Zonwering Expert Zeeland, kwalitatieve zonwering tegen scherpe prijzen!

Een keuze maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag vrijblijvend en gratis diverse offertes aan en vergelijk deze op prijs en kwaliteit.

Zonwering Zeeland

Zonwering Zeeland

Heeft u interesse in zonwering voor uw woning in Zeeland? Wilt u graag een knikarmscherm boven uw terras? Of denkt u erover na om zonneschermen, markiezen of rolluiken te plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor binnenzonwering staat een specialist uit Zeeland voor u klaar. Lees op deze pagina meer over de soorten zonwering en het plaatsen en monteren. Daarnaast geven we u meer informatie over de gemiddelde kosten.

Van rolluiken tot een groot knikarmscherm of een verduisterende zonneschermen. Laat het plaatsen van een knikarmscherm of andere zonweringen over aan een vakman. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk de aanbiedingen van bedrijven uit de regio Zeeland en bespaar op de kosten. Vul vandaag nog het formulier in en u wordt snel geholpen!

Onze dienstverlening, uw voordeel:

 • direct contact met meerdere experts;
 • offertes met scherpe prijzen;
 • vergelijk de offertes op uw gemak;
 • bespaar op de kosten en betaal nooit teveel.

Zonwering voor binnen of buiten?

Er bestaat zowel zonwering voor binnen als zonwering voor buiten uw woning in Zeeland. Binnenzonwering, de naam zegt het al, wordt aangebracht aan de binnenkant van de ramen. Het zorgt er onder andere voor dat u de felle zon kunt blokkeren, geen last heeft van schitteringen op uw tv of computerscherm en dat het koeler blijft in de zomer. Denk hierbij aan gordijnen, jaloezieën of luxaflex. Voorbeelden van zonwering buiten zijn screens, markiezen, rolluiken en zonneschermen, ook wel knikarmschermen genoemd. Creëer schaduw met buitenzonwering, houdt de zonnestralen tegen of maak een prachtige overkapping over uw terras met zonneschermen.

Soorten zonwering

U heeft de keuze uit vele soorten zonweringen voor uw woning of bedrijf in Zeeland. Markiezen worden veel gekozen door winkels of voor de voorgevel van een woning. Screens zijn ideaal als u uw huis wilt verduisteren, maar nog wel naar buiten wilt kijken. Een knikarmscherm of zonnescherm wordt geplaatst boven terrassen, pergola’s en grote ramen in de woonkamer. Welke zonnescherm geschikt is voor uw woning of bedrijfspand in Zeeland, is afhankelijk van uw wensen en het budget. Neem contact op via het offerteformulier en kies de specialist uit Zeeland die het beste bij u past!

Gratis offertes vergelijkenWerkzaamheden (*)

Type zonwering (*)

Bediening (*)


Gewenste uitvoerdatum (*)

Zoekt u naar zonwering van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen in Zeeland? Zoek dan niet verder, bij Zonwering Expert vergelijkt u eenvoudig en snel zonneschermen van diverse leveranciers uit uw regio.

Navigeer verder op deze pagina naar:

Zonneschermen | Rolluiken | Markiezen | ScreensHoogwaardige kwaliteit

Denkt u erover na om buitenzonwering te laten plaatsen? Dan wilt u uiteraard alleen de hoogste kwaliteit voor de beste aanschafprijs. Dat is logisch! De bedrijven uit de regio Zeeland uit ons netwerk hebben veel ervaring en zijn u graag van dienst. De vakmannen beschikken over veel ervaring.

Daarnaast volgen ze regelmatig trainingen en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en gereedschappen. U profiteert zo van professionele en nauwkeurige plaatsing en montage van de zonweringen.

Besparen? Vrijblijvende offertes aanvragen

Een prachtig zonnescherm laten installeren? Of verduisterende screens voor uw ramen laten monteren? Dan wilt u uiteraard besparen op de kosten voor uw nieuwe buitenzonwering. Vraag hiervoor offertes op van meerdere bedrijven. Door aanbiedingen te vergelijken op basis van prijs, aanbod en voorwaarden weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor uw zonneschermen. Het is mogelijk om tot 40% te besparen op de kosten. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt snel een reactie van bedrijven uit de omgeving Zeeland. Vergelijk de offertes en ga ook voor de beste deal!Prijzen zonwering

zonwering prijzen

De totale kosten voor uw zonwering zijn onder andere afhankelijk voor het soort zonwering dat u kiest, de grootte en de gekozen bediening. Een rolluik van 1 bij 3 meter kost gemiddeld €100,- tot €450,-, dit is exclusief de montagekosten. Wilt u liever een breed knikarmscherm van 2 bij 5 meter? Dan moet u rekening houden met prijzen van €650,- tot €1.250,- per knikarmscherm. Door uw zonwering handmatig te bedienen, bespaart u op de kosten. De stijl en kleur van het zonnescherm, het benodigde montagemateriaal en de arbeidskosten zijn ook van invloed op de uiteindelijke totaalprijs. Meer informatie over de prijzen? Vul dan het formulier in en u ontvangt spoedig gratis offertes.

Prijstabel zonwering

Type zonweringBreedte in meters*Gemiddelde prijzen, exclusief montagekosten **
Rolluiken1-3€100,- tot €450,-
Markiezen1-3€350,- tot €650,-
Screens1-3€900,-
Zonneschermen (knikarmscherm)2-5€650,- tot €1.250,-
Terrasoverkapping3-12€800,- tot €1.300,-

* Maatwerk is uiteraard mogelijk
** Let op dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte prijs hangt af van diverse factoren, denk bijvoorbeeld aan de exacte afmetingen, de materialen en de bediening. De genoemde gemiddelde prijs is exclusief montagekosten, maar inclusief btw.Montage- en bedieningskosten

Naast de kosten voor de zonwering heeft u ook te maken met montage- en bedieningskosten. Het is verstandig om het monteren en installeren van de zonweringen uit te besteden aan een vakman. Of het nu gaat om elektrisch bedienbare rolluiken of om een aantal markiezen. Het monteren moet nauwkeurig gedaan worden. Wanneer de zonwering niet goed geplaatst wordt, is er kans op beschadiging van de muur, de bediening of de zonwering zelf. Dit kan uiteindelijk leiden tot hoge kosten. U ervaart meer gebruiksgemak wanneer de zonwering zoals een knikarmscherm perfect geplaatst is en de bediening goed is ingesteld.

Zonwering plaatsen

Voor elk type zonwering is er een andere methode voor het monteren en installeren. Rolluiken met elektrische bediening worden op een andere manier geplaatst dan met een handmatige bediening. Bij elektrische bediening is bijvoorbeeld het juist instellen van de bediening van groot belang.

Binnenzonwering is vaak eenvoudiger te plaatsen dan zonwering buiten. Buitenzonwering zoals een breed knikarmscherm, is namelijk een stuk zwaarder en dit heeft invloed op de montage.


Zonnescherm plaatsen

Zonneschermen

De term zonneschermen gebruikt men vaak als algemene term voor het aanduiden van de zonwering. Zonneschermen vormen echter ook een eigen categorie binnen de buitenzonwering. Om onduidelijkheid te voorkomen spreek menig zonweringsbedrijf uit Zeeland echter van knikarmschermen of uitvalschermen in plaats van zonneschermen. Een knikarmscherm is één van de meest eenvoudige vormen van zonwering, en is vaak laaggeprijsd. Voordelen van het knikarmscherm zijn bovendien de gemakkelijke plaatsing en de grote variatie aan kleuren en designs voor het schermdoek. Hebt u ervoor gekozen om zonneschermen aan te schaffen en wil u deze voor een groot deel zelf installeren? Dan is het knikarmscherm zeker een goede keuze.

Meer lezen over zonneschermen? Bekijk dan deze pagina.Wat doet de vakman voor u?

De vakman uit Zeeland heeft veel ervaring met het plaatsen van rolluiken, markiezen, zonneschermen en screens. U bent verzekerd van een perfecte plaatsing. Allereerst meet de vakman alles op en bepaalt hij waar de zonwering precies geplaatst wordt. Daarna monteert hij de zonwering met het juiste materiaal en stelt hij alles goed af. Na de montage is uw zonwering direct te gebruiken.

Zelf doen of vakman inschakelen?

Denkt u erover na om uw zonwering zelf te plaatsen? Wij raden aan om het over te laten aan een specialist uit Zeeland. De specialist weet namelijk precies wat hij nodig heeft voor een goede montage, en beschikt over het juiste materiaal en gereedschap om de zonwering juist in te stellen. Zo hoeft uzelf geen speciale gereedschappen aan te schaffen. Alles wordt geregeld!


Voordelen zonneschermen

 • Verkoelend in huis
 • Houdt de zon tegen
 • Zorgt voor veel schaduw
 • Warme uitstraling

Wanneer een geschikte oplossing?

Een zonwering is handig voor vele doeleinden. Uiteraard is het erg geschikt om de zon te blokkeren uit uw woning of om een overkapping te maken over uw terras met een knikarmscherm. Een knikarmscherm kan zelfs tot vijf meter breed geleverd worden. Ideaal voor een terrasoverkapping. Plaats screens of rolluiken in de woning om uw woonkamer of slaapkamer te verduisteren en aangenaam koel te houden in de zonnige maanden. Daarnaast creëert zonwering veel privacy. Met een screen kunt u altijd nog naar buiten kijken, maar kan niemand meer naar binnen kijken. Rolluiken geven u daarnaast ook nog een veilig gevoel, want ze zijn inbraakwerend.


Zonneschermen prijzen

De aanschafprijzen voor zonneschermen hangen van vele factoren af, zo ook de aanschafprijs voor een knikarmscherm. Deze is onder meer afhankelijk van het soort scherm waar u voor kiest, de montagekosten en het gekozen besturingssysteem. Zoekt u naar een standaard knikarmscherm in een basiskleur? Dan moet u rekening houden met kosten rond de €850,- voor een scherm van 4 meter breed. Voor de besturing rekenen wij kosten tussen de €35,- voor een handmatige bediening en €250,- voor een elektronisch besturingssysteem.

 

Montagekosten

Tot slot komen er dan nog de montagekosten bovenop. Wij gaan gemiddeld uit van een montageprijs rond de €100,-. Via het webformulier vraagt u gemakkelijk en snel een aantal vrijblijvende prijsopgaven aan.

Prijstabel Zonneschermen

Breedte:Uitval:Gem. prijzen:
200 cm200 cm€650,-
300 cm200 cm€850,-
300 cm250 cm€900,-
400 cm250 cm€1.100,-
400 cm300 cm€1.200,-
500 cm300 cm€1.250,-Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor zonwering in Zeeland?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes. U wordt snel en vakkundig geholpen!

Vrijblijvende offertes

Rolluiken

In Zeeland plaatsen wij vele soorten zonwering, waaronder rolluiken. Rolluiken vormen een populaire keus voor onze klanten, omdat zij naast zonbescherming ook vele overige voordelen kennen. Zo biedt een rolluik een goede privacybescherming, zorgt deze voor verduistering en is er een verlaagde kans op inbraak.

Wilt u graag een hogere isolatiewaarde creëren bij uw woning? Ook daarvoor kunnen de rolluiken een geschikte oplossing bieden: u moet deze dan wel tijdens de wintermaanden sluiten. Het effect van deze voordelen wordt versterkt zodra u kiest voor inbouwrolluiken in plaats van voorzetrolluiken. Het nadeel van rolluiken is dat u hierbij geen uitzicht naar buiten overhoudt. Bij menig zonweringsbedrijf levert men diverse modellen rolluiken. De beste keuze voor u is afhankelijk van uw wensen en budget.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken? U leest het hier.


Opbouw- of inbouwrolluiken?

Zoals gezegd bestaan er verscheidene modellen rolluiken. De meest voordelige variant is de voorzetrolluik. Deze wordt tegen het kozijn geplaatst, waardoor er weinig verbouwtijd nodig is. Het voordeel van voorzetrolluiken is bovendien dat deze bij monumenten mogen worden geplaatst. Wil u graag de beste isolatie en/of inbraakveiligheid? Dan adviseren wij te kiezen voor inbouwrolluiken. Vanwege de aanzienlijke verbouwing die hieraan verbonden is, kunt u dit het beste toepassen bij een nieuwbouwpand in Zeeland. Voor een vergelijkbaar resultaat met minder verbouwing en een lagere investering is de opbouwrolluik een uitstekend alternatief. Het voordeel van opbouwrolluiken is bovendien dat u deze van binnenuit niet ziet zitten. De beste aanblik van buitenaf creëert u met inbouwrolluiken, omdat deze in de muur verwerkt worden.
Prijzen rolluiken

De prijs voor rolluiken worden eveneens bepaald door meerdere factoren. De belangrijkste invloedsfactor is het model waarvoor u hebt gekozen. Daarnaast zullen de afmetingen enige invloed hebben. Hoe groter de rolluiken, hoe hoger de aanschafprijs natuurlijk. Andere invloedsfactoren zijn het gekozen kastmodel en de gewenste kleur van de luiken.

Maatwerk

Voor het bestellen van de rolluiken is het zeer belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft. Weet u niet precies wat u op moet meten? Een zonweringspecialist uit Zeeland kan desgewenst bij u langskomen om de ramen in te meten. Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten voordat u definitief de rolluiken bestelt? Vraag dan vrijblijvend enkele prijsindicaties aan van specialisten uit ons netwerk. Wij helpen u met plezier verder.

Prijstabel rolluiken

Breedte:Hoogte:Gem. prijzen:
100 cm100 cm€100,-
120 cm120 cm€120,-
160 cm140 cm€160,-
200 cm200 cm€230,-
260 cm200 cm€300,-
300 cm260 cm€450,-Markiezen

Markiezen bieden vaak een traditionele en authentieke aanblik, doordat zij vroeger dienden als standaard zonwering. De traditionele markiezen hadden een ronde lattenconstructie en een schermdoek met afwisselend witte en groene of gele verticale strepen.

Wil u traditie combineren met moderniteit? Kies dan voor markiezen in een egale kleur binnen het aardetinten spectrum. Wie kiest voor markiezen kiest voor vele voordelen. Zo kunt u onder de meeste markiezen doorlopen, en is het vaak tevens mogelijk om het raam nog te openen onder de zonwering. Dit betekent dat u terwijl de zonnewering uitgeklapt is, nog wel kunt blijven ventileren. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u weten wat het verschil is tussen een markies en rolluik? Wij informeren u met alle plezier.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over markiezen.
Petmodel, klapmodel of standaardmodel?

Bij menig zonweringsbedrijf uit Zeeland hebt u de keuze uit drie markiesmodellen: het standaardmodel, het klapmodel en het petmodel. Deze drie modellen hebben allen hun eigen kenmerkende eigenschappen, waardoor het afhankelijk is van uw wensen welk model het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Het meest standaard model is bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk voor mensen met een beperkt budget, en is overal te plaatsen. Het klapmodel daarentegen heeft een grotere uitval en daarmee groter schaduwgebied, wat de markiezen zeer geschikt maakt voor terrassen. Het petmodel tot slot biedt uitkomst wanneer u het liefst een vrije doorloop houdt, of als er weinig ruimte is naast huis. Dankzij de unieke lattenconstructie is het bovendien mogelijk om bij het petmodel ramen te blijven openen.Prijzen markiezen

De prijs voor markiezen is relatief hoog in vergelijking met andere zonneschermen. Zo beginnen de aanschafkosten bij ongeveer €1200,- voor twee standaardmodel markiezen van één meter breed en met een handmatige bediening. Verschillende factoren zullen de mate van investering beïnvloeden. De kleur, grootte, bediening en het soort doek vormen enkele van deze factoren. Om een specifieke prijsindicatie te ontvangen kunt u dus beter prijsopgaven aanvragen.

 

Vergelijk aanbieders

Hebt u maar een beperkt budget maar wilt u wel markiezen als zonwering? Door prijsindicaties van verschillende specialisten uit Zeeland met elkaar te vergelijken is het een optie om tot wel 40% te besparen op de uiteindelijke investering. Dat scheelt u een hoop geld. Geef hiervoor op het formulier zo nauwkeurig mogelijk aan welke wensen u heeft, en binnen welk bedrag de kosten moeten blijven. Zo kunnen wij u enkele offertes op maat sturen van zonweringprofessionals uit Zeeland. Deze prijsindicaties kunt u thuis rustig vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij helpen u met plezier verder.

Prijstabel markiezen

1 m breed:2 m breed:3 m breed:
Uitval:
80 cm€350,-€450,-€550,-
100 cm€420,-€520,-€600,-
120 cm€450,-€550,-€650,-
Materiaalsoort:
Naaldhout:€110,-€140,-€170,-
Aluminium:€130,-€180,-€230,-
Hardhout:€220,-€270,-€320,-Screens

Er bestaan verschillende soorten verticale zonneschermen zoals rolluiken en jaloezieën. Een derde soort is een screen. Screens zijn pas in meer recente jaren populair geworden, doordat zij lijken op rolluiken, maar in tegenstelling tot de luiken wel uitzicht bieden naar buiten. De zonnescreens bieden verder een gedeeltelijke verduistering, een goede privacybescherming en natuurlijk uitstekende zonwering. Zonnescreens hebben als nadeel dat zij in vergelijking met rolluiken een slechtere windbestendigheid kennen. Dit is te verhelpen met behulp van speciale ritsscreens of met een spansysteem. Toch blijft het adviseerbaar om bij een stevige wind de screens in te rollen, om beschadigingen te voorkomen. Wilt u meer weten over de screens die wij aanbieden? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding.

Hier leest u meer over screens.Standaardscreen, ritsscreen of zipscreen?

Evenals bij markiezen krijgt u ook bij de zonnescreens keuze uit verschillende modellen. Vrijwel elk zonweringsbedrijf uit ons netwerk in Zeeland biedt zowel risscreens als standaard screens en zonneschermen met een spansysteem aan. Welk model precies bij uw woning of bedrijfspand past, hangt af van uw eisen en de diverse factoren waaraan het scherm moet voldoen. Ook de positie van het raam en het door u beschikbaar gestelde budget beïnvloeden deze keuze. Ritsscreens vragen een grotere investering dan de screens met een spansysteem, maar zorgen wel voor een betere bescherming tegen de wind. Hebt u behoefte aan een gedetailleerd advies van een professional die zich bij ons heeft aangesloten? Vul dan ons webformulier in.Overzicht prijzen zonnescreens

€170,- en €270,- per vierkante meter. Deze prijs is inclusief BTW, maar exclusief de montagekosten welke vallen rond de €100,- per scherm. De exacte prijs wordt bepaald door het soort besturingssysteem waar u voor kiest en de afmeting van het uiteindelijke zonnescherm.

 

Prijsindicaties aanvragen

Hebt u behoefte aan een exact overzicht van de installatiekosten voor een screen naar uw wensen? Geeft dan uw eisen aan via het offerteformulier en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende prijsindicaties toe. Met deze prijsindicaties kunt u thuis in alle rust bepalen welke aanbieder uit Zeeland precies bij uw wensen past. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en geen overhaaste beslissingen neemt. Kiest u de partij met de meeste ervaring, met de laagste prijs, of diegene die morgen al met de klus kan beginnen? Door onze strenge selectieprocedure weet u zeker dat u met een betrouwbare partij samenwerkt.

Prijstabel screens

Hoogte:Breedte:Gem. prijzen:
80 cm60 cm€200,-
150 cm75 cm€230,-
200 cm150 cm€300,-
Bedieningsoort:Gem. prijzen:
Oogwindwerk€30,-
Elektrisch€160,-
Elektrisch met afstandsbediening€230,-
zonwering merken in Zeeland

Diverse merken

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Zeeland de vraag of zij het beter voor één van de bekende merken kunnen kiezen, of dat het een prima keus is om het huismerk van het lokale zonweringsbedrijf te bestellen. Het antwoord hierop is niet eenduidig, en is afhankelijk van de voorwaarden waaraan de zonwering volgens u aan moet voldoen. Zo weet u bij de bekendere merken bijvoorbeeld zeker dat het product een hoge kwaliteit heeft, en een zeer lange levensduur kent. Voor de meeste huismerken geldt echter ook dat het kwaliteitslabel voldoende is, en dat het product voldoet aan alle normen die hier vanuit Nederland aan worden gegeven. Wilt u advies op maat? Vraag onze zonwering expert om te kijken naar uw woonsituatie en wensen om zo een geschikt advies te kunnen geven.Keurmerken

De veiligheid en duurzaamheid van een product wordt door veel merken gegarandeerd. Om zeker te zijn van een bepaalde eigenschap van de zonwering adviseren wij echter om te kijken naar de keurmerken die het artikel draagt. Keurmerken geven bijvoorbeeld aan of een bouwproduct duurzaam geproduceerd is, of met het oog op (kind)veiligheid. Een bekend keurmerk is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Producten met dit label verlagen de kans op een gelegenheidsinbraak aanzienlijk.Vraag vrijblijvend offertes aan!

Zonwering Expert voegt de daad bij het woord. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw aanvraag, de leveranciers overtuigen u met een scherp aanbod.

Gratis offertesZonwering schoonmaken

Om de levensduur van zonneschermen te garanderen, is het van belang dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Onderdeel van dit onderhoud is het schoonmaken van het schermdoek. Dit kan in de meeste gevallen met behulp van een harde borstel en wat water. Wanneer dit niet het gewenste effect heeft, kunt u eventueel gebruik maken van een speciaal schoonmaakmiddel, dat verkrijgbaar is bij een erkend zonweringsbedrijf.

Zo voorkomt u dat de coating en de kleurintensiteit van het doek verslechteren. Maak het schermdoek bovendien altijd schoon op een droge dag. Zo kan het doek eerst opdrogen voordat u deze in moet rollen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten die u bestelt via ons samenwerkingsverband aan zonweringsspecialisten hebben gegarandeerd een hoge kwaliteit, terwijl u ze aanschaft tegen aantrekkelijke prijzen. Wij verzekeren u dan ook dat uw woning of bedrijfspand in Zeeland lange tijd voorzien is van een uitstekende zonwering, die bovendien de aanblik van uw pand verbetert. Deze hoogwaardige klasse kunnen wij echter alleen garanderen wanneer u de zonneschermen van het juiste onderhoud voorziet. Door de schermen periodiek te laten controleren op beschadigingen en slijtage voorkomt u bovendien dat er onherstelbare problemen ontstaan en blijven eventuele reparatiekosten laag. Wij ondersteunen u met plezier bij al het onderhoud.zonwering dakkapel in Zeeland

Zonwering voor dakkapel

Bij vrijwel elk zonweringsbedrijf in Zeeland krijgt u de keuze uit diverse soorten zonwering zoals zonneschermen voor de pergola, veranda of als terrasoverkapping. Wist u echter dat het ook een optie is om uw dakkapel van een passende zonwering te voorzien? De dakkapel is meestal het meest warme gedeelte van de woning, omdat het zich helemaal bovenin bevindt.

De meeste zonweringspecialisten raden daarom aan om bij de aanschaf van de dakkapel direct een zonwering aan te schaffen. Over het algemeen werkt voor dakkapellen een rolluik aan de buitenzijde het beste. Deze is van binnenuit te bedienen en biedt de nodige verkoeling.


verandazonwering

Pergola zonwering

Een pergola is een tuinonderdeel dat zeer populair is bij mensen die graag klimplanten in de tuin willen. De pergola bestaat uit een lattenconstructie op hoge palen, waardoor deze tevens geschikt is als terrasoverkapping. Zou u de pergola graag als tuinzitje gebruiken, maar is het u te warm? Er bestaan speciale vormen van zonwering voor pergola’s. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een baleinzonwering.

De baleinzonwering is uitermate geschikt voor pergola’s, omdat dit weinig installatietijd en –moeite vraagt. De baleinen in de stof creëren een zachte en natuurlijke aanblik, waarbij de zon goed wordt tegengehouden. Ook het gebruik van een knikarmscherm is soms mogelijk.


Verandazonwering

Steeds meer mensen kiezen voor een veranda bij hun huis. Veranda’s bieden schaduw, opslagplek en geven het pand een authentieke aanblik. Hoewel de veranda zelf al enige schaduwplek biedt, is het in sommige gevallen prettig om een extra laag zonwering te monteren. Voor veranda’s raden de professionals het gebruik van een zonbescherming aan de buitenkant van het verandadak aan. Op deze manier wordt de zon al vroeg tegengehouden, en krijgt deze de minste kans om de ruimte te verwarmen. Door de laag tussen het dak en de zonwering creëert u bovendien meer luchtcirculatie. De kosten voor de verandazonwering hangen af van uw wensen.

Zonwering reparatie

Wie veelvuldig gebruik maakt van de zonnewering, zal op een gegeven moment merken dat er enige slijtage optreedt. Een voorbeeld is de slijtage van de band waarmee men een knikarmscherm inrolt, of het ontstaan van scheurtjes in het schermdoek. Dergelijke beschadigingen vereisen een professionele reparatie, zodat u zeker weet dat de werking gewaarborgd blijft. Door te kiezen voor een reparatie door een erkend vakman voorkomt u bovendien dat de schade steeds erger wordt. Een andere reparatie die vaak nodig is, is het herstel van de motor bij een elektrisch bediend zonweringsysteem. Deze reparatie neemt over het algemeen meer tijd in beslag, doordat het in veel gevallen noodzakelijk is een nieuw onderdeel te bestellen. Weet u niet of een reparatie wel de beste oplossing is? Een vakman uit ons netwerk informeert u met alle plezier over de mogelijkheden en het verschil in prijs tussen een reparatie en de aanschaf van een nieuw model. Een reparatie is over het algemeen alleen lucratief, als de zonbescherming daarna nog minimaal 3 jaar meegaat. Om te voorkomen dat een reparatie nodig is, adviseren wij om de zonwering regelmatig van onderhoud te voorzien. Reinig de schermen, smeer de motor, en laat de zonwering niet naar beneden als er veel wind staat.Wilt u meer weten de kosten van zonwering? Ga voor de beste deal en bespaar op kosten. Vraag gratis meerdere offertes aan!Waarom een zonwering expert in Zeeland inschakelen?

Het is belangrijk dat de plaatsing en het instellen van uw zonwering op de juiste manier gebeurd. De expert die zijn aangesloten bij ons netwerk hebben veel ervaring. Een zonwering-specialist voorziet u graag van deskundig advies en helpt u een keuze te maken tussen alle soorten zonweringen. Met een expert weet u zeker dat het bevestigen en het plaatsen van de zonwering op de juiste manier gebeurd. Schakel een zonweringexpert in voor:

 • professioneel advies;
 • snelle hulp en plaatsing;
 • vakkundige montage;
 • hoogste kwaliteit.

Zonwering offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar het verschil tussen een zonweringsysteem voor een pergola en veranda? Hebt u een vraag over de opties voor screens, markiezen of een knikarmscherm bij u thuis? Of wil u weten wat de aanschafprijzen worden voor een zonnescherm van één van de bekendere merken? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Vraag geheel vrijblijvend enkele offertes aan, en leg deze naast elkaar om het zonweringsbedrijf uit Zeeland met het beste aanbod te vinden. Voor welk zonweringsbedrijf u ook kiest, wij garanderen aantrekkelijke kosten, een snelle en vakkundige hulp, en een ruim assortiment aan zonwering van diverse merken.
Bij u in de regio

Zoals al aangegeven beheren wij een landelijk opererend netwerk van specialisten op het gebied van zonwering. Ondertussen hebben wij een samenwerking met meer dan 200 bedrijven door het hele land. Dit betekent dat er een grote kans bestaat dat u in Zeeland al regelmatig zonneschermen, markiezen of rolluiken van onze hand heeft gezien. Bent u nieuwsgierig naar vestigingen bij u in de buurt? Kijk dan in onderstaande lijst naar plaatsen waar wij regelmatig werken.

Vestigingen

Knikarmscherm plaatsen in Sneek
Rolluik monteren in Leeuwarden
Buitenzonwering in Dokkum
Screens in Franeker plaatsen
Uitvalscherm in Heerenveen vervangen
Plaatsen serrezonwering in Oosterwolde
Pergolazonwering in Harlingen

Landelijk netwerk

In 1998 is Zonwering Expert als kleine onderneming gestart in Utrecht. Omdat onze formule van een breed netwerk van specialisten met aandacht voor de individuele klant zeer succesvol bleek, konden wij onze service in 2002 uitbreiden naar de gehele Randstad. Ondertussen beheren wij al een aantal jaar een landelijk opererend netwerk van zonwering leveranciers. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wij informeren u met alle plezier.


Gratis offertes

Gratis zonwering offertes vergelijken?