Zonwering trends 2014

De trends van 2014

Dit jaar is de trend van 2014 zonwering buiten. Terrasoverkapingen staan dit jaar op nummer één. Dealers van zonweringen hebben verschillende consumenten gevraagd wat zij de trend van dit jaar vonden. Daaruit kwam dus het buitenleven. Er hebben vel mensen meegedaan aan het onderzoek. En daaruit is er een winnaar van dit jaar gekomen, de buiten zonwering!

Buitenleven

Binnen het aankoopgedrag zonwering consumenten kwam vorig jaar de buitenzonwering op nummer 8 terecht. Dit jaar staat het op nummer 3, dat betekent dus dat veel meer mensen tegenwoordig ook kiezen voor wering die buiten toepasbaar is. De markt van terrasoverkappingen groeit erg snel in vergelijking met de voorgaande jaren. Mensen zien vaak mooie overkappingen op vakanties en overwegen het om er thuis ook een aan te schaffen.

Meer trends

De consumenten hebben niet alleen dat als trend gekozen er zijn namelijk nog veel meer dingen die consumenten belangrijk vinden dit jaar. De consument wil graag zonwering die aansluit bij hun wensen. Ook vindt 34% van de consument dat de zonwering bij het huis en de accessoires in huis moet passen. Men wil ook graag besparen op de stookkosten ieder jaar. En natuurlijk zorgen zonwering ervoor dat er een lekker woon en werk klimaat is in de woning. Steeds vaker zien we ook dat men al sneller een automatische wering aanschaft.

Overige trends

Zonweringen met een strak design zijn erg gewild dit jaar, net als felle kleuren. Ook wil men graag zonwering van recyclebaar materiaal dat dus milieuvriendelijk is. Volgens de zonwering ondernemers zijn de zwart-wit tinten dit jaar ook erg in trek. Nog een trend is dat zonwering wordt aangepast naar persoonlijke wensen zoals maatvoering, een speciaal design of een speciale kleur.

Gratis offertes