Zonwering Expert Limburg, kwalitatieve zonwering tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.

Zonwering Limburg

Zonwering Limburg

Goede zonwering houdt de zon en warmte tegen, én kan uw woning in Limburg ook beschermen tegen inbraak! Bent u nieuwsgierig naar de vele voordelen die zonneschermen bieden? Of wilt u graag een knikarmscherm laten installeren door een zonwering expert uit Limburg? Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van zonbescherming aan huis!

Wij werken samen met bedrijven uit Limburg die u kunnen helpen en ondersteunen bij de aanschaf, installatie en het repareren van onder meer rolluiken, markiezen en screens. Bent u nieuwsgierig naar de kosten? Vergelijk dan diverse prijsopgaven van experts uit uw eigen regio!

Onze dienstverlening, uw voordeel:

 • Vergelijk eenvoudig prijs en aanbod van diverse experts uit Limburg;
 • Kies zelf een specialist die volledig voldoet aan uw wensen;
 • Bespaar op deze manier tot ruim 25% op de totale kosten;
 • Onze service is gratis en volledig vrijblijvend zodat u nergens aan vast zit.

Zonwering voor binnen of buiten?

Bent u op zoek naar een manier om de schitteringen van de zon tegen te gaan?, Of wilt u uw privacy in huis te vergroten of juist meer sfeer in huis creëren? Dan is het installeren van binnenzonwering een goede keuze. Zonwering voor binnen bestaat uit onder meer gordijnen, shutters, vitrage of lamellen. Het voordeel van zonwering binnen is dat de kosten een stuk lager liggen. Toch bieden ook buitenzonwering zoals rolluiken of markiezen voldoende voordelen. Goede elektrische rolluiken werken namelijk tevens isolerend én verkleinen de kans op inbraak! Bovendien is buitenzonwering de beste keuze als u ’s zomers graag een koele temperatuur in huis wenst.

Soorten zonwering

Een knikarmscherm wordt over het algemeen gemaakt van een sterk materiaal, dat bestand is tegen zon en regen. U kunt bij menig zonweringsbedrijf echter ook kiezen voor zonneschermen gemaakt van materiaal met extra brandvertragende kwaliteiten of sterk vuilafstotend. Deze meerwaarde komt dan wel met hogere prijzen. Verder is het in de meeste gevallen een mogelijkheid om zelf te bepalen welke kleur en design de screens, rolluiken of markiezen krijgen. Nieuwe innovaties op het gebied van verf en productie hebben ertoe geleid dat er tegenwoordig meer dan 112 kleuren bestaan. Hebt u vragen over de mogelijkheden, of bent u nieuwsgierig naar de kosten en voordelen van de verschillende soorten buitenzonwering? Lees dan snel verder.

Gratis offertes vergelijkenWerkzaamheden (*)

Type zonwering (*)

Bediening (*)


Gewenste uitvoerdatum (*)

Op zoek naar screens, markiezen en rolluiken tegen een scherpe prijs? Vul het offerteformulier op in, en vergelijk meerdere hoogstaande- en huismerken met elkaar. U bespaart tot wel 25 procent!

Navigeer verder op deze pagina naar:

Zonneschermen | Rolluiken | Markiezen | ScreensHoogwaardige kwaliteit

Als u een investering doet in de installatie van nieuwe zonbescherming, dan wilt u uiteraard alleen de beste kwaliteit. De leveranciers uit ons netwerk in Limburg leveren enkel producten van hoge kwaliteit en geavanceerde materialen. Daarnaast maken zij gebruik van innovatieve methoden voor de productie van de zonneschermen. Hiermee maken zij flinke stappen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Deze hoogwaardige kwaliteit komt niet alleen naar voren in de geleverde producten, maar wordt ook doorgevoerd in de montage. Dat klanttevredenheid hoog bij ons in het vaandel staat blijkt uit het feit dat diverse klanten hun vrienden en kennissen naar ons hebben doorverwezen.

Geheel vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd naar de prijs voor een knikarmscherm bij uw pergola of dakterras? Of bent u juist nieuwsgierig naar het verschil in aanschafprijs tussen markiezen en rolluiken? Laat ons u helpen met het vinden van een specialist uit Limburg! Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in zodat de experts uit Limburg een duidelijk beeld krijgen van uw hulpvraag. Hierna sturen meerdere experts geheel vrijblijvend hun offerte op maat toe. Vergelijk de verschillende experts op het gebied van prijs, kwaliteit, voorwaarden en eventuele aanbiedingen. Zo is het kiezen van een geschikt zonweringsbedrijf uit Limburg erg eenvoudig! Bovendien bent u dankzij onze werkwijze verzekerd van de beste prijs voor uw nieuwe buitenzonwering!Prijzen zonwering

zonwering prijzen in Limburg
Wij begrijpen dat niemand teveel wil betalen voor zijn nieuwe knikarmscherm of rolluiken. Bij de leveranciers uit ons netwerk bent u dan ook gegarandeerd van de scherpste tarieven! Wilt u een prijsindicatie op maat ontvangen? Vul dan het offerteformulier in. In de tabel vindt u de gemiddelde kosten van diverse soorten buitenzonwering. In Limburg is het knikarmscherm nog altijd enorm populair: dit kost gemiddeld €650,- tot €1.250,-, afhankelijk van de breedte.

Heeft u een iets kleiner budget? Vraag dan naar de mogelijkheden van markiezen of screens. Een screen kost tot drie meter breed ongeveer €200,- tot €300,- en een markies kost ongeveer €350,- tot €650,-.

Prijstabel zonwering

Type zonweringBreedte in meters*Gemiddelde prijzen, exclusief montagekosten **
Rolluiken1-3€100,- tot €450,-
Markiezen1-3€350,- tot €650,-
Screens1-3€900,-
Zonneschermen (knikarmscherm)2-5€650,- tot €1.250,-
Terrasoverkapping3-12€800,- tot €1.300,-

* Maatwerk is uiteraard mogelijk
** Let op dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte prijs hangt af van diverse factoren, denk bijvoorbeeld aan de exacte afmetingen, de materialen en de bediening. De genoemde gemiddelde prijs is exclusief montagekosten, maar inclusief btw.Montage- en bedieningskosten

Naast de materiaalkosten zijn ook de bedienings- en montagekosten een groot onderdeel van de totaalprijs. Kiest u voor een knikarmscherm dat u handmatig moet openen? Dan bent u het goedkoopst uit. Voor elektrische bediening dient u rekening te houden met een meerprijs van ongeveer €150,-. Voor een optimaal luxegevoel is het mogelijk om de zonneschermen met een afstandsbediening te openen en sluiten. Dit is een duurdere optie, en hiervoor kunt u rekening houden met een meerprijs van €200,- tot €250,-. Voor de montage zelf worden ook kosten gerekend. Deze zijn vooral afhankelijk van het soort zonnewering en de bediening hiervan. Gemiddeld komen de montagekosten uit op ongeveer €50,- tot €200,- voor het knikarmscherm.

Zonwering plaatsen

Wanneer u investeert in nieuwe zonneschermen of markiezen, dan is een juiste wijze van installatie natuurlijk belangrijk. Wij raden u daarom altijd aan om hiervoor een specialist uit Limburg in te schakelen. Niet alleen is de kans op een beschadiging aan uw gevel of zonwering een stuk kleiner, maar u heeft bovendien een garantie op het geleverde werk! Mocht er toch iets beschadigd raken, dan bent u niet verantwoordelijk voor de eventueel gemaakte onkosten. Bij het plaatsen van de buitenzonwering doorloopt de expert uit Limburg de volgende stappen:

Stap 1: Het bepalen van de plaats van de buitenzonwering. Hierbij geeft u uw persoonlijke voorkeuren door, zodat u zeker weet dat de monteur uw nieuwe zonneschermen op de juiste locatie plaatst. Zodra de juiste locatie is bepaald boort de vakman de gaten in de gevel.
Stap 2: Het bevestigen van de keilbouten, beugels en uiteindelijk de cassette van de buitenzonwering.
Stap 3: Na het plaatsen stelt de vakman uit Limburg uw nieuwe zonnescherm af.


Zonnescherm plaatsen

Zonneschermen

Tijdens de zoektocht naar geschikte zonwering voor buiten zult u regelmatig het begrip ‘zonneschermen’ tegenkomen. Waar men dit begrip in de praktijk gebruikt als een algemene term voor buitenzonwering, kan het ook slaan op een vorm van zonbescherming die beter bekend staat onder de term ‘knikarmscherm’. Een knikarmscherm is een open zonweringssysteem, waarbij verborgen armen het scherm uitrollen en spannen. Een knikarmscherm kent een grote uitval en flauwe hoek, waardoor deze zonneschermen een uitermate geschikte oplossing vormen als terrasoverkapping, maar minder voor de verkoeling binnenshuis.

Bij menig zonweringsbedrijf uit Limburg is het mogelijk een knikarmscherm met zijsteun of met draagbuis te bestellen. De prijzen voor een knikarmscherm met draagbuis liggen iets hoger, deze levert men echter in een grotere breedtes en uitval, dankzij de combinatie van vier knikarmen. Vraag onze medewerkers in Limburg om meer informatie.

Meer lezen over zonneschermen? Bekijk dan deze pagina.
Voordelen zonneschermen

 • U creëert een overkapping voor uw terras;
 • Zonneschermen bieden optimale loopruimte;
 • U heeft de keuze uit vele verschillende kleuren;
 • Zonneschermen zijn geschikt voor het afschermen van grotere oppervlaktes.

Wanneer een geschikte oplossing?

Zoals gezegd is een knikarmscherm uitermate geschikt als terrasoverkapping. Dankzij de grote uitval zorgt het scherm voor een groot schaduwvlak, dit terwijl u er nog gemakkelijk onder door kan lopen. Tevens zal bij zonneschermen het zonlicht nog wel de kamer bereiken, alhoewel licht gefiltreerd. Het laatste voordeel van een knikarmscherm is dat u deze zowel handmatig als elektrisch kan bedienen. Met behulp van wind- en zonsensoren is de effectiviteit bovendien te optimaliseren, zelfs wanneer u zelf niet in de buurt bent. Koopt u liever een vorm van zonwering die binnenshuis optimale verkoeling biedt? Kies dan voor markiezen of rolluiken. Let bij het aanschaffen van zonneschermen wel op de benodigde ruimte van ophanging.Zonneschermen prijzen

De aanschafkosten voor een knikarmscherm hangen af van de variant waar u voor gekozen hebt (met of zonder draagbuis), de gekozen cassette (open of gesloten), en de bediening. Daarnaast variëren de prijzen tussen de verschillende merken. Dit prijsverschil wordt onder meer gebaseerd op de keurmerken die sommige merken dragen, en het materiaal waarvan zij het scherm en de ophanging laten maken.

Kiest u liever voor een budgettaire vorm? Bij diverse zonweringsleveranciers uit Limburg zijn ook huismerken leverbaar. De levensduur van deze schermen ligt iets lager, maar de investering valt dan mee.

De minimale uitgaven voor een standaard knikarmscherm van twee vierkante meter vallen rond de €600,-. Deze prijs stijgt per halve meter breedte met €100,-, en per halve meter uitval met €50,-. Daarnaast krijgt u te maken met additionele ophanging- en bedieningskosten.

Prijstabel Zonneschermen

Breedte:Uitval:Gem. prijzen:
200 cm200 cm€650,-
300 cm200 cm€850,-
300 cm250 cm€900,-
400 cm250 cm€1.100,-
400 cm300 cm€1.200,-
500 cm300 cm€1.250,-Tot 25% besparen op uw nieuwe zonneschermen?

Vergelijk vrijblijvend offertes van verschillende specialisten uit Limburg en bespaar!

Vrijblijvende offertes

Rolluiken

Rolluiken vormen de tweede meest gekochte variant van zonwering voor buiten in Limburg. Het grote voordeel van rolluiken is dat deze een sterk inbraakwerende functie hebben. Daarnaast bieden rolluiken, indien ze naar beneden gerold zijn een hoge isolerende werking tijdens de wintermaanden, en een verkoelend effect in de zomer. Andere voordelen van rolluiken als zonwering is dat deze een goede geluidsisolatie, verduistering en privacy bieden. Uit onderzoek blijkt dan ook dat met name bij gezinnen met (jonge) kinderen rolluiken een grote aftrek vinden. Het enige nadeel is dat u niet door een rolluik heen kunt kijken, zodat u geen vrij uitzicht behoudt. Bij menig zonweringsbedrijf is het mogelijk zelf de dikte van de lamellen te bepalen, evenals de bedieningsvorm. De kwaliteit en inbraakwerendheid van een rolluik is met name afhankelijk van het gekozen merk. Diverse merken zoals Heroal, Roma en Winsol bieden hoogstaande zonwering aan, tegen aantrekkelijke tarieven.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken? U leest het hier.

Voorzet-, opbouw-, of inbouwrolluiken?

Inbouwrolluiken worden ingebouwd in de raam- of deuropening. Dit betekent dat men de gevel deels zal afbreken, de inbouwrolluiken zullen plaatsen, en daarna de steen weer inzetten. Inbouwrolluiken zult u dan ook niet zien, wat het vooraanzicht ten goede komt. Toch monteren professionals inbouwrolluiken met name bij nieuwbouwprojecten. De verbouwing staat bij huidige woningen niet in vergelijking met het geleverde voordeel. Opbouwrolluiken worden voornamelijk geïnstalleerd als het bouwtechnisch niet mogelijk is om de inbouwvariant te plaatsen. Hierbij wordt de rolluikkast van opbouwrolluiken zo gemonteerd dat deze een geheel vormt met het raam. Hiermee wordt het vooraanzicht enigszins verstoord, maar bent u minder tijd kwijt aan verbouwing.
Voorzetrolluiken vormen een derde optie. Deze kunt u desgewenst zelf installeren, waardoor u minder kosten kwijt bent. Voorzetrolluiken levert men bij menig zonweringsbedrijf uit Limburg, van verschillende merken.

Prijzen rolluiken

De aanschafprijzen voor een rolluik hangen van diverse zaken af. Denk hierbij aan het type rolluik, de manier van plaatsing, de gekozen besturing en de plaats waar u de luiken wilt installeren. Ook de afmeting van een luik is van invloed op de uiteindelijke prijs. Wanneer u de A-merken met elkaar vergelijkt, dan blijkt dat u minimaal €125,- per vierkante meter kwijt bent. Hier worden dan nog de kosten voor montage en bediening aan toegevoegd. De keuze voor een elektronisch bedieningssysteem betekent bijvoorbeeld een meerprijs van €100,-.

Beschikt u maar over een beperkt budget, dan raden onze specialisten uit Limburg aan om te kiezen voor een huismerk van de lokale bouwmarkt. Dit heeft als nadeel dat er minder garantie op zit, en dat de isolerende werking minimaal is. Desondanks blijft de verduistering hetzelfde, en is ook de geluidisolatie prima. Hiermee kunt u tot wel €50,- per vierkante meter besparen. Dit verschil in investering wordt wel verminderd door een stijging van de stookkosten.

Prijstabel rolluiken

Breedte:Hoogte:Gem. prijzen:
100 cm100 cm€100,-
120 cm120 cm€120,-
160 cm140 cm€160,-
200 cm200 cm€230,-
260 cm200 cm€300,-
300 cm260 cm€450,-Markiezen

Markiezen vormen de meest klassieke variant van zonwering voor buiten. Deze zonneschermen hebben een aluminium of houten opbouw, waarover een stevige lap stof is geplaatst. Dankzij de verschillende beschikbare designs kunnen markiezen zowel een moderne als klassieke uitstraling bieden. Het grote voordeel van markiezen is dat deze een relatief kleine uitval hebben, zodat u deze boven vrijwel alle ramen en deuren kan plaatsen. Een standaard markies levert bovendien extra veel schaduw doordat zowel de bovenkant als beide kanten dicht zitten. Hierdoor blijft uw woning heerlijk koel, onafhankelijk van de stand van de zon.

Kiest u voor markiezen als zonneschermen? Dan zal een monteur uit Limburg deze aan de buitenkant van uw woning installeren. Hebt u behoefte aan meer informatie over de diverse mogelijkheden? Wilt u weten welke merken markiezen van hoge kwaliteit aanbieden? Vul dan het formulier op deze website in, wij sturen u geheel vrijblijvend enkele offertes toe.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over markiezen.

Petmodel, klapmodel of standaardmodel?

Bij menig zonweringsbedrijf uit Limburg zijn drie modellen markiezen verkrijgbaar:

 • Het standaardmodel bestaat uit de normale markies; bolvormig en met een kleine uitval. Deze kan bij vrijwel elk pand gemonteerd worden. Het nadeel van het standaardmodel is dat deze geen vrije doorloop biedt.
 • Het klapmodel bestaat uit een lattenconstructie die een grote uitval mogelijk maakt. Hierdoor kunnen deze markiezen boven openslaande ramen en deuren worden gezet. De markies zal het openen van het raam niet hinderen.
 • Het petmodel bestaat eveneens uit een unieke lattenconstructie, gelijkend op een pet. Hierdoor is het bij markiezen met een petmodel wel mogelijk om er onderdoor te lopen. Tevens creëert u zo een vergroot vrij uitzicht, wat voor veel mensen een bijkomend voordeel is.

Welk model markies het meest geschikt is, is afhankelijk voor uw wensen. Aarzel niet om een specialist uit Limburg om advies te vragen.Prijzen markiezen

De prijzen voor markiezen vallen relatief hoog, wanneer wij deze vergelijken met de prijs van andere zonneschermen. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met een minimale prijs van €350,- voor één vierkante meter van het standaardmodel. Voor alle modellen geldt dat er per extra meter breedte €100,- bij wordt gerekend, en per extra uitvalmaat €50,-. Natuurlijk hangt de exacte aanschafprijs af van het gekozen zonweringsbedrijf. Bovenop de minimale kosten komen additionele uitgaven voor design, materiaal en bediening. Ook voor de overkapping betaalt u extra kosten.

Wat betreft de besturing; deze is naar wens zeer uitgebreid, bijvoorbeeld door een volledige automatisering met behulp van wind- en zonsensoren. In combinatie met een standaard elektronische bediening kan de prijs hiervan oplopen tot €400,-.

Wanneer we al deze kosten bij elkaar optellen, dan komt u voor een standaardmodel markies, van één vierkante meter met handmatige bediening minimaal op €550,-. Is uw budget hiervoor niet toereikend? Kies dan voor een knikarmscherm als zonwering.

Prijs = (breedte + uitval) x materiaal + (overkapping x materiaal) + besturingssysteem.

Prijstabel markiezen

1 m breed:2 m breed:3 m breed:
Uitval:
80 cm€350,-€450,-€550,-
100 cm€420,-€520,-€600,-
120 cm€450,-€550,-€650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout:€110,-€140,-€170,-
Aluminium:€130,-€180,-€230,-
Hardhout:€220,-€270,-€320,-
Screens

Naast zonneschermen, rolluiken en markiezen zijn er op de huidige markt ook screens beschikbaar als zonbescherming. Screens worden in Limburg het meest geleverd aan bedrijven die wel privacy willen hebben, maar het vrije uitzicht willen behouden. Hoewel screens hiervoor een geschikte oplossing vormen en ook bekend staan als vlakhangende zonwering, zijn deze tevens te gebruiken als terras- of balkonoverkapping, door ze horizontaal te plaatsen. Dankzij de robuuste stof, en de rits aan de zijgeleiders, zijn screens stevig en functioneel. Eenmaal gekozen voor een screen? Dan zal onze monteur uit Limburg deze voor u aan de buitenkant van de gevel monteren. U zult hier geen omzien naar hebben, en hoeft alleen de kleur te bepalen. Dankzij de grote variatie in kleuren, krijgt u zowel de keus uit een moderne uitstraling (bijvoorbeeld met antraciet of gebroken wit), of vrolijke tintent als oranje of rood. Wij passen alles aan uw wensen aan.

Hier leest u meer over screens.

Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?

Zoekt u op internet naar screens, dan merkt u algauw dat er twee verschillende modellen aangeboden worden: standaard screens en ritsscreens. Het verschil tussen beide varianten is dat dankzij het unieke ritssysteem rits- of zipscreens een grotere breedte kunnen overspannen. Waar een standaardscreen maximaal zo’n 3 meter breed is, bereikt een ritsscreen een maximale afmeting van vijf meter. Verder hebben beide modellen dezelfde kenmerken: ze zakken door middel van een verzwaarde onderlijst en kennen een goede weersbestendigheid. Daarnaast dienen ze tevens als insectenwering voor het open raam.

Wilt u screens die zeer windvast zijn? Kies dan voor een spansysteem als extra optie. Het spansysteem trekt feitelijk aan vier zijden het scherm strak, waardoor deze minder vatbaar is voor de invloed van de wind. Screens met spansystemen vormen een enigszins hogere investering. Vraag uw leverancier uit Limburg naar de mogelijkheden.

Overzicht prijzen zonnescreens

De kosten voor screens starten rond de €550,-, inclusief besturing en omkasting. U bestelt dan een eenvoudig model, functioneel, zonder extra toepassingen, ook de kleurkeuze is voor een dergelijke investering beperkt.

Wilt u meer mogelijkheden, zoals extra windvastheid, verscheidene designs, of extra afmetingen? Dan valt de uitgave tussen de €550,- en €900,-. Wanneer u kiest voor screens met spansysteem, van grote afmeting en met elektrische bediening, dan bent u minimal €1000,- kwijt, en lopen de prijzen soms op tot €1700,-. De aanschafprijs voor de zonneschermen is tevens afhankelijk van het feit of u voor merken als Verosol, Heroal kiest.

 

Besparen?

Wanneer u opteert voor een huismerk van het zonweringsbedrijf dan bespaart u gemakkelijk honderden euro’s op de uiteindelijke uitgave. Hiermee levert u wel in op kwaliteit en levensduur. Besparen is tevens een optie door de verschillende merken en aanbieders met elkaar te vergelijken. Vraag dus vrijblijvend offertes aan!

Prijstabel screens

Hoogte:Breedte:Gem. prijzen:
80 cm60 cm€200,-
150 cm75 cm€230,-
200 cm150 cm€300,-
Bedieningsoort:Gem. prijzen:
Oogwindwerk€30,-
Elektrisch€160,-
Elektrisch met afstandsbediening€230,-
zonwering merken in Limburg

Diverse merken

Bent u op zoek naar zonneschermen, geproduceerd door één van de bekende merken? Dan bent u bij Heroal, Dickson, Unilux, Weinor of Somfy aan het juiste adres. Deze merken produceren verschillende soorten zonwering van hoog niveau, in een goede prijsklasse. Elk van deze merken heeft hierbij wel weer zijn eigen specialisme. Zo produceert men bij familiebedrijf Heroal rolluiken en terrasoverkappingen, waarbij de productie is gericht op duurzaamheid. Weinor daarentegen richt zich in het productieproces op veiligheid van hun knikarmscherm. Tot slot dient u te kijken naar de producten van Somfy. Zij leveren elektronica voor de bediening van rolluiken, screens en markiezen. Denk hierbij aan afstandsbedieningen, sensoren en bedieningspanels. Vergelijk de prijzen van deze merken door een aanvraag te doen middels ons offerteformulier.Keurmerken

Om verzekerd te zijn van de hoogwaardige klasse van een product, kunt u een zonweringsbedrijf naar de keurmerken vragen die op een zonnescherm van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat de mate van inbraakpreventie aangeeft, of het SKG merk, wat van toepassing is op de verscheidene artikelen voor gevelbouw. Een laatste keurmerk waar wij uw aandacht op willen vestigen is het GS (Geprüfte Sicherheit) label dat het Duitse testbedrijf TÜV uitgeeft. Zij testen verscheidene zonneschermen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.Vraag vrijblijvend offertes aan!

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Gratis offertesZonwering schoonmaken

Om het niveau van zonbescherming optimaal te houden, en de levensduur te verlengen, dient u de zonneschermen regelmatig te reinigen. Bij menig zonweringsbedrijf uit Limburg zijn producten beschikbaar die hier specifiek voor gemaakt zijn. Voor een extra goede vuilafstoting, moet u bijvoorbeeld na het schoonmaken het doek inspuiten met een speciale spray. Er zijn tevens sprays leverbaar voor hardnekkige vlekken en vuil. Over het algemeen is het echter voldoende om de zonwering te reinigen met een doek en normaal kraanwater. Wel is het daarna van belang dat een doek voldoende opdroogt voordat u deze weer inrolt. Met het regelmatig schoonmaken verlengt u eenvoudig de levensduur van de zonbescherming met wel vijf jaar en behoudt u de fabrieksgarantie. Wij adviseren u desgewenst graag over de beste reinigingsmethode.

Veranda zonwering

Hoewel de meeste veranda’s al overdekt zijn op het moment van montage, is het een optie om de temperatuurbeheersing te optimaliseren met behulp van zonwering. Het grote voordeel van een verandazonwering is dat u deze aan de buitenkant plaatst, wat betekent dat de warmte al voordat die door het dak heen trekt al wordt tegengehouden.

Door de extra ruimte tussen de overkapping en de zonneschermen creëert u bovendien een extra luchtcirculatie en daarmee meer verkoeling. Bij menig specialist uit Limburg is het een mogelijkheid de verandazonwering in een groot aantal kleuren en designs te bestellen. Zo vindt u altijd iets dat bij u past.

zonwering dakkapel

Zonwering voor dakkapel

Op het moment dat u kiest voor de installatie van een dakkapel, dan moet u ook aandacht besteden aan de zonnewering van de ruimte. Een dakkapel is over het algemeen een vrij warm woongedeelte omdat het helemaal bovenin het pand zit. Over het algemeen vormen rolluiken de beste vorm van zonwering voor dakkapellen. U kunt de luiken zowel aan de buiten- als binnenzijde monteren. Dankzij de eenvoudige elektronische bedieningssystemen is de bediening geen enkel probleem. Zelfs als u kiest voor de buitenzijde oplossing. Hebt u maar een beperkt budget? Hang dan zeer dikke gordijnen op en zorg voor voldoende ventilatie voor een aangename temperatuur.


verandazonwering in Limburg

Pergola zonwering

Een pergola is een houten lattenconstructie, die men in de tuin plaatst om hier planten tegenaan te laten groeien. Een pergola kan men bovendien tegen de gevel monteren, om meer schaduw te creëren op een terras of tuinpad. Het voordeel van een pergola is dat u hiermee op eenvoudige wijze meer schaduw creëert, zeker als u de pergola combineert met een zonnescherm. De eerste oplossing die wij aanraden voor pergola’s is de baleinzonwering. Dit is een vorm van zonwering die u aan de onderzijde van de overkapping monteert. Naast de baleinzonwering is ook een zonnescherm met een cassette een mogelijkheid. Dit kent wel hogere aanschafprijzen.


Zonwering reparatie

Of u nu een knikarmscherm laat plaatsen bij uw terras, een speciaal doek voor over de pergola of een rolluik bij de dakkapel: elke zonwering is op een gegeven moment aan vervanging toe. Door het juiste onderhoud en een incidentele reparatie is het echter mogelijk om de levensduur van de zonnewering aanzienlijk te verlengen. Een reparatie past men over het algemeen alleen toe als daarmee de levensduur te verlengen is, zonder hoge kosten.

Een mogelijke reparatie bestaat uit het vervangen van een tandwiel uit de besturing, of het herstellen van scheurtjes in het schermdoek. Daarnaast is soms de reparatie van een knikarm noodzakelijk, als een harde windvlaag deze enigszins uit het lood heeft getrokken. Een reparatie is alleen voordelig op het moment dat de zonwering daarna nog jaren meegaat. Een professional uit ons netwerk in Limburg zal daarom altijd met u overleggen over de beste oplossing, en u informeren over de voor- en nadelen van zowel reparatie als een nieuwe aanschaf. Waarvoor u ook kiest, op het moment dat een zonnescherm beschadigd is, is het noodzakelijk een vakman in te schakelen voor de reparatie of vervanging. Zodra u zelf aan de slag gaat is het waarschijnlijk dat u het systeem extra beschadigt. Diverse soorten zonwering tegen lage prijzen en van hoogwaardig niveau. Wij bieden zowel zonneschermen als rolluiken en screens, ook voor een knikarmscherm vormen wij het juiste adres.Op zoek naar kwalitatief goede buiten- en binnenzonwering tegen lage tarieven? Bespaar eenvoudig tot 25% op de totale kosten door offertes van leveranciers te vergelijken.Waarom een zonwering expert in Limburg inschakelen?

Als u investeert in zonwering van hoogwaardige kwaliteit, dan is het zonde om te besparen op een goede installatie. Het inschakelen van een zonwering expert uit Limburg biedt namelijk vele belangrijke voordelen., Onderstaande redenen zorgen voor een langere levensduur van uw nieuwe zonneschermen.

 • Allereerst bespaart u uzelf een hoop energie en tijd;
 • U bent verzekerd van vakwerk, alles is op correcte wijze geïnstalleerd;
 • U heeft garantie op het geleverde werk. Problemen worden door de experts afgehandeld;
 • U weet zeker dat uw nieuwe zonneschermen optimaal werken.

Zonwering offertes vergelijken

De aanschafprijzen voor een zonwering bij u thuis, hangen af van verscheidene factoren, zoals u hierboven ook al hebt kunnen lezen. Daarom is het verstandig om voordat u overgaat tot de aanschaf van een bepaald product, eerst meerdere offertes aanvraagt van specialisten uit de regio. Vul ons offerteformulier nauwkeurig in, en wij sturen u maximaal vijf offertes toe van erkend zonweringspecialisten uit de buurt van Limburg. Het is aan u om de prijsopgaven met elkaar te vergelijken, en te kiezen voor het beste aanbod. Ook voor reparatie of onderhoud is het mogelijk een offerte aan te vragen. Wij helpen u met alle plezier verder.
Bij u in de regio

Het uitbreiden van ons netwerk heeft ertoe geleid dat wij intussen samenwerken met meer dan 200 zonweringspecialisten over het hele land. Met elk additioneel zonweringsbedrijf vergroten wij voor u de mogelijkheden en profiteert u van de ervaring en kennis van vele aanbieders. In onderstaand overzicht bieden wij een overzicht van de plaatsen waarin wij in uw regio voornamelijk actief zijn.

Vestigingen

Knikarmscherm plaatsen in Beek
Rolluik monteren in Brunssum
Buitenzonwering in Geleen
Screens in Heerlen plaatsen
Markiezen in Kerkrade plaatsen
Uitvalscherm in Weert vervangen
Plaatsen serrezonwering in Maastricht
Pergolazonwering in Valkenburg
Zonnescherm monteren in Roermond
Knikarmschermen in Landgraaf monteren

Landelijk netwerk

Waar Zonwering Expert oorspronkelijk begon als lokaal bedrijf, heeft ons netwerk zich de afgelopen jaren uitgebreid over heel Nederland. Dankzij onze hoge klantvriendelijkheid en de scherpe tarieven waartegen wij onze artikelen aanleveren, is ons bedrijf snel gegroeid. Bent u benieuwd naar welk zonweringsbedrijf bij u in de buurt onze zonneschermen levert? Kijk dan in onderstaande lijst. Wij beantwoorden graag al uw vragen, en staan in het hele land voor u klaar.


Gratis offertes

Gratis zonwering offertes vergelijken?