Zonwering Expert lanceert nieuwe initiatieven

Het zonwering seizoen staat op het punt om weer te beginnen, en Zonwering Expert bewijst dat het de afgelopen maanden niet heeft stilgezeten. Met een tweetal nieuwe initiatieven die in februari 2012 zijn gelanceerd is Zonwering Expert hard op weg om de Nederlandse zonwering markt in zijn totaliteit te veroveren.

Vernieuwde benadering van de markt

Door de lancering van twee zeer uitgebreide nieuwe websites te weten Rolluiken Expert en Markiezen Expert wordt ingespeeld op de zoekmethode van de consument. Door goed vindbaar te zijn in deze niche branches wordt een compleet nieuwe doelgroep bereikt. Alle initiatieven zijn bewust gelanceerd vanuit het “Expert concept”, deze initiatieven sluiten dan ook naadloos aan bij de doelstelling van Zonwering Expert.

Meerwaarde markiezen en rolluiken producten

Zowel Rolluiken als Markiezen Expert zijn gebouwd in een omgeving die volledig is geoptimaliseerd om aanvragen te genereren van geïnteresseerden. Door de zeer toegankelijke vormgeving en functionaliteiten is dit voor bezoekers een fluitje van een cent. Op zeer doeltreffende wijze kan een offerte worden aangevraagd. Deze aanvraag wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen door Zonwering Expert.

Verwachting 2012

Zonwering Expert ziet dit jaar dan ook rooskleurig tegemoet. Door de toepassing van deze nieuwe websites die perfect aansluiten bij onze dienstverlening verwacht Zonwering Expert dit jaar flink te kunnen groeien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Bekkema via info apenstaartje zonwering-expert.nl

Gratis offertes

Gratis zonwering offertes vergelijken?