiken bestaan er ook diverse varianten zonnescreens. Menig zonweringsbedrijf dat zich bij ons samenwerkingsverband heeft aangesloten levert zowel ritsscreens als standaardscreens en schermen met een spansysteem aan. Het hangt af van de eigenschappen die u eist aan het screen welke variant het meest geschikt is. Daarnaast is de positionering van het raam van invloed op de keus. Het grote voordeel van een ritsscreen is dat deze de wind beter kan weerstaan, waardoor er minder snel een reparatie of vervanging nodig is. Een screen met spansysteem levert eveneens een grotere windbestendigheid op. Tot slot is het een optie om de zonwering te combineren met een insectenwering.Overzicht prijzen zonnescreens

De prijs voor screens van één van de bekendere merken liggen tussen de €170,- en €270,- per vierkante meter. Dit is een prijs inclusief de BTW, maar de montagekosten komen hier nog weer bovenop. Bestelt u een screen in een afwijkende kleur? Ook dan zullen de prijzen nog aanzienlijk stijgen. Een laatste mogelijke prijsstijging is het gevolg van het besturingssysteem.

Prijsindicaties aanvragen

Het is voor een optimale indicatie van de aanschafprijzen verstandig om meerdere prijsopgaven aan te vragen bij zonweringsbedrijven uit de buurt van Groningen. Dit doet u eenvoudig door het offerteformulier op onze pagina in te vullen. Wij sturen u vervolgens meerdere prijsopgaven (maximaal 5) toe. Leg deze naast elkaar voor een inzicht in de mogelijkheden en kies voor het zonweringsbedrijf dat het beste bij u past. Kies bijvoorbeeld voor de laagste prijs, de snelste starter of het bedrijf met de meeste ervaring. Wij garanderen dat elke specialist uit ons netwerk u snel en vakkundig zal helpen tegen aantrekkelijke tarieven.

Prijstabel screens

Hoogte:Breedte:Gem. prijzen:
80 cm60 cm€200,-
150 cm75 cm€230,-
200 cm150 cm€300,-
Bedieningsoort:Gem. prijzen:
Oogwindwerk€30,-
Elektrisch€160,-
Elektrisch met afstandsbediening€230,-
zonwering merken Groningen

Diverse merken

Op het moment dat u bij een erkend zonweringsbedrijf uit Groningen de zonneschermen bestelt, dan krijgt u gegarandeerd de keus uit een groot assortiment aan modellen, maar ook merken. Het grote voordeel van de bekendere merken is dat deze goede garanties bieden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast zorgen de meeste merken ook voor een gratis installatie, en direct hulp bij reparatie op het moment dat er binnen een tijdsperiode van 5 tot 10 jaar een beschadiging ontstaat. Voorbeelden van bekende merken op het gebied van zonwering zijn: Heroal, Dickson en Aluprof. Naast de A-merken bestaan er ook nog diverse huismerken. Deze bieden ook prima zonneschermen aan, tegen een lager tarief. U dient wel rekening te houden met een kortere levensduur.Keurmerken

Wij noemden hierboven al dat de meeste A-merken artikelen leveren die één of meerdere keurmerken dragen. Een keurmerk geeft aan of een zonnescherm is geproduceerd met de in acht neming van de eisen op het gebied van duurzaamheid, inbraakbeveiliging of kwaliteit. Een bekend keurmerk is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Producten met dit label zullen de kans op een gelegenheidsinbraak aanzienlijk verlagen. Voor houten luiken is het verstandig te kijken naar het FSC label. Dit staat voor een duurzaam en veilig rooiproces.Vraag vrijblijvend offertes aan!

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Gratis offertesZonwering schoonmaken

Het onderhoud van de zonwering is van groot belang om de kwaliteit en levensduur te behouden. Het grootste gedeelte van het onderhoudswerk bestaat uit het schoonmaken van het doek. Het reinigen van zonneschermdoeken doet u het snelst met behulp van wat lauw water en een schone lap stof. Eventueel kunt u proberen om het ergste vuil eerst los te borstelen, voordat u met water aan de slag gaat. Belangrijk bij het reinigen van het doek is bovendien dat u dit op een zonnige dag doet. Laat het scherm helemaal opdrogen voordat u deze weer inrolt. Op vochtige doeken kan namelijk schimmel ontstaan.

Hoogwaardige kwaliteit

Op het moment dat u kiest voor een zonweringspecialist van ons netwerk in Groningen, dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen en een hoogwaardige klasse aan producten. Wij werken samen met de beste leveranciers, en zorgen ervoor dat uw zonnewering in korte tijd geplaatst is. Daarnaast vragen wij van elk bedrijf dat zij haar medewerkers regelmatig laat bijscholen. Dit betekent dat men altijd werkt met de nieuwste technieken en materialen om zo het werkproces te versnellen en te verbeteren. Hebt u vragen of opmerkingen over onze werkwijze? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding. Wij streven naar een 100 procent klanttevredenheid!zonwering dakkapel

Zonwering voor dakkapel

Steeds meer mensen uit Groningen kiezen voor een dakkapel op hun woning om meer licht en ruimte te creëren op de bovenverdieping. Hoewel een dakkapel verschillende voordelen met zich mee brengt, is dit vaak wel een warme ruimte doordat het zich bovenin de woning bevindt. Het is daarom verstandig om bij de bestelling van een dakkapel direct de mogelijkheden voor zonwering te onderzoeken.

Over het algemeen vormt een buitenzonwering de beste oplossing: deze voorkomt dat de warmte tot in de ruimte doordringt. De meeste vormen van buitenzonwering kunt u van binnenuit bedienen, en eventueel is het een optie deze te automatiseren met sensoren.


verandazonwering in Groningen

Pergola zonwering

Een ander soort speciale zonwering waar wij uw aandacht op willen vestigen is de pergola zonwering. Een pergola is een houten palenconstructie voor in de tuin, waarlangs klimplanten kunnen groeien. Daarnaast gebruikt menig tuinierster de pergola als overdekte zitplek. Het is dan ook prettig als de pergola voldoende schaduw biedt. Een mogelijkheid is daarom de plaatsing van baleinzonwering. De baleinzonwering bestaat uit een doek dat in golven aan de onderzijde van een dakconstructie wordt aangebracht. Het is een relatief goedkope vorm van zonbescherming, maar levert wel een uitstekend resultaat. Meer weten over de opties voor de zonwering bij uw pergola? Wij informeren u graag.


Verandazonwering

Een veranda was lange tijd iets wat enkel bij Amerikaanse woningen voorkwam, maar tegenwoordig is ook in Nederland de veranda populair. Over het algemeen zijn veranda’s wel overdekt, maar dit is vaak maar met een dun dak, of een paar golfplaten. Dit betekent dat het in de zomer nog steeds vrij warm is op de veranda. Het plaatsen van een verandazonwering kan hierbij uitkomst brengen. Ook voor de verandazonwering raadt men aan om een buitenlaag te monteren. Hierdoor worden de zonnestralen niet alleen op tijd geweerd, maar ontstaat er ook een extra laag tussen het dak en de zonnewering. Dit zorgt voor meer luchtcirculatie.

Zonwering reparatie

Gemiddeld gezien gaat een knikarmscherm zo’n 20 jaar mee voordat deze aan vervanging toe is. Het is daarbij wel van belang dat u deze voorziet van het juiste onderhoud. U zult het knikarmscherm jaarlijks moeten schoonmaken, en ook het onderhoud van het uit- en inrolsystseem hoort hierbij, bijvoorbeeld door het smeren van de banden. Hebt u gekozen voor een elektronisch bedieningssysteem? Dan is de kans groot dat er op een gegeven moment een reparatie nodig is. Het komt regelmatig voor dat er een probleem ontstaat met een tandwiel in het motortje of dat deze oververhit raakt. Met een reparatie voorkomt u dat u het gehele systeem dient te vervangen. Een andere reparatie die vaak voorkomt is het herstel van het schermdoek. Veelvuldig gebruik kan leiden tot kleine scheurtjes, of een verslechtering van de weerbestendige topcoating. Een spoedige reparatie van het doek is belangrijk, om ergere problemen te voorkomen. De professional van een zonweringsbedrijf uit Groningen zal u bovendien altijd informeren over de kosten van de reparatie en de prijs voor het vervangen van het zonnescherm. In sommige gevallen is het verstandiger om te kiezen voor een vervanging in plaats van reparatie vanwege de verwachte levensduur.
Benieuwd naar de kosten voor zonwering voor uw bedrijfspand? Via het offerteformulier vraagt u eenvoudig verschillende prijsopgaven aan, die u vervolgens zelf kunt vergelijken op basis van de aanbiedingen.Meer informatie over zonneschermen, rolluiken of screens? Vul het offerteformulier in voor vrijblijvende offertes met scherpe prijzen van experts!Waarom een zonwering expert in Groningen inschakelen?

Benieuwt wat de voordelen zijn van een expert op het gebied van montage, plaatsing en installatie van zonwering? Een specialist zorgt niet alleen voor een perfecte montage en veel gebruiksgemak, maar voorziet u ook van deskundig advies. Wilt u ook weten wat de opties zijn voor uw woning of meer weten over het design en de kleuren van zonwering? Een zonwering expert voorziet u met zijn ervaring graag van deskundig advies. Voordelen van een zonweringexpert:

 • hoogste kwaliteit;
 • specialisten met veel ervaring;
 • handig advies en hulp bij kiezen;
 • perfecte montage.

Zonwering offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de prijzen voor een zonweringsysteem dat past bij uw bedrijfspand of huis in Groningen? Hebt u een vraag over het verschil tussen screens en luiken? Of wilt u weten wat de prijs is voor de installatie van een knikarmscherm?

Door op het offerteformulier uw wensen in te vullen, vraagt u gemakkelijk meerdere offertes aan van professionals uit de regio. Het is aan u om deze offertes naast elkaar te leggen en te kijken welke specialist het beste bij u past. Wij adviseren om hierbij niet alleen te kijken naar de prijzen, maar ook de werkwijze en klusduur te bekijken.
Bij u in de regio

Omdat wij sinds onze uitbreiding met meer dan 200 bedrijven door heel Nederland samenwerken, bevinden zich altijd meerdere bedrijven bij u in de omgeving die de gewenste diensten of producten kan leveren. U hebt waarschijnlijk in Groningen al meerdere keren markiezen of screens van onze hand tegengekomen. In het onderstaande overzicht ziet u op welke locaties in de regio wij het meeste werk verrichten, en waar specialisten zich bevinden.

Vestigingen

Knikarmscherm plaatsen in Sneek
Rolluik monteren in Leeuwarden
Buitenzonwering in Dokkum
Screens in Franeker plaatsen
Markiezen in Drachten plaatsen
Uitvalscherm in Heerenveen vervangen
Plaatsen serrezonwering in Oosterwolde
Pergolazonwering in Harlingen
Zonnescherm monteren in Bolsward
Knikarmschermen in Burgum monteren

Landelijk netwerk

In 1998 is Zonwering Expert gestart als een klein project in de regio utrecht. De persoonlijke aandacht voor de cliënt en de succesvolle formule waarmee wij aan de slag gingen hebben ons netwerk al snel vergroot naar de Randstad. Sinds een aantal jaar zijn we nu zelfs een landelijk opererend netwerk! Dit betekent dat er altijd een specialist actief is bij u in de buurt, die u snel van dienst kan zijn.


Gratis offertes

Gratis zonwering offertes vergelijken?