Zonwering Expert Rijen, kwalitatieve zonwering producten tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.


Zonwering Rijen

Zonwering Rijen

Zonwering wordt steeds belangrijker naar mate de Nederlandse zomers steeds warmer worden. Bij Zonwering Expert Rijen zit u op de juiste plek voor diverse soorten zonnewering tegen aantrekkelijke tarieven. Wij bieden onder andere rolluiken, markiezen en screens van de bekende A-merken en huismerken aan. Deze zonneschermen zijn gegarandeerd van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u meer weten over de door ons aangeboden producten of hebt u een vraag over de prijs? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen uw hulpvraag spoedig beantwoorden en sturen u desgewenst enkele geheel vrijblijvende prijsopgaven toe. Wij helpen u graag verder.


Inhoud:
Naar wat voor zonwering bent u op zoek?


Het aanbod aan zonneschermen is zeer groot, en het is dus afhankelijk van uw eisen welke variant het meest aansluit. Wij bieden onder andere het standaard model knikarmscherm aan, maar via een aangesloten zonweringsbedrijf in Rijen bestelt u onder andere ook diverse soorten screens, rolluiken en markiezen. Eigenschappen waar u onder ander naar moet kijken zijn de privacy-bescherming, isolatiewaarde en inbraakveiligheid van de zonneschermen. Wij adviseren u met alle plezier over de mogelijkheden en tarieven. Door op het webformulier uw wensen aan te geven, biedt u ons de mogelijkheid u van diverse offertes op maat te voorzien.

Vergelijken en besparen

Wij begrijpen dat u het liefst profiteert van een hoogwaardige kwaliteit, terwijl het budget niet altijd even groot is. Wie zonwering aanschaft via een zonweringsbedrijf uit ons netwerk in Rijen profiteert echter van zowel aantrekkelijke aanschafkosten als een prima kwaliteitsklasse. Wij vragen bijvoorbeeld van elk bedrijf dat zich bij ons aansluit, dat al hun werknemers over de juiste diploma’s beschikken en een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Daarnaast verwachten wij dat alle specialisten zich regelmatig laten bijscholen over de nieuwste technieken en gereedschappen die zij kunnen toepassen. Door prijsopgaven te vergelijken is het mogelijk tot 25% te besparen op de investering in de zonneschermen.

Offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar het verschil in aanschafprijs tussen screens en rolluiken naar uw wensen? Hebt u een vraag over de installatiemogelijkheden van een knikarmscherm bij uw bedrijfspand in Rijen? Of wil u meer weten over de kosten voor onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat uw vragen binnen korte tijd worden beantwoord, en sturen u desgewenst enkele, geheel vrijblijvende, prijsopgaven toe. Vergelijk deze zelf op basis van het aanbod! Zo kunt u thuis rustig uw mogelijkheden overwegen. U loopt dan niet het risico dat u honderden euro’s teveel voor de zonwering betaalt. U geniet zo na de plaatsing van de rolluiken of screens optimaal van het resultaat. Honderden tevreden klanten gingen u voor! Geniet u deze zomer, samen met uw familie en vrienden, ook van uw splinternieuwe screens of rolluiken?

Zonneschermen


De term zonneschermen gebruikt men vaak als algemene term voor het aanduiden van de zonwering. Zonneschermen vormen echter ook een eigen categorie binnen de buitenzonwering. Om onduidelijkheid te voorkomen spreek menig zonweringsbedrijf uit Rijen echter van knikarmschermen of uitvalschermen in plaats van zonneschermen. Een knikarmscherm is één van de meest eenvoudige vormen van zonwering, en is vaak laaggeprijsd. Voordelen van het knikarmscherm zijn bovendien de gemakkelijke plaatsing en de grote variatie aan kleuren en designs voor het schermdoek. Hebt u ervoor gekozen om zonneschermen aan te schaffen en wil u deze voor een groot deel zelf installeren? Dan is het knikarmscherm zeker een goede keuze.

Meer lezen over zonneschermen? Bekijk dan deze pagina.

Wanneer een geschikte oplossing?


Met een knikarmscherm slaat u feitelijk twee vliegen in één klap: u zorgt voor de wering van de zon binnenshuis, en creëert tegelijkertijd een schaduwrijke plek op het terras. Een knikarmscherm kan een maximale breedte hebben van 5 meter, en valt vrij hoog boven de grond. Dit betekent dat het een ideale optie is voor een goedkope overdekking van het terras. Wenst u een volledige overkapping? Kies dan voor een pergola- of terrasoverkapping bij één van de professionals uit ons samenwerkingsverband. Hoewel een knikarmscherm vele voordelen heeft, is er ook één nadeel; vrije doorloop is niet mogelijk. Is er maar weinig ruimte achterhuis? Dan adviseren wij om te kiezen voor één van de verticale zonneschermen als rolluiken of markiezen die wij aanbieden.
Zonneschermen prijzen


De aanschafprijzen voor zonneschermen hangen van vele factoren af, zo ook de aanschafprijs voor een knikarmscherm. Deze is onder meer afhankelijk van het soort scherm waar u voor kiest, de montagekosten en het gekozen besturingssysteem. Zoekt u naar een standaard knikarmscherm in een basiskleur? Dan moet u rekening houden met kosten rond de €850,- voor een scherm van 4 meter breed. Voor de besturing rekenen wij kosten tussen de €35,- voor een handmatige bediening en €250,- voor een elektronisch besturingssysteem.

Montagekosten

Tot slot komen er dan nog de montagekosten bovenop. Wij gaan gemiddeld uit van een montageprijs rond de €100,-. Via het webformulier vraagt u gemakkelijk en snel een aantal vrijblijvende prijsopgaven aan.

Breedte: Uitval: Gem. prijzen:
200 cm 200 cm €650,-
300 cm 200 cm €850,-
300 cm 250 cm €900,-
400 cm 250 cm €1.100,-
400 cm 300 cm €1.200,-
500 cm 300 cm €1.250,-


Rolluiken


In Rijen plaatsen wij vele soorten zonwering, waaronder rolluiken. Rolluiken vormen een populaire keus voor onze klanten, omdat zij naast zonbescherming ook vele overige voordelen kennen. Zo biedt een rolluik een goede privacybescherming, zorgt deze voor verduistering en is er een verlaagde kans op inbraak. Wilt u graag een hogere isolatiewaarde creëren bij uw woning? Ook daarvoor kunnen de rolluiken een geschikte oplossing bieden: u moet deze dan wel tijdens de wintermaanden sluiten. Het effect van deze voordelen wordt versterkt zodra u kiest voor inbouwrolluiken in plaats van voorzetrolluiken. Het nadeel van rolluiken is dat u hierbij geen uitzicht naar buiten overhoudt. Bij menig zonweringsbedrijf levert men diverse modellen rolluiken. De beste keuze voor u is afhankelijk van uw wensen en budget.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken? U leest het hier.

Opbouw- of inbouwrolluiken?


Zoals gezegd bestaan er verscheidene modellen rolluiken. De meest voordelige variant is de voorzetrolluik. Deze wordt tegen het kozijn geplaatst, waardoor er weinig verbouwtijd nodig is. Het voordeel van voorzetrolluiken is bovendien dat deze bij monumenten mogen worden geplaatst. Wil u graag de beste isolatie en/of inbraakveiligheid? Dan adviseren wij te kiezen voor inbouwrolluiken. Vanwege de aanzienlijke verbouwing die hieraan verbonden is, kunt u dit het beste toepassen bij een nieuwbouwpand in Rijen. Voor een vergelijkbaar resultaat met minder verbouwing en een lagere investering is de opbouwrolluik een uitstekend alternatief. Het voordeel van opbouwrolluiken is bovendien dat u deze van binnenuit niet ziet zitten. De beste aanblik van buitenaf creëert u met inbouwrolluiken, omdat deze in de muur verwerkt worden.


Prijsindicatie


De prijs voor rolluiken worden eveneens bepaald door meerdere factoren. De belangrijkste invloedsfactor is het model waarvoor u hebt gekozen. Daarnaast zullen de afmetingen enige invloed hebben. Hoe groter de rolluiken, hoe hoger de aanschafprijs natuurlijk. Andere invloedsfactoren zijn het gekozen kastmodel en de gewenste kleur van de luiken.

Maatwerk

Voor het bestellen van de rolluiken is het zeer belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft. Weet u niet precies wat u op moet meten? Een zonweringspecialist uit Rijen kan desgewenst bij u langskomen om de ramen in te meten. Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten voordat u definitief de rolluiken bestelt? Vraag dan vrijblijvend enkele prijsindicaties aan van specialisten uit ons netwerk. Wij helpen u met plezier verder.

Breedte: Hoogte: Gem. prijzen:
100 cm 100 cm €100,-
120 cm 120 cm €120,-
160 cm 140 cm €160,-
200 cm 200 cm €230,-
260 cm 200 cm €300,-
300 cm 260 cm €450,-

Markiezen


Markiezen bieden vaak een traditionele en authentieke aanblik, doordat zij vroeger dienden als standaard zonwering. De traditionele markiezen hadden een ronde lattenconstructie en een schermdoek met afwisselend witte en groene of gele verticale strepen. Wil u traditie combineren met moderniteit? Kies dan voor markiezen in een egale kleur binnen het aardetinten spectrum. Wie kiest voor markiezen kiest voor vele voordelen. Zo kunt u onder de meeste markiezen doorlopen, en is het vaak tevens mogelijk om het raam nog te openen onder de zonwering. Dit betekent dat u terwijl de zonnewering uitgeklapt is, nog wel kunt blijven ventileren. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u weten wat het verschil is tussen een markies en rolluik? Wij informeren u met alle plezier.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over markiezen.

Petmodel, klapmodel of standaardmodel?


Bij menig zonweringsbedrijf uit Rijen hebt u de keuze uit drie markiesmodellen: het standaardmodel, het klapmodel en het petmodel. Deze drie modellen hebben allen hun eigen kenmerkende eigenschappen, waardoor het afhankelijk is van uw wensen welk model het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Het meest standaard model is bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk voor mensen met een beperkt budget, en is overal te plaatsen. Het klapmodel daarentegen heeft een grotere uitval en daarmee groter schaduwgebied, wat de markiezen zeer geschikt maakt voor terrassen. Het petmodel tot slot biedt uitkomst wanneer u het liefst een vrije doorloop houdt, of als er weinig ruimte is naast huis. Dankzij de unieke lattenconstructie is het bovendien mogelijk om bij het petmodel ramen te blijven openen.
Prijzen


De prijzen voor markiezen liggen relatief hoog in vergelijking met andere zonneschermen. Zo beginnen de aanschafkosten bij ongeveer €1200,- voor twee standaardmodel markiezen van één meter breed en met een handmatige bediening. Verschillende factoren zullen de mate van investering beïnvloeden. De kleur, grootte, bediening en het soort doek vormen enkele van deze factoren. Om een specifieke prijsindicatie te ontvangen kunt u dus beter prijsopgaven aanvragen.

Vergelijk aanbieders

Hebt u maar een beperkt budget maar wilt u wel markiezen als zonwering? Door prijsindicaties van verschillende specialisten uit Rijen met elkaar te vergelijken is het een optie om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke investering. Dat scheelt u een hoop geld. Geef hiervoor op het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk aan welke wensen u heeft, en binnen welk bedrag de kosten moeten blijven. Zo kunnen wij u enkele offertes op maat sturen van zonweringprofessionals uit Rijen. Deze prijsindicaties kunt u thuis rustig vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij helpen u met plezier verder.

1 m breed: 2 m breed: 3 m breed:
Uitval:
80 cm €350,- €450,- €550,-
100 cm €420,- €520,- €600,-
120 cm €450,- €550,- €650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout: €110,- €140,- €170,-
Aluminium: €130,- €180,- €230,-
Hardhout: €220,- €270,- €320,-
Screens


Er bestaan verschillende soorten verticale zonneschermen zoals rolluiken en jaloezieën. Een derde soort is een screen. Screens zijn pas in meer recente jaren populair geworden, doordat zij lijken op rolluiken, maar in tegenstelling tot de luiken wel uitzicht bieden naar buiten. De zonnescreens bieden verder een gedeeltelijke verduistering, een goede privacybescherming en natuurlijk uitstekende zonwering. Zonnescreens hebben als nadeel dat zij in vergelijking met rolluiken een slechtere windbestendigheid kennen. Dit is te verhelpen met behulp van speciale ritsscreens of met een spansysteem. Toch blijft het adviseerbaar om bij een stevige wind de screens in te rollen, om beschadigingen te voorkomen. Wilt u meer weten over de screens die wij aanbieden? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding.

Hier leest u meer over screens.

Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?


Evenals bij markiezen krijgt u ook bij de zonnescreens keuze uit verschillende modellen. Vrijwel elk zonweringsbedrijf uit ons netwerk in Rijen biedt zowel risscreens als standaard screens en zonneschermen met een spansysteem aan. Welk model precies bij uw woning of bedrijfspand past, hangt af van uw eisen en de diverse factoren waaraan het scherm moet voldoen. Ook de positie van het raam en het door u beschikbaar gestelde budget beïnvloeden deze keuze. Ritsscreens vragen een grotere investering dan de screens met een spansysteem, maar zorgen wel voor een betere bescherming tegen de wind. Hebt u behoefte aan een gedetailleerd advies van een professional die zich bij ons heeft aangesloten? Vul dan ons webformulier in.


Overzicht prijzen


Wie screens bestelt van één van de bekende merken moet rekening houden met prijzen tussen de €170,- en €270,- per vierkante meter. Deze prijs is inclusief BTW, maar exclusief de montagekosten welke vallen rond de €100,- per scherm. De exacte prijzen worden bepaald door het soort besturingssysteem waar u voor kiest en de afmeting van het uiteindelijke zonnescherm.

Prijsindicaties aanvragen

Hebt u behoefte aan een exact overzicht van de installatiekosten voor een screen naar uw wensen? Geeft dan uw eisen aan via het contactformulier en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende prijsindicaties toe. Met deze prijsindicaties kunt u thuis in alle rust bepalen welke aanbieder uit Rijen precies bij uw wensen past. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en geen overhaaste beslissingen neemt. Kiest u de partij met de meeste ervaring, met de laagste prijs, of diegene die morgen al met de klus kan beginnen? Door onze strenge selectieprocedure weet u zeker dat u met een betrouwbare partij samenwerkt.

Hoogte: Breedte: Gem. prijzen:
80 cm 60 cm €200,-
150 cm 75 cm €230,-
200 cm 150 cm €300,-
Bedieningsoort: Gem. prijzen:
Oogwindwerk €30,-
Elektrisch €160,-
Elektrisch met afstandsbediening €230,-
Zonwering merken

Diverse merken


Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Rijen de vraag of zij het beter voor één van de bekende merken kunnen kiezen, of dat het een prima keus is om het huismerk van het lokale zonweringsbedrijf te bestellen. Het antwoord hierop is niet eenduidig, en is afhankelijk van de voorwaarden waaraan de zonwering volgens u aan moet voldoen. Zo weet u bij de bekendere merken bijvoorbeeld zeker dat het product een hoge kwaliteit heeft, en een zeer lange levensduur kent. Voor de meeste huismerken geldt echter ook dat het kwaliteitslabel voldoende is, en dat het product voldoet aan alle normen die hier vanuit Nederland aan worden gegeven. Wilt u advies op maat? Vraag onze zonwering expert om te kijken naar uw woonsituatie en wensen om zo een geschikt advies te kunnen geven.
Keurmerken


De veiligheid en duurzaamheid van een product wordt door veel merken gegarandeerd. Om zeker te zijn van een bepaalde eigenschap van de zonwering adviseren wij echter om te kijken naar de keurmerken die het artikel draagt. Keurmerken geven bijvoorbeeld aan of een bouwproduct duurzaam geproduceerd is, of met het oog op (kind)veiligheid. Een bekend keurmerk is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Producten met dit label verlagen de kans op een gelegenheidsinbraak aanzienlijk.Vraag vrijblijvend offertes aan

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Vrijblijvend contactZonwering schoonmaken


Om de levensduur van zonneschermen te garanderen, is het van belang dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Onderdeel van dit onderhoud is het schoonmaken van het schermdoek. Dit kan in de meeste gevallen met behulp van een harde borstel en wat water. Wanneer dit niet het gewenste effect heeft, kunt u eventueel gebruik maken van een speciaal schoonmaakmiddel, dat verkrijgbaar is bij een erkend zonweringsbedrijf. Zo voorkomt u dat de coating en de kleurintensiteit van het doek verslechteren. Maak het schermdoek bovendien altijd schoon op een droge dag. Zo kan het doek eerst opdrogen voordat u deze in moet rollen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten die u bestelt via ons samenwerkingsverband aan zonweringsspecialisten hebben gegarandeerd een hoge kwaliteit, terwijl u ze aanschaft tegen aantrekkelijke prijzen. Wij verzekeren u dan ook dat uw woning of bedrijfspand in Rijen lange tijd voorzien is van een uitstekende zonwering, die bovendien de aanblik van uw pand verbetert. Deze hoogwaardige klasse kunnen wij echter alleen garanderen wanneer u de zonneschermen van het juiste onderhoud voorziet. Door de schermen periodiek te laten controleren op beschadigingen en slijtage voorkomt u bovendien dat er onherstelbare problemen ontstaan en blijven eventuele reparatiekosten laag. Wij ondersteunen u met plezier bij al het onderhoud.

zonwering dakkapel in Rijen

Zonwering voor dakkapel


Bij vrijwel elk zonweringsbedrijf in Rijen krijgt u de keuze uit diverse soorten zonwering zoals zonneschermen voor de pergola, veranda of als terrasoverkapping. Wist u echter dat het ook een optie is om uw dakkapel van een passende zonwering te voorzien? De dakkapel is meestal het meest warme gedeelte van de woning, omdat het zich helemaal bovenin bevindt. De meeste zonweringspecialisten raden daarom aan om bij de aanschaf van de dakkapel direct een zonwering aan te schaffen. Over het algemeen werkt voor dakkapellen een rolluik aan de buitenzijde het beste. Deze is van binnenuit te bedienen en biedt de nodige verkoeling.


verandazonwering in Rijen

Verandazonwering


Steeds meer mensen kiezen voor een veranda bij hun huis. Veranda’s bieden schaduw, opslagplek en geven het pand een authentieke aanblik. Hoewel de veranda zelf al enige schaduwplek biedt, is het in sommige gevallen prettig om een extra laag zonwering te monteren. Voor veranda’s raden de professionals het gebruik van een zonbescherming aan de buitenkant van het verandadak aan. Op deze manier wordt de zon al vroeg tegengehouden, en krijgt deze de minste kans om de ruimte te verwarmen. Door de laag tussen het dak en de zonwering creëert u bovendien meer luchtcirculatie. De kosten voor de verandazonwering hangen af van uw wensen.Pergola zonwering


Een pergola is een tuinonderdeel dat zeer populair is bij mensen die graag klimplanten in de tuin willen. De pergola bestaat uit een lattenconstructie op hoge palen, waardoor deze tevens geschikt is als terrasoverkapping. Zou u de pergola graag als tuinzitje gebruiken, maar is het u te warm? Er bestaan speciale vormen van zonwering voor pergola’s. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een baleinzonwering. De baleinzonwering is uitermate geschikt voor pergola’s, omdat dit weinig installatietijd en –moeite vraagt. De baleinen in de stof creëren een zachte en natuurlijke aanblik, waarbij de zon goed wordt tegengehouden. Ook het gebruik van een knikarmscherm is soms mogelijk.

Zonwering reparatie


Wie veelvuldig gebruik maakt van de zonnewering, zal op een gegeven moment merken dat er enige slijtage optreedt. Een voorbeeld is de slijtage van de band waarmee men een knikarmscherm inrolt, of het ontstaan van scheurtjes in het schermdoek. Dergelijke beschadigingen vereisen een professionele reparatie, zodat u zeker weet dat de werking gewaarborgd blijft. Door te kiezen voor een reparatie door een erkend vakman voorkomt u bovendien dat de schade steeds erger wordt. Een andere reparatie die vaak nodig is, is het herstel van de motor bij een elektrisch bediend zonweringsysteem. Deze reparatie neemt over het algemeen meer tijd in beslag, doordat het in veel gevallen noodzakelijk is een nieuw onderdeel te bestellen. Weet u niet of een reparatie wel de beste oplossing is? Een vakman uit ons netwerk informeert u met alle plezier over de mogelijkheden en het verschil in prijs tussen een reparatie en de aanschaf van een nieuw model. Een reparatie is over het algemeen alleen lucratief, als de zonbescherming daarna nog minimaal 3 jaar meegaat. Om te voorkomen dat een reparatie nodig is, adviseren wij om de zonwering regelmatig van onderhoud te voorzien. Reinig de schermen, smeer de motor, en laat de zonwering niet naar beneden als er veel wind staat.
Wilt u ook tijdens de zomermaanden een heerlijk aangename temperatuur in huis? Kies dan voor hoog kwalitatieve zonwering van één van onze specialisten. Wij informeren u met alle plezier!


Zonwering offertes vergelijken


Bent u benieuwd naar het verschil tussen een zonweringsysteem voor een pergola en veranda? Hebt u een vraag over de opties voor screens, markiezen of een knikarmscherm bij u thuis? Of wil u weten wat de aanschafprijzen worden voor een zonnescherm van één van de bekendere merken? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend enkele offertes aan, en leg deze naast elkaar om het zonweringsbedrijf uit Rijen met het beste aanbod te vinden. Voor welk bedrijf u ook kiest, wij garanderen aantrekkelijke kosten, een snelle en vakkundige hulp, en een ruim assortiment aan zonwering van diverse merken.

Bij u in de regio

Zoals al aangegeven beheren wij een landelijk opererend netwerk van specialisten op het gebied van zonwering. Ondertussen hebben wij een samenwerking met meer dan 200 bedrijven door het hele land. Dit betekent dat er een grote kans bestaat dat u in Rijen al regelmatig zonneschermen, markiezen of rolluiken van onze hand heeft gezien. Bent u nieuwsgierig naar vestigingen bij u in de buurt? Kijk dan in onderstaande lijst naar plaatsen waar wij regelmatig werken.

Landelijk netwerk

In 1998 is Zonwering Expert als kleine onderneming gestart in Utrecht. Omdat onze formule van een breed netwerk van specialisten met aandacht voor de individuele klant zeer succesvol bleek, konden wij onze service in 2002 uitbreiden naar de gehele Randstad. Ondertussen beheren wij al een aantal jaar een landelijk opererend netwerk van zonwering leveranciers. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij informeren u met alle plezier.